Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
INSANIA

Jedna z nejšílenějších a nejbombastičtějších skupin světových koncertních pódií, jejichž živá show jsou proslulá svou pompézností a originalitou.

To jsou němečtí In Extremo - mistři svého oboru s velmi vytříbeným a osobitým hudebním stylem, který vyzrává a od desky k desce, od koncertu ke koncertu. Jejich show, plná speciálních efektů a ohnivých sloupů je skutečným zážitkem. Celá sedmičlenná kapela vystupuje v historických, originálních kostýmech, na bombasticky dekorovaném pódiu a hrají na hromadu zajímavých, známých i méně známých hudebních nástrojů, jako jsou nejrůznější sestavy bubnů, bubínků a tamburín, několikatery dudy, píšťaly, zvonkohry, mandolína, lesní roh…atd. Kytara a baskytara samozřejmě nevyjímaje! Vše je korunováno výrazným zpěvem v němčině v podání charismatického frontmana, který si říká „Das Letzte Einhorn“. Ten má dokonce v Brazilském Hard Rock Café svou sochu v životní velikosti! Celá megaprodukce kapely In Extremo cestuje obrovským kamionem! Ještě že má Masters Of Rock Café k dispozici vybudované největší klubové pódium v ČR!

A právě tato svérázná hudební parta, kterou jsme měli možnost na vlastní oči spatřit před dvěma lety na festivalu Masters Of Rock, kde touto svou neuvěřitelně propracovanou koncertní show celý festival velkolepě ukončili, slaví již 10. narozeniny! Toto své významné krásně kulaté jubileum oslaví evropským turné, které díky agentuře Pragokoncert začne právě u nás, v ČR, ve ZLÍNĚ!

Německá kapela In Extremo, její speciální host(název kapely nebyl ještě v době uzávěrky znám) a agentura Pragokoncert vás tímto oficiálně zvou na velkolepou narozeninovou oslavu, která se uskuteční 7.12.2006 od 20:00 hodin v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově!

Uslyšíte zde průřez toho nejzajímavějšího a nejznámějšího z tvorby těchto zběsilých „Rammsteinů s dudami“ a uvidíte další fantastickou mega show, na kterou hned tak nezapomenete! Nechť vás jejich oheň zapálí jak troud a v Masters Of Rock Café tak vypukne peklo jak má být!

Čeká Vás Mikulášská oslava s ďábly a čerty i z In Extrema. 10. narozeniny má In Extremo jen jednou, tak u toho nesmíte chybět! Ve čtvrtek 7.12.2006 od 20:00 hodin Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově!

Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, přes web stránky www.mastersofrock.cz na dobírku, v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal (i na Slovensku) a ve všech obvyklých moravských předprodejích včetně baru přímo v pekle, v Masters Of Rock Café ve Zlíně!


Zveřejněno: 28. 11. 2006
Přečteno:
3289 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář