Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

ISACAARUM - Shibari, Kata And Other Practices CD 2005 - Obscene Productions

Isacaarum už netreba veľmi predstavovať, keďže skupina si svojim okúzľujúcim melodicko-nárezovým death/grindom získala už uši mnohých fans.  Tak sa už po štvrtý krát zavreli do štúdia (tentokrát ním bolo Loco studio) v zostave Chymus (vokály), F.C. (gitara), Bambus (gitara), Jimmy (basgitara) a Monthy (bicie). Udiali sa ale aj smutné veci, zo skupiny odišiel gitarista Bambus a tak zatiaľ zrejme kapela pokračuje vo štvorici.

Audio stopy:

Neviem si predstaviť ideálnejší štart pre túto dosku, ako song "Spermivore", kde skupina bez okolkov (rôznych intier) na nás vychrlí dynamické rytmy a melódie. Tým je hneď človeku jasné, že to, čo bude nasledujúcu pol hodinu počúvať, bude poriadne kvalitná music. Nedá mi nespomenúť si na ich bratislavské vystúpenie v klube Aligátor, kde do svojej hry priplietali aj svoju krvilačnú a psychopatickú s/m show. Teda, musím povedať, že mňa ako holku to poriadne rozbilo, avšak kvalita hrania sa im nedala uprieť. Takisto je tomu aj na tomto CD. Obal je samozrejme "chirurgický" a to, čo sa na ňom robí dotyčnému s pusou, to by asi nikto nechcel. Farebne je však veľmi dobre zvládnutý, font písma je pekný a dobre čitateľný.

Zvuk je, smelo použijem to slovo, čistý a žiadny nástroj nebol o nič ukrátený. Intenzita hlasitosti vokálov je tak akurát, neprebíjajú hudbu a ani v nej nezanikajú. A ako teda opísať samotnú hudbu tak viac podrobnejšie? Mjuzik obsahuje klasicky hlboký murmur, aj blackový vokál, ktoré sa vhodne dopĺňajú a zbavujú sa tak vokálnej fádnosti, ktorou mnohé death metalové skupiny trpia. Miestami sú tieto anjelské hlásky všeliak zefektované a zboostrované, čo ich prejav ešte lepšie a príjemne oživuje. Čo sa týka rytmiky, treba povedať, že okrem rýchlych "nášupových"  skladieb sa Isacaarum prezentujú aj pomalšími, hutnejšími rytmami, ako je tomu napríklad v skladbe "Pussy Off Road" alebo "Homo Erected", ktoré sú okorenené aj množstvom zmien. Bubeník Monthy to svojim bicím fakt nedaruje, ako aj obaja gitaristi, ktorí trápia svoje nástroje naozaj vynikajúcimi melódiami.

Video stopa:

Ide o klip k skladbe Shit Paintress, v ktorom sa hneď v úvode objaví "nežné žieňa" a začne capkať na plátno to, čo hádam neodštaruje novú vlnu avantgardného umenia. Inak ide o záznam tejto skladby z koncertu, ktorý je popretkávaný občasnými "chirurgickými" vsuvkami, kedy sa objavujú členovia kapely rôzne pozašívaní. Kvalita soundu je dobrá a aj samotné performance kapely je na ich pomery soft, čo ma samozrejme, akožto poslucháča nežného pohlavia, potešilo. Celé to trvá 2:48 a vhodne dopĺňa obsah disku.

Čas: 33:03

Tracklist:

  1. Spermivore
  2. Jigmasterpiss
  3. Buttsuck
  4. Hermaphrodite Anal Express
  5. Clitblaster
  6. Pussy Off Road
  7. Homo Erected
  8. Shit Paintress
  9. Bukakke Bitchbombers
  10. Perineum Battlefield
  11. Blow Job Time Pt. 2
  12. Cummageddon Final Cuntdown
  13. Shit Paintress (video)

www.isacaarum.wz.cz


Zveřejněno: 27. 11. 2005
Přečteno:
3859 x
Hodnocení autora:
9 / 10

Autor: Weronyka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář