Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
LLYR

2. ročník zimní variace velkého open-air festivalu MASTERS OF ROCK – ZIMNÍ MASTERS OF ROCK se již rýsuje do jasnějších, výraznějších podob.

ZLÍN a jeho věhlasný rock/metalový svatostánek, sportovní hala Novesta, bude tedy opět dějištěm velkého zimního rockového svátku. Ten letos připadá na sobotu 2. prosince 2006. A že půjde opět o velkolepou oslavu kvalitní hudby si buďte na 100% jisti, vždyť svou účast již potvrdili strašidelní britové CRADLE OF FILTH, kteří vydali v říjnu své nové album s názvemThornography“ a vyráží ke konci roku na světové turné. V rámci něho pak nemohou minout ani Českou Republiku. Jejich jediné, exklusivní vystoupení získal právě festival Zimní Masters of Rock!

a jeho věhlasný rock/metalový svatostánek, , bude tedy opět dějištěm velkého zimního rockového svátku. Ten letos připadá na A že půjde opět o velkolepou oslavu kvalitní hudby si buďte na 100% jisti, vždyť svou účast již potvrdili strašidelní britové kteří „“ a vyráží ke konci roku na světové turné. V rámci něho pak nemohou minout ani Českou Republiku. Jejich jediné, exklusivní vystoupení získal právě festival ! Další potvrzenou hvězdou je metalová královna DORO. DORO PESCH je německá hard´n´heavy rocková bohyně. Jednoznačněnejznámější z mála žen, vítězně bojující v tvrdém rockovém ringu. Letos vydala novou desku s názvem „Warrior Soul“. Českému publiku ji představí právě na pódiu Zimního Masters Of Rock 2006!

K těmto dvěma ikonám světové rock/metalové scény nyní na seznam potvrzených účastníků festivalu Zimního Masters Of Rock nově připišme hudební zástupce evropského severu. Severská hudební scéna má v sobě cosi magického. Tvůrci z těchto zemí dokáží pokaždé přijít s něčím naprosto originálním, co jim dovoluje napevno a na dlouho se usadit v mnoha srdcích hudebních fans po celém světě. Nejinak je tomu v srdeční oblasti fanoušků v ČR a úplně doslova to platí o obou nově potvrzených kapelách pro letošní Zimní Masters Of Rock – finské, legendární kapele WALTARI a mladé švédské formaci DEATHSTARS. WALTARI slaví již neuvěřitelných 20 let své existence na rockových pódiích. Při té příležitosti vydali znova dávno vyprodané debutové album „Monk Punk“ z roku 1991 a kolekci svých raných singlů a EP nahrávek „Pala Leipää“, která byla původně vydána v roce 1993 pouze v Německu a ve Finsku. Ale nebyli by to WALTARI, kdyby svým fanouškům nenadělili ještě něco navíc – nové 2CD „Early Years“ se 44 nahrávkami i deseti dříve nikdy nerealizovaných skladeb Waltari z 80. let – na Zimním Masters Of Rock nás čeká energií a progresí naplněná procházka jejich originální tvorbou a jistě i něco zcela nového! DEATHSTARS, to jsou pohlední švédští mladíci, které charakterizovalo vydavatelství Nuclear Blast na svém posledním kompilačním DVD „Monsters Of Metal“ následovně: „Jsou mladí, sexy a to nejdůležitější – opravdu skvěle paří! Deathstars vyvinuli svůj vlastní, osobitý zvuk a styl, nazvaný Death Glam a svými velmi speciálními aranžmá přináší tito pohlední švédové skutečný zážitek pro oči i uši.“ Kapela Deathstars vydala letos již svou druhou desku „Termination Bliss“. Desku o agresi, kouzlu, prohře, dekadenci, morálním úpadku. Duch jejich tvorby můžeme popsat jako industriální polobožství v černém třpytu – se zbraní, cigaretou a miliónovým ůsměvem – zábava řízená přímo z pekla! Uf, tak to bude nářez!

Připočtěme hudební bandy z domácích rockových kolbišť - hard/rockovou DOGU v čele s charismatickým Romanem „Izzy“ Izaiášem a s čerstvým materiálem z nové desky „Love Vole“, legendu punku, kapelu PLEXIS a melodickou speedmetalovou SALAMANDRU a program bude téměř úplný! Jedinou neznámou je zahraniční kapela, kterou si veze Doro jako svého speciálního hosta.

Program:

  • 13:00 otevření haly Novesta
  • 14:00 – 14:45 Salamandra (CZ)
  • 15:00 – 15:45 support Doro (?)
  • 16:00 – 16:50 Plexis (CZ)
  • 17:05 – 17:55 Doga (CZ)
  • 18:15 – 19:05 Deathstars (Swe)
  • 19:30 – 20:30 Waltari (Fin)
  • 21:00 – 22:00 Doro (Ger)
  • 22:30 – 24:00 Cradle of Filth (GB)

Součástí programu Zimního Masters Of Rock bude kromě skvělých koncertů také výstava nejpovedenějších fotografií z letošního letního Masters Of Rock a vyhlášení a vyhodnocení nejlepších fotografů-fanoušků, kteří získají hodnotné ceny. Rovněž zde budou oficiálně představeny první potvrzené kapely letního MASTERS OF ROCK 2007 a slavnostně tak bude zahájen předprodej vstupenek za super zaváděcí cenu, platnou pouze 2.12. v hale Novesta pro návštěvníky ZMOR! Po skončení festivalového programu poběží v Masters of Rock Café na Čepkově projekce metalových live koncertů až do ranních hodin! V prodeji bude veškerý festivalový merchandising včetně nového DVD MOR 2006, jehož ukázky se budou po celou dobu festivalu promítat ve velkokapacitním stanu!

V prostoru mezi halou Novesta a Zimním stadionem vyrostou vytápěné velkokapacitní hospody a připravujeme pro vás možnost ubytování na Hotelu Moskva za speciální ceny! Hotel Moskva je vzdálen od haly Novesta pouhých 200 metrů! Celý program slibuje opravdu velký rock-metalový nářez, tak si ho nenechte ujít!

Zapište si do diářů nebo za uši - 2. 12.2006 od 13:00 hod. sportovní hala Novesta ZLÍN - 2. ročník festivalu ZIMNÍ MASTERS OF ROCK!

Předprodej vstupenek na zimní Masters Of Rock byl zahájen!!!Vstupenky jsou k dostání ve všech předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal (i na Slovensku) a Ticketstream, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově u pořádající agentury Pragokoncert na tel: 577 432 420 či 777 701 591, na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com a na stránkách www.mastersofrock.cz na dobírku a ve všech obvyklých moravských předprodejích.


Zveřejněno: 05. 11. 2006
Přečteno:
3307 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář