Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
TELEPATIE VI

Festival „Benátská noc“, pořádá Šimmi Agency Promotion již tradičně na přelomu července a srpna v nádherném přírodním prostředí Českého Ráje.

Festival se koná v malebném městečku Malá Skála, kterému vévodí romantický, skalní hrad Pantheon. Letošní ročník spadá na víkend 28. – 30. 7. 2006. Všichni rockoví fanoušci se skutečně mají na co těšit. Díky agentuře Pragokoncert se na seznamu potvrzených kapel letos objevují hned tři opravdu hvězdná světová jména.

SCORPIONS jsou legendou, která se směle staví vedle takových hvězd jako Led Zeppelin, Deep Purple, či Black Sabbath. Jejich hardrockové hity si zpívají miliony fanoušků na celém světě. Jsou tvůrci nesmrtelných rockových balad jako „Still Loving You“, „Holiday“, „Send Me An Angel“, „When You Came Into My Life“, „You And I“ nebo „Wind Of Change“. Scorpions a jejich hudba už jsou s námi neuvěřitelných 37 let a bude to poprvé, co Česká Republika uvidí jejich festivalovou show! Za agenturu Pragokoncert, která dojednala toto vystoupení vám můžeme slíbit, že vás čeká 90 minut nabitých samými světovými hity v podání těch, co byli u toho, když se psala historie hard-rocku.

Zahraničními co-headlinery festivalu pak budou další výtečné německé kapely. DIE HAPPY v čele s nádhernou, milou a energickou Martou Jandovou! IN EXTREMO a jejich neuvěřitelně bombastická folk metalová show!

Tak to jsou hlavní zahraniční taháky letošní Benátské Noci, na které se pochopitelně představí jako každoročně i česká a slovenská hudební špička.

Program festivalu Benátská noc je skutečně nabitý. Na 4 pódiích se zde letos vystřídá více jak 100 kapel, světovými hvězdami Scorpions, In Extremo a Die Happy počínaje, přes české  legendy a slavné kapely jako jsou Arakain, Clou, Chinaski, Kryštof, Mňága a Žďorp, Psí Vojáci, Ready Kirken, Wohnout či Žlutý pes až po zajímavá jména typu Petr Kolář, Aneta Langerová, Vilém Čok či Monika Načeva, Karel Plíhal, Lenka Filipová nebo Věra Špinarová…atd. Jako každý rok se můžete rovněž těšit na tradiční neckyádu a fotbalový zápas Rockerů. Čekají na vás autogramiády účinkujících, workshopy, chill out zóny…a mnoho dalších atrakcí, které k vydařenému festivalovému hýření patří.

Ať žijí pravé české prázdniny v malebném Českém ráji! O víkendu 28. – 30.7. se zdejší Malá Skála promění i na hudební, festivalový ráj. Buďte tam!

Vstupenky si můžete objednat tak, jak jste zvyklí, přes stránky „Masters Of Rock“ v sekci „Vstupenky“. Cena třídenní permanentky platná do 31. dubna je stanovena na 650,-Kč. Tak neváhejte!

Více informací najdete na www.benatskanoc.cz a www.mastersofrock.cz


Zveřejněno: 21. 04. 2006
Přečteno:
3390 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář