Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
Heathen Convention 2024

25.02.2007 – Česká republika - Brno – Fléda, 26.02.2007 – Slovensko - Bratislava – Randal

V rámci The Domination tour 2007 se dne 25. února v brněnském klubu Fléda a následující den 26.února ( februára ) i na Slovensku v bratislavském klubu Randal uskuteční vystoupení předních světových metalových skupin.

Jako hlavní hvězdy večera se představí hned dva zajímavé soubory. Americká death metalová legenda MALEVOLENT CREATION , která již více jak deset let brázdí světová pódia, bude na turné propagovat své aktuální , v pořadí již desáté, album „Doomsday –X“ , jež opět strhuje svou hudební brutalitou, dravostí a neskutečnou rychlostí. Druhým headlinerem jsou potom řečtí death / doom / blackový náladotvůrci ROTTING CHRIST, působící na světové scéně také již desátým rokem, jenž budou rovněž propagovat své nové album „ TheOgonia“, které, inspirované řeckoum mytologii a přírodou, nabízí nové, čerstvé a neslýchané postupy v hudbě ROTTING CHRIST. Doprovod těmto skupinám dělají o nic méně zajímavý američtí death metalový brutalisté INCANTATION, kteří patří ke kultovním formacím žánru, dále kanadská grindcoreová mlátička NEURAXIS , norská thrash blacková naděje HARM , která sice patří k mladým tvářím avšak svou tvorbou plnou strhující agrese a brutality dává vzpomenout na rannou tvorbu takových velikánů jako DESTRUCTION nebo KREATOR . Poslední skupinou, která se The Domination tour 2007 účastní jsou black metaloví MYSTIC CIRCLE z Německa. Ti na poslední chvíli nahradili avizované CARPATHIAN FOREST, jenž se z důvodu personálních problémů nemohou turné zúčastnit.

Inactive Messiah (původní název Womb Of Maggots) je na poslední chvíli ohlášenou kapelou, která se účastní evropského turné The Domination Tour 2007. Tato řecká banda vznikla roku 2001 v Aténách na popud trojice Lefteris (Bass), Cathrine (Drums) and Chris (Keybords). Ještě téhož roku bylo nahráto demo Womb Of Maggots a kapelka se rozrostla o další členy. Těmi jsou Dimitris (Guitars) a MiNEiRo (vocals). Roku 2002 nahrávají debutové album “Life Odium”. Na podporu materiálu kapela odehrála nespočet koncertů po boku předních řeckých veličin – Rotting Christ a Septic Flesh. Po té dochází ke změně názvu kapely z Womb Of Maggots na  Inactive Messiah, kapely si všímá největší řecký label Black Lotus Records s nímž IM podepisují smlouvu. V roce 2004 vychází u tohoto labelu album s názvem Inactive Messiah. Dochází k personálním změnám, které ve finále dávají současnou sestavu : Xristos: Vocals, Thanos: Guitars - Clean Vocals, Sotiris: Guitars, Lefteris: Bass a Akiss: Drums. Kapela dostává nabídku, jejímž výsledkem je v pořadí třetí album s názvem “bE mY dRug“ vydané pod křídly Holy Records roku 2006. To se shledalo s velice kladnou kritikou v Rock Hard, kde se stalo třetím nejlepším albem měsíce. Dosti podobně si vedlo i v časopise Metal Hammer, Metallian Magazine, Legacy Magazine a mnoha dalších.

Jejich hudba je zajímavou směsicí melodického metalu, deathu a blacku. Melancholické i dravé kytary, čistý i brutálnější vokál....každopádně bude Inactive Messiah příjemným zpestřením tohoto turné, které si nenechte ujít.

Linky:

http://www.inactivemessiah.com/

Věříme, že tato sestava je i tak dostatečným lákadlem pro skutečné metalové maniaky a že se v hojném počtu sejdeme na jednom z koncertů . Tak tedy :

  • 25.02.2007 – Česká republika - Brno – Fléda
  • 26.02.2007 – Slovensko - Bratislava – Randal

http://www.dead-fish-production.com/


Zveřejněno: 11. 01. 2007
Přečteno:
3277 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář