Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

21. 9. 2019, Tábor - Housův mlýn

● PO LETECH SE VRACÍME NA HOUSŮV MLÝN!
● Krčma otevřena od 11:00 hod., začátek od 17:00.
● Vstupné: 249,- Kč
● Na místě již tradičně zajištěn velký výběr CD, MC, LP, triček a dalšího UG materiálu!
Facebook událost
Bandzone událost

Čad
Abychom to okořenili trochu zahraničím, tak jsme si pro Vás připravili legendární Slovenský ČAD! Pro ty co je neznají, jedná se o nekompromisní violence thrash metal a aby toho nebylo málo, tak je zpíván slovensky! Kapela je na scéně od roku 1994 a zahráli na spoustě festivalů a několika zemí, třeba hráli v Brazílii, Německu, Itálii, Dánsku, Švédsku.... Kdo byl letos na Brutal Assault, tak se mohl přesvědčit, že se jedná o brutální nářez.

Minority Sound
Minority Sound vydali letos v dubnu nový album “TOXIN“, který je temný, jak sklepní prostory středověkých mučíren. Od začátku své existence se MINORITY SOUND zaměřili na cyber metal a s věkem jen zrají. Od minulého alba, který bylo ohromnou divočinou, se trochu zklidnili a posunuli k temnějším tématům. Album je taková osobní zpověď kytaristy Otuse, když pocházel těžkým životním obdobím a rozhodl se negativní energii zhmotnit do podoby nové desky. Aktuální novinkou je, že došlo k výměně na postu bubeníka a ke kapele se přidal nový bubeník Libor z Desire For Sorrow.

YTIVARG
Další kapela je venku - kdo jsou YTIVARG? Tajná frakce elektrotechnické destrukce, aktivovaná počátkem roku 2015 po ukončení činnosti zvrhlíků ISACAARUM. Performery YTIVARG jsou: F.C. (kytara), MICULA PARVA (řev), ONDRA (bicí) a ZDENĚK (basa). YTIVARG drtí elektrikářský grind-black nejhrubšího zrna s příměsí dalších ingrediencí. Své hlukové vibrace mají zaznamenány na prozatím posledním studiovém záseku s názvem “WARDENCLYFFE“ (2017).

Endless Drain
Táborská metalová omladina, která se s tím vůbec nesere! Tihle kluci vám zahrají nekompromisní thrash/death metalovou smršť, na kterou budete zírat s otevřenou pusou. Už mají za sebou pár koncertů po ČR, dokonce si i letos zahráli na Brutal Assaultu, sice ne na oficiální stagy, ale vymetli vedlejší Jameson stage. Přes velkou nepřízeň počasí se na nich sešla pěkná parta lidí a dokonce proběhl i cirle pit a nějací cizinci si od nich zakoupili CD! Určitě neváhejte přijít podpořit naší metalovou budoucnost a poslechnout skladby z poslední desky “War of my hate”!

Godless Truth
Veteráni death metalové scény u nás, kteří první nahrávku vyvrhli už v roce 1994! Mají na kontě několik alb, splitka se zahraničními kapelami a stovky koncertů u nás i tour v zahraničí. Na jejich hudební cestě se potkali s takovými jmény, jako jsou Cannibal Corpse, Necrophagist, Suffocation, Kataklysm, The Faceless a dalšími. Zahráli na festivalech Neurotic Deathfest (Nizozemí), Rotterdam Deathfest (Nizozemí), Gothenburg Deathfest (Švédsko), Fuck the Commerce (Německo), Brutal Assault (CZ) a alba vydávali u nás i v zahraničí. Můžete se prostě těšit na opravdovou pecku na poli metalové muziky.

F.O.B.
Tak kdo by neznal tuhle starou gardu, která na Žižkáči vystupuje skoro každého Žižku, určitě je Vám nemusíme představovat. Snad jen můžeme říci, že mají nového kytaristu, kterého jste mohli vidět už na Metalové Brusírně a navíc prý dojde k obměně setlistu za “mimo standardní”! Na co musíme také upozornit je, že příští rok bude F.O.B. hrát na scéně 25 let a k tomu chystají materiál na novou desku! Myslíme si, že je na co se těšit, tak koukejte dorazit, zapařit a zpřelámat si nějaké ty kosti!

Elysium
Už je to 5 let, co byli naposledy na Žižkovi a musíme říci, že od té doby ušli vskutku dlouhou cestu. Jako příklad můžeme uvést, že letos roztočili celý Brutal Assault, kde podali strhující výkon a na to, že hráli jako první, přišla spousta lidí! Elysium se dají charakterizovat jako moderní death metal, který sice můžete slyšet u spousty kapel, ale jak již bylo zmíněno, vynikají hyperaktivním nasazením a skvělou technikou jejich bubeníka. Na Žižkovi představí své nové album “The path of no return“, které je k poslechu na YouTube.

Victims
Abychom zachovali festivalovou pestrost, tak jsme si pro vás připravili VICTIMS. Tahle Chomutovská mlátička má dokonce splitko s Řezníkem z roku 2017 a hrají přímý a nekompromisní death metal. Na scéně jsou od roku 2005, takže se nejedná o žádné nováčky na scéně, ale o chlápky, kteří vědí přesně, co chtějí a dokáží to prezentovat i naživo. Příznivci death metalu říznutého pekelným death corem si přijdou určitě na své. Jako upoutávku bychom doporučovali si pustit jejich poslední videoklip “BrainWar“, který si můžete poslechnout na YT.

Bohužel se nám stala menší nepříjemnost a to ta, že BEAST WITHIN THE SOUND nemohou z osobních důvodů vystoupit. Náhrada není nikdo o nic menší než pravý death metalový masakr trnovou korunou – MORTIFILIA! Držte si klobouky.

http://zizka.fob.cz/


Zveřejněno: 17. 01. 2019
Přečteno:
3747 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář