Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TELEPATIE VI

Čas ani prd nezastavíš. A ať chceme či nechceme, blíží se nám opět festivalová sezóna.

Komu přes dlouhou zimu zatuhlo krční svalstvo, bude mít  v tento datum možnost řádné rozcvičky. Květnové pokračování „palcátu“ bude první předzvěstí letních festů. A kdopak nám to bude hrát?

FLESHLESS Není třeba představovat tuto death metalovou stálici v Čechách. Loni ke konci roku vydali super album "To kill for skin" a od té doby brázdí pódia, bohužel většinou v zahraničí a tak toto bude jedna z vyjímek a velkých příležitostí je vidět!!!

GUTTED (Hun) Tuhle brutální death metalovou partičku z Maďarska jste mohli v Čechách již vidět minulý rok na Obscene extreme festu. Po tomto úspěchu přijedou potrápit naše sluchovody i na jih Čech.

MISERY SPEAKS (De) Tihle pánové z Německa budou černým koněm festivalu a důstojnou náhradou za Fall of Serenity. Letos vydají oficiální debut u Alveran rec. a mix pultu se na něm ujal věhlasný Dan Swanö (Edge of Sanity, Illdisposed...). Mix death metalu a metalcoru vás posadí na prdel...

SMASHED FACE Brutal death grind partička z Velké Bíteše nabírá za poslední léta na obrátkách. Četnost jejich koncertů v tuzemsku i v zahraničí je úctyhodná. Na festu se bude hrát z velmi čerstvé desky "Virulent Procreation".

LIVORES MORTIS Popisují svojí muziku jako "Atmospheric dark music", ale lze jí také popsat jako black death metal. V sestavě nyní působí členové Pikodeath, jejichž šílené (a úspěšné) vystoupení na festu v srpnu 2004 máte ještě určitě v paměti!!!

F.O.B. Domácí stálici nemusíme určitě představovat. Snad jen je třeba upozornit, že by jsme už mohli uslyšet i nějakou novinku na další album.

NEMESIS Ostraváci mají za sebou už velmi dlouhou historii - začínali totiž v roce 1989. Jejich střednětempý death metal zaujme především příznivce techničtější muziky.

MINCING FURY A.G.C.O.Q.D. Trochu delší název kapelky z Brna. Kdo by čekal stejně dlouhé songy, šeredně by se mýlil! Grindová záležitost na četná přání fans!!!

TISÍC LET OD RÁJE Velmi osobitá kapela z Moravy, která kombinuje hudebně black a doom a na koncertech přidává navíc šílenou show. Tento koncert se obejde bez klávesačky a tak kapela výrazně přitvrdí směrem k death metalovým polohám.

APOCRYPHAL DEATH To pražáci A. D. mají za sebou trochu delší historii a hlavně v poslední době na sobě hodně zapracovali. Jejich technický a rychlý death metal je opravdu silná káva.

MASTURBACE Šílenci z Prahy. Tak jednoduše by šli popsat tihle pánové. Hudebně jde o mix grindu a hard coru, textově jsou nepopsatelní :-)

RITES OF UNDEATH Další pražská sebranka, která tento rok začala rovnou vydáním svého debutního alba "The Asylum" pod Elysion rec. Jejich black death metal s klávesami vás zcela určitě nenechá klidnými!

SVARTSKOGEN Je určitě pro mnohé neznámou kapelou. V minulosti ale již působili pod jménem Torment Anatomy. V Táboře předvedou nefalšovany severský black metal.

http://zizka.fob.cz

  • Vstup: 170,- Kč do 14:00 hod. potom 200,- Kč
  • Začátek ve 14:00 hod., areál otevřen od 13:00 hod.
  • Prodej UG materiálu již tradičně zajištěn.
  • Možnost stanování v areálu.

Zveřejněno: 19. 05. 2006
Přečteno:
3599 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář