Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Sobotní večer 17.6. bude patřit temným metalovým tónům. Ty rozduní Zlín a Masters Of Rock Café na Čepkově, neboť právě zde se chystá malý dark/doom/black metalový minifestík!

Celá akce začne ve 20:00 hodin a žádný pravý metalový fanda by neměl chybět! Hlavní hvězdou večera bude řecká legenda temného, black metalu ROTTING CHRIST. Kapela vydala již 9 oficiálních alb s nimiž projela celá svět a zahrála si po boku mnoha zářivých hvězd temného žánru, jako jsou např. Moonspell, Samael, Theatre Of Tragedy, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth a mnoho dalších. Rotting Christ momentálně pracují na nových skladbách, je proto pravděpodobné, že v Masters Of Rock Café zazní i zcela nové věci. Středně rychlé kompozice plné silných melodií osloví jistě každého milovníka temných hudebních variací. Navíc, živé koncerty této kapely jsou pověstné a bývají vždy zárukou skutečně silného, nezapomenutelného zážitku!

O správnou temnou atmosféru večera se postarají také speciální hosté koncertu:, kterými jsou GALADRIEL (SK), ADOR DORATH (CZ) a SIX DEGREES OF SEPARATION (CZ).

Dark/doomoví slováci Galadriel putují po pódiích již 11 let. Po jisté odmlce se k nim navíc vrátila zpěvačka Soňa a na červen připravují zcela nový program s novými skladbami, takže se je na co těšit! Kapela Ador Dorath je zase aktuálním držitelem ceny „Anděl 2006“ v kategorii „Hard´n´Heavy“ za nejlepší desku roku „Symbols“. Svou hudbou si získali nemálo příznivců a svůj novinkový skvost vám chtějí představit i v Masters Of Rock Café na Čepkově! Kapelu Six Degrees Of Separation jistě není třeba více představovat. Tato téměř zlínská kapela se úspěšně prezentovala na největším českém metalovém festivalu Metalmania, kde představila svou poslední desku „Triotus, Tricephalus and Trobadism“. V současné době kapela připravuje bratříčka této desky, takže je víc než pravděpodobné, že nějaké nové skladby uslyšíte už v červnu na metalovém minufestu v Masters Of Rock Café ve Zlíně!

Co dodat? Temné, dunivé vody metalu zavalí Zlín, město „ro©ku“ již 17. června 2006. Metalový večer v čele s legendou Rotting Christ a třemi perlami českého a slovenského dark/doom metalu hostí Masters Of Rock Café na Čepkově!

Vstupenky na tento velký temný metalový event jsou k dostání přímo v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově, ve všech obvyklých moravských předprodejích, na stránkách www.mastersofrock.cz v sekci vstupenky a na tel: 777 701 591, 577 432 420 na dobírku!


Zveřejněno: 19. 04. 2006
Přečteno:
3297 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář