Nejbližší koncerty
  • 16. 04. 2024Extrémní death-thrashová kapela SPIDER KICKER'S z Řecka h...
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
LLYR

7. 2. 2020, Praha - Rock Café

Rock"n"roll  zažije svojí renesanci s kapelami The Atavists, Deaf Heart a Monna v pražském klubu Rock Café. Akce se uskuteční v pátek 7. února od 19.30 hodin, tak se přijďte v zamrzlém únoru zahřát pořádným rock n rollem.

Na pátek 7. února jsme pro vás nachystali velký rock n rollový mejdan. Mocným hudebním zážitkem jistě bude dvěma Anděly oceněná kapela The Atavists. Partička z Hradce Králové, která se nezalekla vystoupit před kapelou Muse. Jejich hudba se pohybuje na pomezí blues a stoner rocku. Osobitý vokální projev frontmana kapely Adama Krofiana již několikrát dokázal nadchnout nemalé publikum.

Dalším překvapením, které jsme pro vás objevili, je „novinka“ na české hudební scéně kapela Deaf Heart. Seskupení kolem bývalého frontmana kapely Airfare Thomase Lichtaga je jasná záruka kvality. Pokud se obáváte nového, věřte, že profesionálové od Ewy Farne, Lenny, A Banquet a Rituály vědí přesně, jak zaujmout na první dobrou. Důkazem toho je první příčka žebříčku hitparády rádia RockZone s písní Blood. „Rocková aristokracie právě dozívala“, tvrdí pánové.     

Celou akci odstartuje kráska Dana Yousifová se svojí nadupanou partou. Monna je loňským hudebním objevem projektu REC.STAGE 2018! Vyhrála v konkurenci 537 interpretů z celé České republiky a vítězství jí zajistilo hraní na festivalech Colours of Ostrava, Rock for People nebo Sázavafestu. Debutová deska „Watch The New World Tonight“ sbírá od začátku pozitivní reakce, dostalo kapelu na pozici „Tip týdne“ na Bandzone.cz a zaujalo i jednoho z předních československých baskytaristů – Martina Ivana (Michal Pavlíček, BSP, Kamil Střihavka...), který se ke kapele nedávno připojil. Vychutnejte si mix rocku, popu, soulu, reggae a užijte si energii a radost, která z kapely přímo tryská.

Odkaz na FB událost

Odkazy kapel:

The Atavists

www.youtube.com/watch?v=eG-HZtrljMg

www.instagram.com/theatavists/

www.facebook.com/atavists/

Deaf Heart

www.youtube.com/watch?v=IilXsEbWoks

www.instagram.com/_deafheart_/

www.facebook.com/wearedeafheart/

Monna

www.facebook.com/MONNAband/


Zveřejněno: 15. 10. 2019
Přečteno:
3504 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář