Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

OBSCENE EXTREME 2007 - THE ULTIMATE EXPERIENCE! Obscene Extreme 2007 - 5.-6.-7. Července 2007 - Trutnov, CZECH republic, Přinášíme první rozsáhlé info o letošním nadcházejícím extrémním dýchánku!

OBSCENE EXTREME 2007 - THE ULTIMATE EXPERIENCE!!!

Obscene Extreme 2007 - 5.-6.-7. Července 2007 - Trutnov, CZECH republic

BRUTAL TRUTH + GRAVE + GENERAL SURGERY + ROTTEN SOUND + ASSASSIN + WACO JESUS + ROMPEPROP + BIRDFLESH + INHUMATE + MAGRUDERGRIND + SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION + DEBUSTROL + CLITEATER + LIFE IS A LIE + CARNAL DECAY + HYMEN HOLOCAUST + DIGESTED FLESH + MUCOPUS + HERPES DE CRACHAT DE FILLETTE + TINNER + NARCOSIS + DISTORTED IMPALEMENT + MORBIDIUM + NEUROPATHIA + ZUBROWSKA + EXIT WOUNDS + HUMAN ERROR + VAE VICTUS + AFGRUND + STERBEHILFE + ENTHRALLMENT + HYBRID VISCERY + DISTRESS + FIRING SQUAD + 25 extremních kapel

Detailní Info na www.obscene.cz

OBSCENE EXTREME 2007 začne opět ve čtvrtek 5. Července sekcí nazvanou "THRASH 'EM ALL"!

Proč thrash metal jako intro show na Obscene Extreme? Na to je naprosto jednoduchá odpověď, thrash metal byl vlastně první skutečně extrémní hudební styl který se doslova přehnal přes Čechy a samozřejmě nejen přes naši malou zemičku, ale tahle nákaza se šířila jako nebezpečná lavina všude po světě...ještě dneska musím zaltlačit slzu když si vzpomenu jak jsem poprvé slyšel první desky takových velikánů jako jsou SODOM, METALLICA, DESTRUCTION, ANTHRAX, OVERKILL, LIVING DEATH, KREATOR, SLAYER, NUCLEAR ASSAULT, EXODUS, RAZOR a právě ASSASSIN!!! Do dnes si s chutí poslechnu ty ukrutně agresivní a zběsilou kytarovou práci, na svou dobu neskutečnou palbu bicích, dynamickou bublající basu a tak extrémní vokály připomínajícího nejzuřivějšího psa!!! A protože každý rok chceme Obscene Extreme festival vylepšit a tenhle plán jsem měl v hlavě dlouhou dobu tak tento rok přinášíme tuhle thrash metalovou kanonádu!!! Pro rok 2007 jsme si vybrali dvě legendy a to německé dodnes nedoceněné ale pro skutečné fanoušky thrashingu jasné krále ASSASSIN a také kapelu, která pomohla s šířením extrémní muziky u nás doma, v Čechách...“Vyznání Smrti“ bude vždycky naprosto zásadní nahrávka a my jsme rádi, že i DEBUSTROL s naším návrhem souhlasili a zůčastní se noci nazvané prostě THRASH ´EM ALL!!! Samozřejmě obě kapely nám slíbily parádní show plnou hitů z jejich prvních desek!!!

ASSASSIN - Německá thrash legenda!!!

GO! FIGHT! KILL! Žádná jiná kapela nedefinuje Thrash metal přesněji než ASSASSIN. Extrémní hybrid Hardcore a rychlého Thrash metalu který tě čapne pod krkem a nakope ti zadek. ASSASSIN byli oficiálně zformováni v roce 1984 v originálním složení Robert Gonnella (vokály), Dinko Vekic (kytara), Scholli (kytara), Lulle (basa) a Psycho (bicí). Jejich prvního dema "Holy Terror" se prodalo kolem 500 kousků a to v době bez internetu bylo na debutní věc a demáč neznámé kapely skutečně slušné číslo, krátce poté v roce 1986 natočili druhé demo nazvané "Nemesis" a hned se upsali firmě SPV. A právě pro tuto firmu natočili dnes již legendární nahrávku "The Upcoming Terror" které se prodalo kolem 15.000 kusů. Po nějakém tom čase kapelu doplnili na uvolněná místa Michael Hoffmann (kytara) a Frank Nellen (bicí), vydali druhou desku "Intestellar Experience" v roce 1988 a získali pozici jako jedna z 5 nejdůležitějších kapel německé thrash metalové scény což v té době něco znamenalo. Krátce poté v tom samém roce odjeli jako support turné s DEATH ANGEL, kde téměř všechny koncerty byli vyprodané. Právě když pracovali na svém třetím albu tak jim nějaký dobrák vybral zkušebnu a tak tahle mladá kapela, která neměla na to koupit nové nástroje a další vybavení, naprosto ztrácí motivaci pokračovat dál a ukončuje činnost. Přichází rok 2002 a volání mnoha thrashových maniáků je vyslyšeno a kapela se dává znovu dohromady a plánuje návrat. Nové složení je Robert (vokály), Dinko (kytara), Scholli (kytara), Achim (basa) a Atomic Steiff (bicí), nahrává se 5 písňové demo a ASSASSIN vystupují na WACKENu 2003, všechno opět dostává štávu, kapela přijímá kladné ohlasy z celého světa. Po několika dalších změnách v sestavě natáčí ASSASSIN novou desku "The Club" a tu vydává na své vlastní značce, pokračuje v koncertování. Právě teď ASSASSIN pracují na svém čvrtém zatím nepojmenovaném albu a pro nás nezbývá než se připojit k OEF hordě a poslechnout si a zařvat "Bulletssssssssssssssssssssss" toto léto v Trutnově!!!

DEBUSTROL - Česká thrash legenda!!!

DEBUSTROL byla naše jasná volba pokud jsme hledali thrash metalovou kapelu z Čech!!! Už od svého vyniku v roce 1986 to byla zcela zásadní kapela a jedna z těch nejdůležitějších tehdejší vznikající extrémní scény v byvalém Československu. Už jejich první demáč "Vyznání Smrti" byl a dodnes je naprosto zásadní thrashovou nahrávkou, ostré jak břitva, neuveřitelně živelné a pokud může být něco nazýváno kultem pak je to jistě tato nahrávka. DEBUSTROL během své kariéry kdy na začátku prodávali neuveřitelná kvanta svých desek postupně prošli časem hledání kdy se nevyhnuli experimentům, po celou dobu však byli koncertně velice aktivní a dnes jsou zpět opět nasraní, zuřiví a pořádně drsní!!! Status vynikající živé kapely dokládá i právě vydané DVD k 20 letům kapely a je snad jasné, že mi od nich nečekáme nic menšího než skutečně pekelně rozpálenou thrashovou výheň!!!

HELL show - bolest je krásná!!!

Další obscénní rok je tady a další skutečně silná show skvělých HELLáků před námi!!! Minulý rok byla jejich show maximálně šokantní a tento rok jsou připraveni prolít ještě více krve!!!

Jako hlavní headliner se představí znovuobnovení BRUTAL TRUTH!

Extrémní festival vyžaduje extrémni umělce!!! OEF vám představí kapelu, která fenomenálním způsobem rozšířila pohled na svět grindcore už před 15 lety : BRUTAL TRUTH. Po jejich rozpadu v roce 1998 se zdálo, že toto jméno zůstane již jen v kategorii historie extrémní hudby, ale opak je pravdou! Po nedávném znovuobnovení činnosti kapely je nám ctí uvést B.T. letos na Obscene Extreme festu!!! Celé to tenkrát před lety začalo když Danny Lilker (basák ANTHRAX / NUCLEAR ASSAULT / S.O.D.) složil doma v bytě pár věcí inspirovaných starou školou grindcore osmdesátých let. Nejenom, že tenhle materiál nezapadl v jeho paměti, ale umožnil vznik legendárního seskupení vydávající zásadní album v historri grindcore "Extreme Conditions Demand Extreme Responses". V roce 1992 tak vyšla deska jako šokující výzva rostoucí oblibě death metalu v tehdejší době. Rovněž následující materiál byl šokující vývojem kapely směrem k chaotičtějším a méně strukturovaným postupům. Zatímco druhé album "Need To Control" mělo více chytlavějších prvků tak EP "Kill Trend Suicide" ubralo plynu v oblasti metalu a obsahovalo více vlivu punk/HC scény. Album "Sounds Of the Animal Kingdom" dalo slovu extrém zcela novou definici - zběsile rychlé a chaotické pasáže střídají okouzlující kytarové aranže téměř z dílny Franka Zappy prošpikované samply, drtivou basou a sociálně zaměřenými texty. Nebuďte chodící mrtvoly a přijeďte si spolu s námi zazpívat klasickou grind hymnu "Walking Corpse" při jedinečném vystoupení jedné z nejvlivnějších kapel grindcore - yeah, just a walking corpse!!!

GENERAL SURGERY - doktoři patologie hlásí návrat na OEF!!!

Všichni je znáte, všichni je milujete...ano parta švédských doktorů patologie se vrací na OEF pódium...po excelentním vystoupení plném krve v roce 2004 kdy náš festival a všechny zůčastněné naprosto dokonale uzemnili porcí skvělého gore grindu, který samozřejmě stále nese pečeť otců tohoto stylu liverpoolských bohů CARCASS. G.S. se nikdy netajili zásadním vlivem CARCASS na jejich tvorbu...a to samozřejmě už od prvního dema v roce 1990 kdy ještě v G.S. působili také Matti Karki a Richard Cabeza z DISMEMBER!!! Je až neuvěřitelné, že tahle kapela nahrála své debutní album až po 15 letech od svého vzniku, ovšem čas jejich vášeň pro grind a CARCASS prověřil a právě jejich debut "Left Hand Patology" je důvodem jejich další navštěvy Trutnova. Krveprolití bude pokračovat...to si můžete být jistí...

BIRDFLESH - uargh grind zpět na OEF!!!

Parta švédských srandistů je na cestě uzemnit jak naše bránice tak i sluchové orgány...co by jste čekali od kapely kde hraje Achmed Abdulex - guitar, backing vox, Smattro Ansjovis - drums,vox a Barbro Havohej - bass, backing vox??? Jistě není třeba BIRDFLESH dlouho představovat, grindují od roku 1992 a mají za sebou mraky nahrávek a hlavně v minulém roce vydali vynikající nové album "Mongo Musicale" (CD 2006 Dental Records) a tam švédi představují plný arzenál exkluzivních vyhrávek, thrashujícíh kytar, bublající basy a brutálně sypajícíh bicích a samozřejmě pro Bird grindcore tak typických řádně úchylných hlasových projevů...

AFGRUND - zničující grinding core ze Skandinávie!!!

Další velice mladá ale tuze kvalitní grindující coreová banda z obdivovaného Švédska! Mají za sebou teprve rok existence ale už dnes nás přesvědčili o svých kvalitách!!! Právě v těchto dnech dokončili nahrávání pro své debutní album a split s RELEVANT FEW. Parádní grindcore uargh palba protkaná mnoha melodickými partiemi, které dělají jejich hudbu ještě zajímavější...ostatně mrkněte na jejich myspace web a poslechněte si jejich novinkové skladby sami...kapelu v průběhu minulého roku doplnil bicmen z finských BUFO (a tedy jde o švédsko-finský band) a naživo je můžete vidět v sestavě s Niklasem Holmem z další švédské grind rakety SPLITTER!!!

ZUBROWSKA - Brutální Francouzské Deathcore!!!

Totálně hysterický úder od extrémních francouzů!!! Originální grindeath nálož!!! Pro fanoušky CEPHALIC CARNAGE!!! Normálně mimo "normální" chápání!!! Hysterické, originální, úchvatné...doufejme že taková bude i jejich živá show...

NEUROPATHIA - čistokrevný grind z Bialystoku!!!

NEUROPATHIA je ryzí esence grindcoru z mekky polské grindcore scény z Bialystoku!!! S nadhledem a přehledem zahraný klasický grind doplňený černým humorem dává mix suprové extrémní párty, kterou jistě NEUROPATHIA přivezou!!! Poslední album "Bubba Luciferi" je suprový grindcore blast!!! Geniální non-stop nářez!!!

HUMAN ERROR - brutální grindující crustpunk z Budapešti!!!

HUMAN ERROR odstartovali v roce 1996 pod vlivem starých Discharge, Napalm Death a řady starých skandinávských hardcore punk kapel. Po celou dobu jsou velice aktivní hlavně ve svojí domovině a jejich poslední album je nasraný, ostrý grind crustcore!!! Lp verze vyšla u kultovního labelu Profane Existence, digitální disk v Mexiku a hrne si to silou neuveřitelnou, brutální grindující válec!!! Nedávno jsem viděl jejich koncert a byl to řádný sypec!!!

NARCOSIS - naprosto neúprosný grind útok!!!

Technická grindcore jatka...nasraný, rychlý a drtivý!!! Prostě moderní grindcore zuřivost!!!

VAE VICTIS - crustttttt z Austrálie!!!

VAE VICTIS jsou brutálně houpavý crust z Austrálie. Absolutně šílené ženské vokály prorážející si cestu skrze lavinu kvílících kytar a zbrutalizovaných D-beat rytmů!!!

DISTORTED IMPALEMENT - Rakouský Brutální Slamming Deathmetal!!!

Nová slamming naděje z Rakouska, v jejich tvorbě můžete zaslechnout nějaký vlivy třeba DYING FETUS ale stále jde o dost kvalitní a svou hudbu!!! Fakt to je neskutečně technicky brutální smršť!!! Právě nyní pracují na své debutní desce "Amok", kterou vydá již v únoru renovovaný německý label Morbid records takže pokud jste maniaci do brutal deathu mrkněte se potom!!!

EXIT WOUNDS - grindcore palba!!

Doslova šokantní byl první kontakt s touhle kapelou...EXIT WOUNDS to hrnou dopředu silou buldozeru, tomu se prostě nedá odolat, to je sílaaaa!!! Tak brutální a tak hrubý grind tady už dlouho nebyl, tahle kapela mě svou silou připomíná legendární UNDINISM a jejich 8 minutové demo!!! Sestavu kapely nedávno doplnil i Artur ze SQUASH BOWELS a na tento rok připravují desku pro dnes již oveřenou líheň extrémní muziky australské No Escape records!!!

MORBIDIUM - brutal death metal ze Slovenska!!!

Skutečně brutálně a přesná prácička nám přišla ze Slovenska!!! Absolutně masakrující matroš opírající se o megabrutální mrtvolné vokály a technickou zdanost členů kapely...parádní chrocht pro fanoušky brutálního death metalu!!! Přijemné překvapení a důkaz že na Slovensku scéna ještě neumřela!!!

GRAVE - nelítostné šílenství vtrhne i do našeho obscéního a extrémního amfiteátru!!!

Před dvaceti lety vznikla ve švédském undergroundu extrémní death metalová kapela Corpse, ze které se zrodila jedna z nejdéle působících kapel na scéně - GRAVE. Již o dva roky později se v roce 1988 kapela přejmenovala na GRAVE a nahrála pět demokazet, pár singlů a EP-ček před vydáním klasických desek: debutní Into the Grave v roce 1991 a You'll Never See v roce 1992. Podladěné kytary, drtivé bicí a hluboce hřmějící vokály dali vznik nové značce na death metalové scéně - GRAVE. Kapela začala intenzivněji koncertovat a získávat více pozornosti jako živá kapela každým dnem. Chytlavé album Soulless mělo celou řadu svěžích nápadů a rozmanitých songů, které jsou dobře zapamatovatelnou těžkotonážní náloží. GRAVE prochází změnami v sestavě a následující album Hating Life a živák Extremely Rotten Live jsou natočeny jen s dvěma stálými členy. Kapela přestala hrát až do roku 1999 kdy se sjednotila v sestavě, která produkuje muziku silnější každým rokem. První věc po obnovení činnosti je masivní válec Back from the Grave (2002) a představuje nejlepší momenty ze setkání GRAVE s Thomasem Skogbergem ve studiu Sunlight. Osolte váš zvukový systém na maximum a stiskněte číslo devět pro skladbu Bloodfed, ať si zkusíte co znamená dynamický zvuk v extrémní hudbě - vyrve vám to repráky ze zdi! Album Fiendish Regression (2004) mělo stále fantastickou produkci (tentokrát s Tagtgrenem ve studiu Abyss), ale s rychlejším a agresivnějším materiálem. Poslechněte si skladbu Heretic, ať si zkusíte kam se kapela ubírá. Aktuální mistrovské dílo se jmenuje As Rapture Comes (2006) a prostě nemohlo být lepší : úžasně nahrané vokály, krystalicky čistý těžký materiál, který je rychlejší než kdy předtím. Skladby jako Unholy Terror či By Demons Bred vypovídají o všem. GRAVE jsou prostě lepší každým rokem, což sami můžete posoudit na vynikajícím DVD Enraptured nahraném a vydaném v roce 2006. Skvělý zvuk, bezvadné vystoupení a maximální nasazení jenom potvrzují, že GRAVE jsou skvělou živou kapelou v té nejlepší formě. Více důvodů pozvat GRAVE na festivalové šílenství není třeba. Mistři death metalu vtrhnou na pódium OEF v roce 2007!

SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION - francouzská mega extrémní parta zahraje na OEF!!!

Jestli je něco brutální, hrubý, extrémní, chorobný, rychlý, zničující, zvrácený tak jsou to SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION!!! A je téměř neuveřitelné že na OEF přijíždejí až po dlouhých letech!!! Ano je to už 10 let co S.C.D. spustili neuveřitelně extrémní palbu kde se prolíná brutální death metal s gore grindem či hodně ostrým hardcore, po dvou deskách, splitku s ROT a dalších nahrávkách přišla v létě 2003 pauza kdy odešli dva členové a tak se S.C.D. dostávají do hybernace která ale právě teď končí inteznivním procitnutím...právě v těchto dnech jim u Relapse records vyšlo split EP s CRIPPLE BASTARDS a na první měsíce roku 2007 mají připravenou zcela novou desku, která jistě posune hranice extrému!!!

MUCOPUS - guttural mánie z Usa!!!

Pod jménem MUCOPUS se skrývá řádně brutální a krvavá práce!!! Prostě to v čem jsou američané nejlepší - slamming death metal s guttural vokálama, řádně chytlavý DM ideální pro mosh mánii!!! Po debutu "Mulch?!?" pro japonskou firmu Amputated Vein records se upsali české firmě Nice To Eat You records a právě na OEF proběhne křest jejich druhé desky a také tady zahájí mohutnou ofenzívu po starém kontinentu!!!

LIFE IS A LIE - ostrý a řádně zuřivý GrindHardcore z Brazílie!!!

LIFE IS A LIE pokračují v té nejlepší Brazilské tradici zuřivého, agresivního grind-hardcore, řádně raw a dostatečně brutální aby jste mohli hodit nějakou tu šipku či jinou figuru při mocném stage divingu!!! Na únor tyhle borci ze Sao Paula připravují Brazilské turné s našinci ISACAARUM a hned poté vydání zcela nové desky a první návstěvu Evropy, kde v rámci jejich turné navštíví i náš festival!!!

CARNAL DECAY - Švýcarská naděje brutálního death metalu!!!

Totální megabrutální řezničina!!! Pecka pro všechny fanoušky brutálního death metalu!!! Parádní věc pro fanoušky GORGASM, old-DYING FETUS nebo DEEDS OF FLESH!!! Tahle kapela prostě od samého začátku nasadila laťku hodně vysoko a tak není divu, že tak záhy zahrají i na našem festivalu!!!

HYMEN HOLOCAUST - solo necro projekt týpka z CLITEATER!!!

Morris "Cliteater" je hlavní persona této kapely a protože sám přímo zbožnuje gore grind tak je jasné, že HYMEN HOLOCAUST drhou pořádně záhrobní, špinavý a hodně podlaďěný chytlavý gore matroš...nečekejte žádné zběsilé blast beaty ale naopak hopsavý gore grind, který pokračuje v té nejlíbeznější Holandské tradici!!! Právě teď přišla kapela s druhou deskou "Blood Feast" u australských hledačů skutečně extrémních talentů u No Escape records a nečekejte nic menšího než hutnou, hodně brutálně podlazenou gore grind hopsanda pro fanoušky BILE, MORTICIAN, THE DAY EVERYTHING BECAME NOTHING a ROMPEPROP!!!

DIGESTED FLESH - slamming guttural brutalitka!!!

DIGESTED FLESH je relativně mladá kapela na americké brutal death metalové scéně, ale určitě jde o hodně slibnou kapelu s jejich ultra slamming stylem, který je kombinovaný s neuveřitelně zabijáckými vokály!!! Tohle musíte vidět na vlastní oči tenhle hodně nízko položený vokál, pořádně žhavé blast beaty bicích a řádnou porci zasekávaček!!! Prostě neúprosná brutální masáž!!! Zatím mají na kontě dvě desky pro Macabre Mementos records a na léto 2007 připravují Evropské turné v rámci kterého budete moci hodit mařenou na jejich skutečně brutální DM i na OEF!!!

HERPES DE CRACHAT DE FILLETTE - Gonzo Grindcore útok!!!

Další kapela která razí heslo hodně rychle, hlasitě a krátce...rychlé palby jedna za druhou...myslím, že tady můžete čekat další překvapení protože jde jedním slovem o šílenství!!! Sype to, jede to, valí to - to nás bude tutově bavit!!! Další zcela nová kapela, která dostává šanci hrát na OEF!!!

TINNER - Skandinávský fastcore/crust d-beat!!!

Jsou naprosto nová tvář na skandinávské crust/grind/hardcore scéně ale příjemně jim to odsípá!!! Rychlé, svižné, krátké songy jedou jeden za druhým...prostě klasický crustový d-beat marast jak cyp!!! Prostě ta nejlepší tradice ostrého, zuřivého crustu takže všichni d-beat maniaci můžou začít třepat hlavou už teď!!!

ROTTEN SOUND - Finská grindcore bruska!!!

"V žánru extrémního metalu jen ztěží naleznete kapelu, která je extrémnější než Rotten Sound" - All Music Guide... Rotten Sound vznikl v roce 1993, ale trvalo celých sedm let nežli kapela začala aktivně koncertovat mimo domácí finskou scénu. Druhý ročník festivalu Obscene Extreme poprvé představil Rotten Sound jako nový koncertní objev grindcoreové scény právě v tomto koncertně aktivním roce 2000, tedy těsně před tím nežli nahráli jejich klíčové album Murderworks. Ve spolupráci s vycházející hvězdou grindcore světové úrovně Mieszka Talarczyka RS dosáhli zvuku a produkce na albu Murderworks jako nikdy předtím. Jejich mimořádně rychlý a technický bubeník Kai vtiskl albu punc dravého grindcore, který se prohnal scénou jako smršť, a s nímž se kapely dodnes srovnávají. Rotten Sound přijali pozvání zahrát na Obscene Extreme znovu v roce 2002, aby publiku naservírovali svůj precizně podaný vysokorychlostní vražedný grind. V roce 2004 se Rotten Sound vydali do studia s Mieszkem naposledy, aby světu zanechali své dílo Exit obsahující neúprosný grind se zvukem masivního rozměru. Jejich deska dokumentující sociální a politická témata jako společenská přizpůsobivost, neetické chování či agresivní mezinárodní politika se pevně usadila na úrovni grindcore prvotřídní kvality. Poté co v prosinci téhož roku svět extrémní hudby tragicky ztratil Mieszka, kapela převzala jeho odkaz a odehrála celou řadu vystoupení, aby udržela duch (z)dravého grindcore naživu. V roce 2006 opouští Kai kapelu a je nahrazený Samim, se kterým Rotten Sound nahrávají EP Consume to Contaminate. První počin bez Mieszka za mixpultem a bez Kaie za bicíma je netrpělivě očekáván. Výsledkem je zdrcující sestava nejvíce dynamického a těžkého zvuku jaký RS kdy dosáhl, poháněn vždy přítomnými bicími, které vás nemilosrdně fackují zleva zprava. Dobře zapamatovatelné série osmi skladeb se na tomto EP nelze nabažit.
V dnešním světě plného toužebných očekávání nepřicházejícího re-union Carcass se přijeďte podívat na skutečný grindcore světového formátu, plného technických prvků, neutuchající energie a šílené síly. Realizační tým Obscene Extreme miluje Rotten Sound a věříme, že i vy. Přijeďte si užít jejich vrcholný výkon na OEF 2007.

WACO JESUS - Explicitní choroba z Illinois!!!

WACO JESUS jsou hodně hustá parta šílenců!!! Jejich hudba je naprosto devastující, smrtící, zničující a nikoho nenechá na pochybách o co tady jde především...narodili se už v roce 1994 a pocházejí z Illinois což je kraj kde najdete pár podobně vyšinutých monster jako třeba kultovní kanibaly IMPETIGO nebo porno krále LIVIDITY...jejich muzika je nemilosrdný brutal, tak násilný jak je to jen možné!!! To vše v plné míře dokazují na zcela novém disku "Receptive When Beaten" což je ten nejbrutálnější masakr, který vás rozseká na malé kousíčky!!! Mnozí z vás měli možnost poznat sílu těchto zvrhlíků při jejich Evropském turné "European Pussy Off-Road" na kterém se prohnali Evropou společně s ISACAARUM a nám všem nezbývá než počkat pár měsíců a ochutnat silnou dávku jedné z nejextrémnejších brutal death/grind kapel současné americké scény na OEF pódiu!!!

ROMPEPROP - Gore, gore, gore!!!

Tahle koprofilní společnost vznikla někdy na přelomu tisíciletí v holandském Eindhovenu a již na začátku svého snažení si vzali za cíl tvořit ten nejzhovadilejší a nejperverznější bordel pod sluncem okořeněný řádně černým humorem. V sestavě: Steven (Splatter) Smegma / vox, Micheil the Menstrual Mummy / bass, Dirty dr. Dente / guitar & Jores Du True / drums nahráli jak demo "The Zigzagging Spermscout" (které ovšem sloužilo pouze k výměnému obchodu - na koncertech ho měnili za chlast:-)), tak i následující debut "Menstrual Stomphulk" (2002, Dismemberment Records) a "Hellcock's Pornflakes" (2004, Bizarre Leprous Production), kterými se nesmazatelně zapsali do análů… ehm… do análů toho nejchorobnějšího gore-grindu! V roce 2004 Rompe vydali split CD s Tu Carne (Bizarre Leprous) a to bylo poslední nahrávkou, na které zapěl Steven, který byl nucen ze zdravotních důvodů kapelu opustit! Dodnes mají Rompe za sebou mraky koncertů, mezi kterými je samozřejmě vystoupení na OEF 2004, ale také třeba tour po USA a Brazílii v roce 2005! Aktuální novinky hlásí vydání split MCD s Gut (Everydayhate Recs) a plánuje se vydání splitu s Pigsty, dalšího full-lenghtu a reedice legendárního "Menstrual Stomphulk" s video bonusy a… samozřejmě… přijedou rozdrtit fans na OEF 2007!!! Jste opravdu připraveni na Micheila, Jorese a Denteho?!?

INHUMATE - Grinding core z Francie!!!

INHUMATE jsou dlouhá léta jeden ze stavebních kamenů Francouzské extrémní scény...vždyť grindují už předlouhých 16 let!!! Pochopitelně za sebou mají spoustu nahrávek, koncertů a úžasné je, že stále jsou stejně nasraní, velice živý a intenzivní!!! Sami jste měli možnost tuhle kapelu vidět už v roce 2003 a jistě mnozí dodnes vzpomínají na mikrofón který byl doslova rozmlácen o hlavu zpívajícího šílence mistra Christopha... Věříme, že stejně strhující show uvidíme i příští rok od této kapely, která přesně ví co dělá od svých začátků podporující DIY etiku a vydávající své desky na vlastním labelu Grind Your Soul jejíž názvem jasně odrážejí o co tady jde především...zuřivý blasting grind death!!!

MAGRUDERGRIND - Fastcore tornádo z Usa!!!

Jenom se podívejte kdo všechno ovlivnil tuhle americkou partu : HELLNATION, DISRUPT, TERRORIZER, DROPDEAD, CRIPPLE BASTARDS, ASSUCK, SPAZZ, YACOEPSAE, REGURGITATE, DAHMER, SIEGE, LACK OF INTEREST, WARSORE, CARCASS, NAPALM DEATH, INFEST..no není to parádní výčet??? MAGRUDERGRIND je další skvělá americká parta, které to náramně šlape!!! Skutečně neuveřitelně aktivní kapela se spoustou turné jak přes sebou tak i za sebou!!! V plánu právě teď mají několik nových nahrávek a hlavně dlouhohrající desku na Six Weeks records, která by měla vyjít na jaře roku 2007!!!
Příští rok pojedou masivní Evropské turné a tak je jasné, že OEF pro ně byla jasná volba a my se jen můžeme těšit na parádní fastcore masáž!!!

CLITEATER - Snězte klitoris nebo zemřete!!!

CLIEATER není tak stará a zasloužilá kapela, ale už si během své krátké "kariéry" nadělali po celém světě nejedno fanouška...vše odstartovalo relativně nedávno v roce 2002 a od prvních tónu bylo jasné, že o fanoušky death/grindu bude u této kapely parádně postaráno!!! Od začátku velice aktivní band má za sebou již dvě desky s velice vymluvnými názvy : "Clit ´Em All" a "Eat Clit Or Die!", aktuálně vydali split s další holandskou bruskou SUPPOSITORY a právě teď připravují zcela novou dlouhohrající fošnu, která by měla vyjít někdy začátkem příštího roku a jistě nejeden fanoušek klitorisu bude mít o další oblíbené nahrávce jasno. V podobě CLITEATER jde o další návrat na naše pódia kde jste je měli možnost zachytit už v roce 2004...pokud tomu tak nebylo příští rok budete mít další možnost...garantujeme brutální show!!!

Vstupenky na Obscene Extreme 2007 jsou k dostání již právě teď!!!

OBSCENE EXTREME 2007, Čtvrtek 5.7.2007 start 19.00, Pátek 6.7.2007 start 13.00, Sobota 7.7. start 10.00

Předprodej-termíny:

  • do 1.5.2007 - 600 Kč (limitovaná nabídka 500 kousků)
  • do 1.7.2007 - 700 Kč
  • na místě - 800 Kč

A pokud si chcete tuhle extrémní jízdu a jedinečnou zkušenost prodloužit tak na neděli 8.7.2007 bude připravena OEF AFTERSHOW PARTY!

  • Kdy? Neděle 8.7.2007
  • kde? PRAHA - RC Matrix
  • kdo? WACO JESUS + DIGESTED FLESH + mnohem více...

--zdroj www.obscene.cz --


Zveřejněno: 13. 04. 2007
Přečteno:
3382 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář