Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

Eternal Hate Fest je název pro jednodenní festival v západních Čechách. Letos proběhne již 4. ročník, poprvé ale na novém místě.

Nebývá zvykem pořádat metalové sešlosti na starých hradech, pořadatelům se ale podařilo dohodnout s úředníky ve Kdyni a tak zřícenina Rýzmberk ožije uprostřed června metalovým řevem. Kouzelný amfiteátřík poblíž hradu přivítá 14 kapel, z toho tři německé. Festival je zajímavý také tím, že nespoléhá na jednoho headlinera, ale nabízí řadu vyrovnaných kapel napříč metalovými styly.

 Největší zvědavost samozřejmě poutají kapely ze zahraničí, kromě v Čechách poměrně dobře etablovaných SEASONS IN BLACK se představí ještě EXOTOXIN a AGE OF CARNAGE. SEASONS IN BLACK mnozí pomatují z loňského Eternalu či ze Strakonic – ano, je to ta kapela v černých kvádrech a s namalovanými rty na černo hrající black metal s industriálními prvky, šepoty, klávesami. EXOTOXIN je zajímavý projekt – death metal tvořený pouze jedním člověkem. A AGE OF CARNAGE drtí nemilosrdný agresívní brutální death metal. Z českých kapel samozřejmě nemůžou chybět pořádající MARTYRIUM CHRISTI, patřící už léta k předním zástupcům extrémního death metalu v Čechách. Za pozornost ale určitě stojí i další – lesní černá dvojice TROLLECH, temně black deathový AVENGER, FOB stále propagující album Default, či další nářezníci DESPISE. Brněnští SOLFERNUS předvedou svůj blackmetalový masakr, pro vyznavače melodičtějších záležitostí budou hrát PROMISES a GREEDY INVALID. A aby i grindeři byli spokojeni, nějáké ty sypačky jim naservírují ONANIZER a POPPY SEED GRINDER. Něco mezi deathem a grindem – to je kapelka s ujetým názvem PENISYFILIS.

Začíná se v sobotu ve 14:00 a končí v noci ze soboty na neděli.

Vstupenky: cena na místě: 199 Kč (předporej nebude)

E-mail: beherit@martyriumchristi.net

Web: www.martyriumchristi.net


Zveřejněno: 25. 05. 2006
Přečteno:
3560 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář