Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

1. 2. 2020, Brno - Melodka

VANGUARD ◀ Modern melodeath, Brno
Jsme snad ještě stále mladá kapela z Brna debutující v roce 2015 s pětiskladbovým EP "I". První hudební videoklip k singlu "Iron Sky" vypuštěn v roce 2016 a po změně vokalisty na konci roku 2017 vydáváme v lednu 2019 svoje druhé, tentokrát dlouhohrající album "II" doprovozené videoklipy "Hollow Idol" a nedávným živákem k songu "Succumb". Naše hudba by se dala definovat jako melodický death metal s vlivy mnoha metalových subžánrů jako black, thrash, prog/techdeath. Na kontě máme řadu koncertů po ČR i některých sousedů a věříme, že naší silnou stránkou jsou právě energická živá vystoupení, o čemž se můžeš už brzy přesvědčit sám/a!
https://www.facebook.com/vanguardbandofficialpage/
https://vanguardofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/c/VanguardOfficialCZ

NAHUM◀ Death/thrash metal, Ostrava
Nahum jsou Ostravskou tvrdě metalovou stálicí, kterou snad fanouškům metalu u nás není třeba představovat. Kapela s počátky v roce 2004, která má na kontě tři plnohodnotná alba, řadu hudebních videoklipů a nespočet koncertů po ČR i zahraničí. S nejnovějším albem „Within Destruction“, které bylo smícháno ve studiu HERTZ (Vader, Behemoth, Decapitated,...) a vydáno ve spolupráci s METALGATE production o sobě dali minulý rok opět vědět v tom nejlepším světle a my věříme, že svou nekompromisní živou show nenechají nikoho chladným.
www.facebook.com/nahummetal/
https://nahumofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/NahumOfficial/featured

DILIGENCE◀ Death metal, Praha
Diligence jsou pětičlenná death metalová kapela z Prahy ovlivněná nejen death metalem, ale také mnoha žánry jako thrash, black, progressive atd. Během své kariéry kapela předskakovala jménům jako jsou Infected Rain, Belphegor, Banisher a zahrála si na festivalech jako Metalgate Czech Death Fest a nebo Trutnoff Open Air. Po jednom EP, několika singlech a personálních změnách se Diligence objevují s debutovým albem Abundance in Exertion v září 2018. Album bylo nahráno ve studiu The Barn pod vedením Dana Frimla (Mean Messiah).
https://www.facebook.com/diligenceband/
https://diligencemetal.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCtkKx5jv5aeaZVdLd7T8mjg

NEUROTIC MACHINERY ◀ Post metal, Plzeň
Post metalová kapela Neurotic Machinery byla založena v září 2006. Během své dosavadní existence kapela odehrála přes tři sta koncertů, včetně zahraničních zastávek. Za dobu své existence kapela natočila pět oficiálních videoklipů a vydala pět alb.„Catalept“ (2008), „Opsialgia“ (2010), které vyšlo ve spolupráci s časopisem Pařát v nákladu 6500 kusů. EP „Exi(s)t“ (2012) sklidilo mnoho pozitivních ohlasů a umístilo se na 5. místě v anketě Ceny Břitva 2012. „Causality Principle“ (2015) je plné post-rockových experimentů. Všechny tyto zkušenosti kapela zúročuje při psaní nového alba „Cognitive Dissonance“ jež vyšlo na konci léta 2017. Kapela Neurotic Machinery  zpočátku vystupovala v death/thrash žánru, ale jeho rozsah nebyl pro kapelu dostatečný. Stylový přerod a touha experimentovat se projevil na EP „Exi(s)t“ nejvíce a kapela v tomto trendu směřuje i nadále. 
https://www.facebook.com/neuroticmachinery/
https://neuroticmachinery.bandcamp.com/album/catalept
https://www.youtube.com/channel/UCtBe4eJch2iqZOa5I-inilw

DEPTHS ABOVE◀ Black Metal, Brno
Kapela, která v rámci svých posledních vystoupení rozvířila vody (nejen) brněnské undergroundové scény bude třešničkou na dortu tohoto večera. Svým svébytným pojetím blackmetalového žánru, který v Brně doposud neměl obdoby rozhodně pohltí nejednoho milovníka těžké, temné a uchvacující atmosféry. Slibujeme, že na Depths Above se tento večer rozhodně vyplatí počkat!
https://www.facebook.com/DepthsAbove/
https://depthsabove.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=VRe42ofju7o

DOORS
----19:30----
START
----20:00----
VSTUP
Na místě - 200,-

Facebook


Zveřejněno: 23. 10. 2019
Přečteno:
3689 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář