Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

27. 6. 2019, Praha - Modrá Vopice

Letos akce vychází na čtvrtek 27. června. Tahákem jsou jako vždy špičky domácí punkové scény v čele s oblíbenými veterány S.P.S. a Počernickou „sedmdesát sedmičkou“ The Fialky, kteří akci posledních devět let pořádají. Tradičně pak také vystoupí Punk Floid v čele s charizmatickým Floutkem, jejich souputníci Volant s nesmrtelným hitem o Bledulých, v neposlední řadě také zahraje Ústecká Houba která hlásí novou řadovku. Poprvé se tu představí hned dvě party. První jsou Baby Secondhand za kterými stojí (pomalovaný) Bárt, známý z kapel Proti směru a Staré pušky, kde krom něj zde hraje i známá tattoo celebrita Bekus, a druhá je mladá banda a parádní novinka na scéně Nevhodné Loutky.

„Za koule Punk Fest“ je akce, která má tradici dlouhou, jako snad pražský klub Modrá Vopice samotný – téměř 25 let. Akce měla více názvů, od lakonického „Punk fest“ přes „Dr. Martens fest“ až po v posledních letech ustálený „Zakoule punk fest.“ Poznávacím znamením však vždy byla jedna zásadní skutečnost – akce se konala na konci školního roku, původně v pátek, v posledních letech ve čtvrtek. Čtvrteční termín tak bohužel sice nezachovává úplně původní tradici ve formě vstupu zdarma pro majitele aspoň jedné pětky na vysvědčení, což je ale bohatě vykompenzováno tím, že pětkař si jde druhý den pro vysvědčení se zaslouženě poctivou kocovinou!

27.6. Praha/ Modrá Vopice - Za koule punk fest

Klasická akce na konec školního roku s víc jak desetiletou tradicí, čerpající z neopakovatelné atmosféry legendárního klubu na Praze 9! Punkrock, grilování a kámoši z mokrý čtvrti!

Start 17:00 / vstup 300,- / Akce se koná pod střechou!

Facebook

 


Zveřejněno: 06. 12. 2018
Přečteno:
3863 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář