Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

Čtvrtek 12. dubna 2007 bude svátkem melodického metalu ve městě rocku, ve ZLÍNĚ!

Agentura Pragokoncert pozvala na tento den do Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově dvě známé kapely, které se spojili na společném turné ke svým hudebním novinkám. Kalifornskou melodicky powermetalovou formaci KAMELOT a mezinárodní metal-éterickou kapelu LEAVES´EYES, kterou jsme měli možnost vidět naposledy na festivalu Masters Of Rock 2006 ve Vizovicích.

KAMELOT (USA) jsou jednou z nejúspěšnějších a nejcharismatičtějších metalových kapel posledních let. Svou hudební dráhu započali v roce 1994 a od té doby stále zdokonalují a upřesňují svůj specifický zvuk melodického power metalu, kterým nyní fascinují nemálo fanoušků. V čele kapely stojí Roy Khan se svým výrazným hlasem a vedle něj dokonale sekunduje kytarista Thomas Youngblood a jeho záhadná, energická kytara. Spolu s bubeníkem Casey Grillem a baskytaristou Glennem Barrym tvoří vskutku působivý a nezaměnitelný celek. V říjnu 2006 vydali megahodnotné dílo – 2DVD a 2CD v jednom balení s názvem „One Cold Winter´s Night“. Jejich živé vystoupení nabídne nové visuální i hudební efekty a vskutku velkolepou světelnou show a dodají tak svým fanouškům 100% skvělý zážitek.

(USA) jsou jednou z nejúspěšnějších a nejcharismatičtějších metalových kapel posledních let. Svou hudební dráhu započali v roce 1994 a od té doby stále zdokonalují a upřesňují svůj specifický zvuk melodického power metalu, kterým nyní fascinují nemálo fanoušků. V čele kapely stojí Roy Khan se svým výrazným hlasem a vedle něj dokonale sekunduje kytarista Thomas Youngblood a jeho záhadná, energická kytara. Spolu s bubeníkem Casey Grillem a baskytaristou Glennem Barrym tvoří vskutku působivý a nezaměnitelný celek. V říjnu 2006 vydali megahodnotné dílo – 2DVD a 2CD v jednom balení s názvem Jejich živé vystoupení nabídne nové visuální i hudební efekty a vskutku velkolepou světelnou show a dodají tak svým fanouškům 100% skvělý zážitek.

LEAVES´EYES (Ger/Nor/Aut) to je atmosférický metal/rock plný smyslných balad, legend, lásky, vášně, keltské mystiky a silných rifů, korunovaný jedinečným, andělským hlasem půvabné norské zpěvačky Liv Kristine (ex-Theatre Of Tragedy). Se svou aktuální deskou „Vinland Saga“ pokračuje jejich světové tour v rámci něhož se představí podruhé také v ČR – ve Zlíně, v Masters Of Rock Café!

(Ger/Nor/Aut) to je atmosférický metal/rock plný smyslných balad, legend, lásky, vášně, keltské mystiky a silných rifů, korunovaný jedinečným, andělským hlasem půvabné norské zpěvačky Liv Kristine (ex-Theatre Of Tragedy). Se svou aktuální deskou „“ pokračuje jejich světové tour v rámci něhož se představí podruhé také v ČR – ve Zlíně, v Masters Of Rock Café!

S Kamelotem a Leaves´Eyes nás čeká pohádkový jarní večer, kdy si i ptáci, minimálně v okolí Zlína, budou při stlaní hnízd a ukládání ptáčat notovat metalově! Čtvrtek 12.4.2007 od 20:00 hodin se na vás Kamelot, Leaves´Eyes a agentura Pragokoncert těší v klubu Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově!

Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, přes web stránky www.mastersofrock.cz na dobírku, v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal (i na Slovensku) a ve všech obvyklých moravských předprodejích včetně baru přímo v klubu Masters Of Rock Café ve Zlíně!


Zveřejněno: 16. 02. 2007
Přečteno:
3541 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář