Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Pravé rockové legendy se vyznačují nejen svým nesmazatelným příspěvkem v klasické hudební historii.

Jsou také schopny udržet si svůj umělecký a hudební výkon na velmi vysoké úrovni po celá léta a s každým svým novým počinem přináší čerstvý vítr do klasického rockového ranku. Kapela UFO jsou přesně tou pravou legendou, pro kterou platí tyto kritéria na sto procent!
 
UFO vydávájí na konci září novou desku „The Monkey Puzzle“ a vyráží na Evropské Turné, které čítá 27 dosud potvrzených koncertů v 9 zemích Evropy! Na pozvání Agentury Pragokoncert se v rámci tohoto turné zastaví také na jediném, exkluzivním koncertě v České Republice, kde se tato legenda představí úplně poprvé ve své více jak 35 leté hudební kariéře! Kdy a Kde? V pondělí 6.11.2006 v RETRO Music Hall v PRAZE!
které čítá 27 dosud potvrzených koncertů v 9 zemích Evropy!, ve své více jak 35 leté hudební kariéře! Kdy a Kde?
Kapela UFO započala svou hudební dráhu v roce 1969 Londýně. Název UFO si členové vypůjčili od tehdy legendárního londýnského hudebního klubu a pojmenovali tak i svou první desku, kterou vydali v roce 1971. Do velkého rockového světa prorazili velmi brzy, již v roce 1973, kdy se ke kapele připojil slavný německý kytarista Michael Schenker, se kterým pak kapela vydala množství úspěšných alb („Phenomenon“ 1974, „Force It“ 1975, „No Heavy Pettin“ 1976) a mnoho dalších. Kapela prožila na hudebním výslunní mnoho let. Nevyhnula se malým přestávkám a spoustě personálních změn v kapele (např. Michael Schenker se rozhodl věnovat vlastní kapele), nicméně od roku 1993 jsou naplno zpět a jejich rocková srdce šlapou naplno a neomylně dál a výš.
 
Zpříjemňete si první listopadové pondělí a přijďte se do Retro Music Hall přesvědčit, že pravý, klasický Hard Rock umí být stále svěží, dokáže být stále silnější a dynamičtější a svou novou energií a pravým rockový zapálením vás jistě mile překvapí a příjemně zahřeje. Kdo jiný by měl probudit rockový rytmus toho vašeho srdce než mistři v oboru z nejpovolanějších – kapela UFO. Fontman kapely a její zakladatel Phil Mogg vám, spolu s Petem Wayem, Paulem Raymondem, Andy Parkrem a kytarovým mágem Vinnnie Moorem (hrál s Tommy Aldridgem, působil i v kapele Alice Coopera), představí své nové album „The Monkey Puzzle“, které je přesně takové, v jaké všichni fanoušci UFO doufali – velmi dynamické a melodické, plné hudebně labužnických detailů, které vás stoprocentně potěší. Jemně klouzavé a přesto velmi jiskrnné kytary, spletité, ale libozvučné tóny piana a varhanů, vášnivá harmonika a nezaměnitelný hlas Phila Mogga vám přinesou typickou, ale přesto čerstvou energii UFO.
Kdo jiný by měl probudit rockový rytmus toho vašeho srdce než mistři v oboru z nejpovolanějších – . Fontman kapely a její zakladatel Phil Mogg vám, spolu s Petem Wayem, Paulem Raymondem, Andy Parkrem a kytarovým mágem Vinnnie Moorem (hrál s Tommy Aldridgem, působil i v kapele Alice Coopera), představí své nové album „“, které je přesně takové, v jaké všichni fanoušci UFO doufali – velmi dynamické a melodické, plné hudebně labužnických detailů, které vás stoprocentně potěší. Jemně klouzavé a přesto velmi jiskrnné kytary, spletité, ale libozvučné tóny piana a varhanů, vášnivá harmonika a nezaměnitelný hlas Phila Mogga vám přinesou typickou, ale přesto čerstvou energii UFO.
 
Nezapomeňte tedy. 6. listopad bude v novém pražském klubu RETRO Music Hall patřit jedné z nejvýraznějších a nejslavnějších rockových legend – britské kapele UFO!
Vstupenky můžete od 1.9. 2006 zakoupit v pořádající agentuře Pragokoncert na tel: 224 234 602 či 777 701 587, na e-mailu: vstupenky@pragokoncert.com, přes stránky www.mastersofrock.cz na dobírku a dále v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketstream a Ticketportal.

Zveřejněno: 02. 09. 2006
Přečteno:
3886 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář