Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Agentura Pragokoncert servíruje první, nutno podotknout ?vynikající?, předkrm letního mezinárodního rockového open-air festivalu Masters of Rock!

Tak je to tu znovu! Na prázdninový víkend 14. ? 16. 7. 2006 si neplánujte nic, než cestu do VIZOVIC a do areálu likérky R. Jelínek! Ptáte se na kapely? Podrážděme tedy po kvalitní hudbě lačné žaludky, mozky a dušičky a pojďme si představit první potvrzené kapely festivalu Masters Of Rock 2006!

HELLOWEEN (Ger) - Legendární němečtí speedmetalisté s pekelnou dýní ve znaku se vracejí na Masters Of Rock, aby i zde po úspěšném turné s novou deskou ?Keeper Of The Seven Keys ? The Legacy? zanechali dědictví, odkaz slavného ?Keepera? a samozřejmě, nejen to! Helloween připravují pro ?Masters? speciální show se zatím tajným překvapením!

GAMMA RAY (Ger) - Německá powermetalová formace v čele s ex-Helloweenem Kai Hansenem, vydala loni novou desku s názvem ?Majestic?, načež jsme ji měli tu čest přivítat i v ČR na dvou koncertech. Pro velký úspěch se Gamma Ray představí i na ?Masters?, aby obdarovali všechny fanoušky sprškou nevídané metalové energie.

EDGUY (Ger) - Německá metalová kapela, která navíc slavila úspěch už na loňských ?Masters?. Kapela Edguy po vydání skvělého EP ?Superheroes? chystá na leden 2006 vydání další nové desky s názvem ?Rocket Ride?. Následovat bude světové turné v rámci něhož navštíví samozřejmě i Masters Of Rock! Edguy pro chystají pro ?Masters? speciální scénu a bude to jejich jediné, exkluzivní show v ČR v roce 2006!

KREATOR (Ger) ? Německá trash metalová legenda s melodickými, někdy až speedovými sóly a jemným nádechem tajemného deathu. Kapela vydala velmi očekávanou a velmi vysoce ceněnou desku ?Enemy Of God? a tak světové turné tentokrát nesmí minout ani Masters Of Rock a Vizovice!

MASTERPLAN (Ger) ? Německá speedmetalová kapela s dalšími ex-helloweenskými členy v sestavě! Kapela Masterplan se stala během velmi krátké doby svého působení na světových hudebních kolbištích velmi významným pojmem. Ex-Helloweenům Rolandu Grapowovi a Ulimu Kusch se spolu se zpěvákem Jornem Lande podařilo dát dohromady svoje vize a myšlenky a díky jedinečnému Jornovu hlasu dostala jejich tvorba ten pravý nádech a hloubku! V lednu 2005 jim vyšla nová deska ?Aeronautics?, se kterou se premiérově představili také v ČR. Zdá se, že nás na Masters Of Rock čeká zajímavá konfrontace současných a bývalých členů Helloween!

THE GATHERING (Holandsko) ? Velmi kreativní, vzorový a vysoce vytříbený ?alternativní poprock? pocházející z Holandska. Od svého prvního alba, které vyšlo v roce 1993 kapela lineárně roste a zdokonaluje se. The Gathering potěší fanoušky různých hudebních žánrů od metalu přes progresivní rockery až po hudební fajnšmekry hodnotící excelentní texty a silný, emotivní ženský vokál. Navíc to bude jedno z prvních vystoupení The Gathering po ?mateřské dovolené? zpěvačky Anneke.

KORPIKLAANI (Fin) ? typický představitel skandinávského Folk metalu. Korpiklaani se řadí vedle In Extrema, Subway To Sally a Finntrollu mezi nejvýznamnější kapely tohoto žánru. V roce 2005 vydali novou desku ?Voice Of Wilderness? se kterou navštívili v rámci svého evropského turné také ČR na Zimním Masters Of Rock festivalu. Sklidili zde ohromný úspěch a naladili všechny na tak pohodovou vlnu, že nesmějí chybět ani na Masters Of Rock 2006! Navíc chystají svou další novinku, takže se máme na co těšit!

TAMOTO (Ger) ? Hudební projekt bubeníka slavné německé kapely GUANO APES Dennise Poschwatta. O Guano Apes jste si hodně psali, ale už jsme to nestihli a kapela se, jak víte, rozpadla. Nicméně její bubeník se rozhodl vyměnit bicí za kytaru a mikrofon a dobýt svět se svým novým projektem zvaným ?Tamoto?. Ostatních nástrojů se chopili další bývalí členové Guano Apes a vznikla debutová deska s názvem ?Clemenza?. A my se tak se všemi mužskými členy Guano Apes setkáme na Masters Of Rock!

TŘI SESTRY (CZ) ? Každoroční účastník festivalu Masters Of Rock, který vždy dokáže roztancovat a rozezpívat Vizovice, nemůže chybět ani na 4. ročníku! Tato veselá partička ?Kovárenských? muzikantů letos dovršila mohutné oslavy 20-ti letého působení na české hudební scéně (mega turné, nová deska ?Na Exx?) a uvidíme, co pro nás přichystají příští rok!

Seznam potvrzených kapel samozřejmě průběžně poroste! Sledujte novinky na festivalovém webu www.mastersofrock.cz, kde si již můžete také objednat vstupenky za zvýhodněnou ?novoroční? cenu 490,- (pozor, platí pouze do 31.1.2006) a časopis Spark!

Vstupenky jsou k mání zatím pouze v pořádající agentuře Pragokoncert (577 432 420, 777 701 591), na e-mailu: dupalova@pragokoncert.com na dobírku a na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně! 

Připravte se na horké 3 dny nadupané skvělou muzikou, na festival evropského formátu, na zážitky, na které se nezapomíná!


Zveřejněno: 24. 12. 2005
Přečteno:
3301 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář