Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HEIDEN – Andzjel

INERRANCY OF PROFANATION tour 2005 je název šňury, které se zúčastní 3 brutální tělesa.

Příznivcům brutálního death metalu je jistě známé jméno INSIDIOUS DECREPANCY - jendočlenný projekt pána jménem Shaun Whitaker, který též z námý jako základní pilíř brusky VIRAL LOAD. Až z dalekého Texasu přiletí podpořit právě vycházející, v pořadí druhou desku "Inerrancy Of Profanation", která vychází na profléklé etiketě Unmatched Brutality. Zajímavé je to, že ani na výlet do Evropy neshromáždil koncertní sestavu a tak bude vystupovat v doprovodu chytrých mašinek. Přes velkou louži se vydají také newyorští WASTEFORM, které jste mohli vidět díky Obscene Extreme festu minulý rok a nebo na jejich turné v doprovodu GUTTED. Rychlý vysypaný death grind možná připomene starší tvorbu DYING FETUS. Třetí do mariáše jsou tuzemští SMASHED FACE, kteří se vyšvihli nahoru díky debutní placce "Human: Earth Parasite" a pro tohle tour si připravili 6 nových songů, která se nesou více v NY DM stylu! Turné se podařilo rozmístit do 9 zemí evropy v 13 zastávkách a přestože se letošní podzim jede nespočet turné mnohem zvučnějších jmen, pevně doufáme, že se tenhle výlet povede a vy ho třeba podpoříte ať už v Brně nebo v Josefově Dole. Pro příblížení novinek u kapel, jsme připravili krátké rozhovory... INSIDIOUS DECREPANCY - odpovídal Shaun Na začátek nám prozraď nějaké novinky v táboře ID.

- Zrovna se chystám na své první tour, takže jsem nervózní a vzrušený! Přijedeš do Evropy doplněn dalšími muzikanty nebo hodláš vše utáhnout sám? Někde jsem viděl fotku, kde vás bylo víc...

- Budu vystupovat jako one-man band! Debut teď vychází v reedici s remastrovaným zvukem a novým obalem. Kdo se o to postaral a vůbec, prozraď nějaké další informace.

- Unmatched Brutality udělali nové vydání, je to od nich super! Pokud se nepletu, nyní by měla být venku dvojka, ne?

- Ano, na tour už bude nové CD! Jak došlo k tomu, že jsi dostal nabídku k evropskému tour. Je dost kapel v USA, které v Evropě ještě nebyly, takže z toho máš určitě radost.

- Byl jsem v kontaktu s Vladimírem. No a to další už víš, jsem na tour! Takže jsem samozřejmě velice šťastný, že jsem toho součástí. Co si slibuješ od tohoto výletu?

- Užít si hodně srandy a třeba prodat veškerý merchandise, hehe ... Co víš o CZ scéně? Kolik znáš kapel, zinů, labelů???

- Českou scénu znám dobře, roky si dopisuju s mnoha kapelama od vás. Máš přítelkyni? Jak se těšíš na pokoncertní radovánky? :-)

- Asi ji vemu někam ven a pak strávíme tichou noc sami doma, víš jak to myslím. Samozřejmě mi bude chybět, ale i tak to bude sranda. A na příští Euro výpravu ji vemu sebou!

WASTEFORM - odpovídal Kevin Jaké jsou novinky u WASTEFORM?

- Všechno v pořádku, už se nemůžeme dočkat až se vydáme na tour a rozdrtíme Evropu a zapaříme s fanouškama! V Evropě jste už několikrát byly... Prvně vás mapuji na Obscene Extreme...

- Jo, a v květnu 2005 jsme vyrazili s Gutted, super! Jeden z mých nejlepších zážitků byl ve Švýcarsku, kde Tiny (voc) skočil do lidí, a on určitě nepatří mezi nejmenší členy kapely. Šílenství. Každý koncert má svá pozitiva a asi i negativa , ale my jsme prostě rádi, že hrajeme. Obsceme 2004 byl asi nejlepší koncert, který jsme jako kapela odehráli. A taky jsme díky tomu navázali hromadu kontaktů. Láďa vás už zval jednou, ale tenkrát byly komplikace kvůli uvěznění vašeho bubeníka. O co tenkrát šlo???

- Snažili jsme se to zařídit, ale byla v tom hromada papírů a problému, což nakonec způsobilo Chrisův odchod z kapely. Nakonec jste ale přiletěli se starým bubeníkem..., to muselo ale znamenat další starosti s nesehraností včetně...

- Kevin odehrál před turné jedinou zkoušku, nicméně to stačilo, abychom si byli jistí, že všechno je, jak má být. On je schopný odehráto všechno přesně tak, jak je to na CD! Jak došlo k tomu, že jsi dostal nabídku k evropskému tour. Je dost kapel v USA, které v Evropě ještě nebyly, takže z toho máš určitě radost.

- Díky Vladimírovi (aka Daddy Mac :-) z Fleshless. A je to hrozné. A hrozné znamená strašné. Nejhorší je dostat se sem bez podpory labelu. Co si slibuješ od tohoto výletu?

- Pivo, párky, Petrův barák, české mučení a snad i nakládačku našemu labelu.  Co víš o CZ scéně? Kolik znáš kapel, zinů, labelů???

- Známe Fleshless a pak víme, že abys správně vyslovil nějaké české slovo, musíš si vykuchat jazyk. Milujeme Evropu a v roce 2006 navštívíme hromadu festivalů. Máš přítelkyni? Jak se těšíš na pokoncertní radovánky? :-)

- Nemám přítelkyni, ale dost si užívám u nás v hospodě, tak doufám, že mě po návratu ty kočky pořádně přivítají. Přítelkyně jsou přeceňované. No, možná nějaká evropská by bodla, hmmmm. V České republice jsou snad ty nejkhezčí!

SMASHED FACE - odpovídal Fred Novinky u SMASHED FACE?

- V současné době makáme na novém materiálu, vydatně koncertuje a právě jsme udělali spoustu merchandise, takže se po tom koukněte! Taky se pripravuji nove stranky! Jak jste s odstupem času spokojeni s debutním albem.

- No, tak spokojenost je. Samozřejmě, že dnes by se spousta věcí udělala jinak, především zvuk! Ale jsme rádi, že jsme dostali nabídku a chytli ji za pačesy! Desce se daří skvěle, náklad je vyprodán, recenze a ohlasy fans jsou výborné! Jak jste se dostali na tohle turné?

- Tak to je dlouhá historie. Když jsme domlouvali vydání, bylo nám přislíbeno tour s WORMED, které nakonec nevyšlo. Dále jsme měli jet šňůru s FLESHGORE, což taky nevyšlo díky absenci víza zmíněné kapely. A nakonec to mělo být tour s GORATORY a SKINNED, kterého jsme se z neznámých důvodů taktéž neúčstnili. Myslím, že už je konečně načase vyrazit za hranice a trochu to tam rozhrábnout :-).  Co si slibuješ od tohoto výletu?

- Chceme hlavně představit naši kapelu v zahraničí, podořit debut a ukázat i něco z připravované novinky. Doufáme, že získáme co nejvíce kontaků a že se nám tak otevřou další dveře, které nutně potřebujem k našemu růstu.  Samozřejmě doufáme, že to bude parádní pařba a že zakalíme s našimi fans a oblíbenými kapelami!

  • INERRANCY OF PROFANATION eurotour
  • WASTEFORM - brutal death, NY, USA
  • INSIDIOUS DECREPANCY - brutal death, USA
  • SMASHED FACE - brutal HC death, Czech Republic

 

  • 14/10 - zittau (germany) emil - deathfest
  • 15/10 - sursee (switzerland) kulturverk 118
  • 16/10 - rovato (italy) cs 28 maggio
  • 17/10 - strassbourg (france) molodoi
  • 18/10 - gent (belgium) frontline
  • 19/10 - iserlohn (germany)
  • 20/10 - day off
  • 21/10 - rostock (germany)
  • 22/10 - josefův důl - mlada boleslav (cz) ntey deathfest
  • 23/10 - brno (cz) brooklyn
  • 24/10 - day off (cz)
  • 25/10 - vienna (austria) monastery
  • 26/10 - graz (austria) explosive
  • 27/10 - wels (austria) fred sega club
  • 28/10 - budapest (hungary) planetnoir industries
  • 29/10 - slovak deathfest (sk) plus vital remains etc.

Zveřejněno: 16. 10. 2005
Přečteno:
3305 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář