Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Chcalo a chcalo a já od rána sjížděl internet a stránky hydrometerologických ústavů, zkoumal snímky z družice a radaru a pomalu začínal věřit, že ten slejvák přece jen skončí a Basinfire nebude Mudfire. Online report stále aktualizován!

Pátek 1.7.:

Jako první se pár desítkám návštěvníkům představili na A scéně IN MOTION s něžnou dívkou na postu zpěvačky. Tuhle kapelu jsem určitě už někde viděl a dneska mě velmi příjemně překvapily řízné kytary s trochou funku a takového toho seatlovského nádechu, co dnešní teenageři tak milují..jak kteří:)). (Corbow)

A co B scéna? Že mlčí? Tak ať, na "áčku" se chystají moravští POWER 5 a jejich speedmetal se pod vlivem kulometné palby šlápáků žene areálem. Tuhle muziku jsem míval dříve hodně rád a docela mě mrzelo, že v našich luzích a hájích nikdo tento upalovací metal nehraje. Dnes si rád zavzpomínám a zamáčknu slzu v oku, ale hlavou házet a rukou s paroháčem hrozit už nebudu...leda v promilích:)) Kluci ale předvedli velmi slušný výkon a spousta fanoušků byla určitě spokojena. (Corbow)

Mezitím na B scéně rozjeli smršť coverů COBRA což jsem milerád vynechal, sorry (Márty)

MERLIN & Dan Horyna na scéně A byli peckou ze které čišela energie do všech stran. Mr. Horyna si vystoupení patričně užíval a musím přiznat, že já bych po takovém výkonu již po druhé písničce odpadl na kyslíkový dluh. (Corbow) A já jsem si opravdu nostalgicky zavzpomínal na dobu před cca 18lety, kdy jsme Merlin s kámošem na základce sjížděli a titulní songy jako Merlin a Nevada mi to pěkně připoměly. Některé songy byly tak starší než 50% zdejších návštěvníků :)) (Márty)

MICHAEL SCHENKER revival + Z. Fenglová na B scéně, to byla jízda jak prase:)) a tím je řečeno vše. (Corbow) ....:))) on to COrbow tak pěkně zkrátil, já bych to upřesnil, heavy metal jak prase a dobrá zpěvačka, teda myslím s dobrým hlasem :))) (Márty)

Na áčku začla řádit motorová pila aneb Poláci CHAINSAW. Velmi hutné kytary v rychlých a pomalých rytmech se mi velmi líbily, ale celkový dojem poněkud srážel zpěv, který celkové vyznění srážel do heavy metalových vod. A jako předposlední song dali The Evil that man do od Iron Maiden (Corbow)

Na B stage vylezli thrash coreoví CHAOS IN HEAD. Tuhle kapelu jsem slyšel prvně a musím říct, že mě celkem zaujali. Střídání sekaných riffů a melodií přišlo rozhodně vhod po předchozí heavy metalové smršti. (Márty)

A to už na Áčku jedou instrumentální SEVEN, kteří mi sem ale vůbec nesedli. Kytarová onanie, promiňte, dnes opravdu nemusím. (Márty)

Další na B pódiu - LAST MINUTE si opět necháváme ujít. (Márty)

Šinu si to takhle backstageí a koukám, že tam je zaparkovanej bílej jednorožec se stříbrným vocasem a zlatými kopyty. Říkam si, koho tak asi může být a můj smysl pro predikci mě neklame. Na pódiu zrovna svádí svůj boj s devítihlavým drakem epicko speed metalová SALAMANDRA. Platí to samé jako u POWER 5, navíc mi to přijde jako daleko větší kopie kapel jako Rhapsody apod. Vyháňka do slunce západu i když prší. :))) (Corbow)

ALKEHOL na A stage jsem "bohužel" slyšel pouze z dálky, když jsme se připravovali, jejich tvorbu nijak nesleduju, ale můžu jen potvrdit že zazněly profláklé songy jako Travička, Na slamníku, atd. Už se to smažilo a peklo, tak, že nakonec před Gaiou vypadla elektrika, ale o tom až za chvíli. No prostě nic pro mě... (Márty)

To GAZ69 na B jsem si při přípravě nenechal ujít, za prvé protože jsem je ještě naživo neslyšel a za druhé, protože Mladema znám a vím, že dost dobře zpívá. Muzika core a thrash, a do toho vynikající vokál ale ke smůle zaujalo jen pár lidiček, protože ostatní blbnuli na Alkáči. (Márty)

F.O.B. napíše IFA :-) Jo tak Ifa Jo?  No tak jo. Nebudu nic předstirat. Měl jsem pár vínek a  byl hodně v pohodě a co teď? Jsem dobře nalazen a navíc mám psát něco o kapele, která se mi vždycky líbila a navíc jI vydávám.Napíšu jen to, že lidi po jevištěm to hodně bavilo a bylo jich tam fakt moc a to jde. Fobáci zahráli svůj klasický set a kdo o to přišel můžde jen litovat. Basinfirefest je přivítal opravdu skvěle. A z toho jsme všichni nyní tak šťastní, že nevidíme ani na CéDa. (Ifa)

Ač mě při zvukovce celkem zaujali, tak si SAD na B nechávám ujít a relaxuju, sorry... a z dálky od stánku poslouchám romantiku - GAIA MESIAH :)) (Márty) Mno romantiku. Jak se to vezme. Došel jsem se na holky (a klučinu) podívat pěkně zblízka a musím říct, že to se mnou celkem zahýbalo. Samozřejmě se jedná o trochu jinou sortu hudby, než jsme si zvykli na fobiazine reportit, ale bez studu přiznám, že mě GAIA MESIAH hoooodně dostala. Energie prýští nejen z každé skaldby, ale i z těch, kteří ji produkují. Neskutečné barvy hlasu, které fronmanka této kapely při vystoupení předvádí musí ohromit snad každého, od maminky s kočárkem až po zarytého thrash metalistu. Příliš jsem zatím z festivalových kapel dnes neviděl, ale právem se domnívám, že pro dnešek je GAIA MESIAH jednou z hvězd. Publikum mi přišlo poněkud laxní, ale rozhodně to neubralo na síle vystoupení, kdy holky daly vědět světu, že i něžnější pohlaví může splodit kvalitní, energickou, rockovou muziku. (Bendis)

A do prdele, že by TORR, tak to už jsem dlouho neslyšel. Kdysi jsem žral jejich desky, ale to je fakt strašně dávno. A co dnes? No je to stejný jako před těmi pár lety, tedy 15ti. Znova zní Exorcist a Kult Ohně, Válka s nebem a tak dál. Zrovna se kapelka předvádí na jevišti tak jenom čekám čím mě překvapí nebo spíše už nepřekvapí... (Ifa)

MARKÝZ JOHN na B pódiu jsem v klidu oželel a když dohrál Torr, tak dozvuk z béčka jen potvrdil že jsem dobře udělal. Netajím se, jezdil jsem také i na tuhle bandu před 15 lety na zábavky, ale myslím, že podle toho co jsem slyšel dneska, tak sorry, pánové, vraťte se do hrobu... (Márty)

Další COCOTTE MINUTE na A, a byl jsem opravdu velmi překvapen! Teda spíše zklamán, někde jsem zaslech že to má být česká odpověď na Korn. Hmmmm, nevim, ale opět kapela, která mi fakt nesedla. Rap, core semtam nějaká melodie, né kokotí minuta, ale pro mě spíš nejmín čtyřicetiminutovka, sorry, nic pro mne,... (Márty) Zas tak hrozný to není. Klukům to dost šlape a hitovku z televize "Měl bych tě sejmout" dali dobře. To jednotvárný skákací tempo mi, ale taky po delší době leze krkem. (Manafob)

Poslední kapelu na Béčku - KRYPTOR jsem si taky bohužel nechal ujít,... (Márty), Manafob ovšem ne. No shlédl jsem jen kousek a stálo to za to. Totální old school, že i Törr byl oproti tomu "Hlava Modernistova" :-) No zaslechl jsem pár hitovek z nichž Ifa nejvíce vyřvával "Rychlost zvítězí" a došlo i na ní. (Manafob)

Na KERNy, kteří hráli předposlední na A jsem byl věru zvědavý. Možná to bylo postupující únavou a množstvím vypitých piv (mimochodem ten Gambrinus byl pěkně vodovej, musel jsem si kupovat dvě piva najednou, :((( kolega Goro z Plzně promine, ale sorry,... nedalo se), mnoo, ale KERN se mi líbili. Je sice fakt že hráli songy starý 20 let, nicméně pro mě nostalgie, Jsme lidééé, Blízko nás apod. jsem si užil. (Márty)

Poslední MORIORR na A jsem sledoval jen z povzdálí, jedna protože jsem je viděl na Eternalu a druhak, protože opět nic moc. (Márty)

Sobota 2.7.:

Začíná se přesně na čas, na B pódiu hned od rána probíhá přehlídka semifinalistů soutěže Česká Rocková liga, pojďme na to...

MIMESIS byla první kapelou soutěže a na úvod hezký rozjezd. V sestavě basa, bicí, kytara a ženský vokál produkovali heavy metal, ale pomocí samplů do něj trochu zabudovaly další nástroje jako housle, klávesy... No na úvod dobrý, ale můj tip na postup je záporný. (Manafob)

ILL FISH aneb funks not dead, vy volové. Na ráno docela slušná rána do palice pro potácejí se metaláky v trikách Slayer:)) Ale jinak docela slušné provedení po všech stránkách. Na závěr klasika od Red Hot Chilly Peppers Aeroplane docela i pobavila a na rozdíl od většiny coverů, co jsem včera slyšel, byla i slušně zahraná. Prý:)) Osobně to zas tak naposlouchaný nemám. (Corbow)

DORIATH druhá soutěžní kapelka. Stejná sestava jako Mimesis, ale na první poslech lepší provedení. Muzika byla více šlapavá až na ploužáky :-( Taktéž muzikanti byli více na "výši" a s jednotlivými songy si "pohrávali"... hmmm i tak je můj tip opět záporný, favority vidím jinde. (Manafob)

Takže, právě jsem se vrátil z A scény a musím říci, že kapela CROM, dle mého názoru, svoji demisi přijala. Ze začátku se to rozjelo jako správný metalovo-tancovačkovo-rekenrolovo nářez s českými texty..ale dál se virtuální postava z Conana řítila jen setrvačností. Písničky mi připadly na jedno brďo a záhy začli nudit. Na druhou stranu jsem z kapely cítil jistý potenciál. Uvidíme do budoucnosti. (Corbow)

EGO TRIP na Béčku jsme všichni svorně vynechali, sorry,... (jeden za všechny a všichni proti jednomu :-)

Na A řádí skoro až emo dance coreová partička EXISTENCE a abych se přiznal, to taky nemusím, evrybády džamp! (Márty) Zpěvák má ukrutně zarputilý výraz, jenž se chvílemi jeví jako souboj s vlastní nevyrovnaností. Přízvisko "emo" zřejmě mají na svědomí klávesy s psychadelickými zvuky. Jinak ovšem muzika jednoduchá, energická, prostě kórová. (Bendis)

BELTAINE na A pódiu předvedli jejich standardní výkon, pro mě první kapela dneška, která mě aspoň brala, i když musím říct, že na velkým pódiu kapela působí až moc staticky. (Márty)

SNAIL pustil do lidí nasraný akordy a stejně tak i DYMYTRY u obou kapel se dalo vidět velké nasazení a chuť hrát. Pro mě se o stupínek výše umisťuje DYMYTRY, tak se nechám překvapit, jak to v tý soutěži porota rozhodne:))) (Corbow)

Heavy metalový až zábavo bigbítový PARADOX sice taky zrovna nemusím, ale zase je to aspoň změna. A poprvé v 13:10 hodin vysvitlo sluníčko :-) (Márty)

ZAVŘÍT, sakra, zase ty nasraný akordy, uřvanej hlas a "všechno je na hovno, akorát včely ty jsou na med, ale ten je taky na hovno":)). Jakoby pořadatelé zařadili za sebou block řvavého hardcoru. Už mě to trochu nudí, ale na druhou stranu je třeba konstatovat, že díky zvuku mají tyto kapely opravdu šťávu, takže srdce každého fanouška této hudební odnože musí zaplesat. (Corbow)

Musím se přiznat, že jako fashion na tento festival jsem zvolil černé triko s logem mohelnických techniků SCENERY a tudíž jsem byl na jejich set patričně nažhaven. Jenže, na A scéně začli hrát Lokomotive a tudíž lidí na béčku bylo jak šafránu (a s Manafobem jsme to nezachránili)."Skenery" se nenechali malou návštěvností nijak zvyklat a pustili se s vervou jejich vlastní do hraní, jenž bylo, jak už to u této kapely bývá železným zvykem, na velmi vysoké úrovni. Druhá rána přišla od časoměřičů a kluci to po 4 odehraných kouscích musí ke vší smůle zabalit. (Corbow)

Mezitím i LOCOMOTIVE na Áčku rozjeli náhul na úrovni, jejich thrash core mám rád a tak jsem si je vychutnával pěkně v klídku z dálky, fláky jako Vítej v prdeli (+v píči) nemohly chybět. Musím zmínit, že na každou kapelu festu byl opravdu dobrej zvuk a dneska je tu i víc lidí než v pátek, takže Lokotky hrály pro snad nejvíc lidí zatím z kapel tady na festu. (Márty)

PANGEA mě fakt nezajímala, takže jsem zaskočil na béčko kde hrál TUBORG, pro mě velká neznámá, pánové v letech hráli docela obstojný heavy-thrash a i dost lidiček to bavilo. (Márty)

HAZYDECAY byl, jak pánové sami říkají, romantický mazec o mrdání. A měli pravdu, naživo mě tito hoši rozsekali na malilililinkaté kousíčky. (Corbow) Bohužel jsem je nestihnul zblízka, ale zdálky mě muzika zaujala (Márty) Viděl jsem kompletní vystoupení chlapců z Olmiku a potvrzuji, že jejich živé vystvoupení, doprovázené velmi hutným zvukem, mi v paměti zůstane. Rozhodně jedna z nadějí pro soutěž i pro naší scénu. (Bendis)

Další SHAARK na hlavním pódiu mě trošku nudili. Nezachránili to ani coverem od Pantery Walk, kterej taky už hrajou snad od doby co vznikli. Na to, že kapela existuje takovou dobu by to chtělo asi trochu invence. (Márty)

Nechal jsem žraloka žralokem a šel se mrknout na B scénu, kterou práve drtili rokycanští BED SORES a musím uznat že u mě měli dneska s daleko lepším zvukem a i muzikou úspěch, než Shaark na A. Jsou daleko progresivnější a hutnější. (Márty)

KAMINARI (D) - fakt se to nedá... Ubohej heavy metal někdy z roku ajn cvaj. Těžko se to dá pouslouchat a ještě horší je to sledovat. Tohle byl fakt tah vedle. Nejíc mě znechutily neustálý zpěvákovo výkřiky "Are you ready?!" či "Come on everybody!" Načež odezvou bylo jen prázdné ticho. Ve finále to ještě rozsekli představovačkou... No opruz kdo neviděl a dal přednost COWARDu či LIKE FOOL udělal rozhodně dobře. A co si budeme povídat i kdyby vedle hrála třeba Moravanka, šel bych tam. Protože to si dám raději dechovku, než tohle. (Ifa) Jo, byl to ubohej heavy metal, před pódiem stejně nikdo nebyl a většina lidí byla na B, kde zrovna Coward hráli. Ne tak já, takže tímto se Cowardům omlouvám (Márty)

Následující LIKE FOOL na B scéně jsem došel skouknout, protože nový CD mě moc neoslovilo a znám kluky už hodně z dřívějška. Musím uznat že nynější produkce má naživo rozhodně bezpočet energie a šlape to. Jako poslední ze soutěžících mě docela oslovili. (Márty)

Hardrocková hrůza jménem PUMPA následovně okupovala A scénu, což vůbec nechápu, podle mě další dramaturgický tah vedle,... škoda že nešel vypnout zvuk :))) (Márty) No a mě se PUMPA docela líbila, zavzpomínal jsem na starý časy, kdy jsme na průmce před dvaceti lety podobný bandy poslouchali. Líbilo se to i Korbovi. (Johan)

Do finále České Rockové ligy postupují tyto kapelky: Zavřít, Snail, Like Fool a Hazydecay!!!! Finále se koná 27.8. ve Vlčtejně u Plzně. Více info o této akci na www.ceskarockovaliga.cz

M.A.S.H. - klasická zábavovka, kterou jsem vydržel poslouchat přesně polovinu jedné a začátek druhé skladby ... pózy, klišé ... něco mezi hevíkem a hard rockem mě vůbec nebralo, honem pryč, ještě že na A scéně se rychtuje DEBUSTROL. (Johan)

DEBUSTROL zahráli průřez snad celou tvorbou, zazněly songy jako Antikrist, Svět co zatočí s tebou, Údolí hádu, z novinky zazněl také stejnojmenný song Přerushit (sekerou na dvě části :)). No jako obvykle měli úspěch a můžu s klidem konstatovat, že je to kult. (Márty) Bylo celkem zajímavé pozorovat přiopité fanoušky, kteří pod scénou vytvořili opravdu hustej kotel a tak mě napadla otázka, jakže to tady mají pořadatelé vychytaný se záchrankou. Ačkoliv spíše by se tady uživil více psychiatr nežli normální lékař. Ale Debustrol je už zkušená kapelka a umí si fans z pódia ukočírovat a také si s nima pěkně pohrát. A v této souvislosti mi jde na mysl myšlenka, že ten psychiatr by šel asi hned po kapele a pak by si odvezl zcela určitě našeho Corbow, páč ten už chytá také zajímavé kreace... ( Ifa )

ENDLESS sice na béčku, ale pro mě áčková kapela, moc pěkná muzika, výborní muzikanti a nasazení, ale lidí moc nebylo, spíše muzikanti obdivovali své kolegy. Škoda trošku horšího zvuku, ale jinak moc dobrý. (Johan)

INÉ KAFE - no tak tohle je opravdu jiné kafe než Debustrol či na béčku Endless. Hlavně to jde mimo můj hudební rámec a nikdo jinej od nás se neodhodlal něco o setu kapely Iné kafe napsat. Padl tady názor, že je to hodně přeceněná kapela a já mohu jenom souhlasit. Například moje ženská by nejraději objela oba kytaristy najednou. Co na to říct? Bez nějaké žárlivosti se vyjádřím asi tak, že to není nejhorší kapela na festu. O to se postarala jakási Pumpa a německá Kaminari. Ale lidi to baví. Mě to nechává klidným... (Ifa)

SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY - zatím nejlepší kapela festu. Jejich účast pro mě byla největším lákadlem pro návštěvu téhle akce a Sajlenti nezklamali. Vystoupení bylo postavené hlavně na posledním albu Relic Dances, právem oceněném v několika anketách jako album roku 2004. Proti stájovým kolegům Endless byl i mnohem lepší zvuk. Ani pódiová prezentace s vlajícími pačesy nebyla podceněna a výsledkem byl doom death folk metal nejvyšší úrovně. (Johan)

KURTIZÁNY Z 25 AVENUE - Nevím proč mě vždycky šéf pověří psaním o kapele, která mi nejde moc pochuti (vyjma pár vyjímek). Pak to vypadá, že jsem strašně tvrdej. Kurtizány dokázaly udržet pod jevištěm spousty lidí, kteří se dobře bavili. A o tohle Kurtizánám asi jde. Z jedný strany je to fajn, ale já jsem tam nenašel nic, co by mě zaujalo. Hlavně jedna skladba je až nápadně podobná druhé. Tímto mi jejich produkce přijde strašně dlouhá a nezajímavá. (Ifa) No úplně nesouhlasím s Ifakem. Kurtizány jsem viděl poprvé naživo, krapet mám z nich i lecos naposloucháno a mé stanovisko je jasné: Bylo to moc dobré. Energické, na úrovni zahrané, prostě super. Stylově jsou samozřejmě Kurtizány ulítlé krapet jinam, ale po heavymetalovém odpoledni na mě zapůsobily jako živá voda. A hlavně, kdybyste viděli jak holky blbly, když Varťa hodil dredíkama. Působivé... (Bendis)

Na béčku se zjevil holohlavý člověk o pódiová světla rozehrála na jeho temeni vpravdě infernální show. Igore, Igore, to by bylo pěkné, kdybys měl zase mařenu, co? Takhle můžeš ostatním klukům z HYPNOS jen závidět. Ale muzička vám šlape. To se musí nechat....no, když vás ještě zneužívá sám Satan:)) Klasický set, tak, jak jsme na to u Hypnos zvyklí. A stejně jako minulý týden na AFODu se do paření dávají i lidé pod pódiem. (Corbow)

Ale zhruba od páté písně na A scénu vtrhává ARAKAIN... Za mikrofonem Honza Toužimský a za bubnama taky nová tvář (soráč, ale jméno teď z paměti nevydoluju). Tyhle změny ale na kvalitě vystoupení legendy nemají žádný negativní dopad. ARAKAIN je prostě stálice naší metalové scény a dnešní koncert je mnohem povedenější než loňský na finále České rockové ligy. Skladby z nové desky Warning znějí téměř identicky jako z CD, hlasy Honzy T. a Petra K. jsou si hodně podobné. Došlo i na letité hity Gilotina, Kolonie termitů či Proč a ARAKAIN to u lidí vyhrál na celé čáře. (Johan)

Náhradou za nedorazivší Hammerheart byla maďarská družina INSANE. Mix skákavého HC a nu metalu vyplnil na béčku pauzu mezi Arakainem a Pro Pain. Marty říká, že je to lepší než Pumpa, ale když si vzpomenu, jak před pár minutama křepčil kolem rozmlácenýho Ifovo kultovního křesla... Nevím, jestli ještě ví, co mluví. (Johan) :)))) jasně že vím co jsem mluvil... :))) (Márty)

Jediní zástupci ze zámoří PRO-PAIN vystoupili po delší přípravě a nahulili do lidí mašinérii riffů s přesností zahranou a drtící. Můžu jen litovat, že ještě nemám novinkové CD Prophets of Doom doma, a budu si ho muset co nejdřív obstarat. PP jsem slyšel naživo poprvé, jelikož mi bohužel unikly loňské koncerty, kdy k nám také zavítali a právě naživo mě totálně dostali. Znám spíš straší tvorbu, takže jsem se neměl čeho chytit, ale v porovnání s ní šla kapela více do rychlosti a masakrující přesnosti. Super, super, super! Právem hlavní hvězdy večera a pro mě nejlepší kapela festu! Škoda jen, že na konci v přídavku vypadnul proud, stejně jako v pátek před Gaiou Mess. (Márty)

Pro-Painu v závěru došla štáva a to tak, že doslova:) A áčko je najednou opět do tmy ponořené...jen baterky bedňáků září...nu což, přesouvám se k béčku, kde jednu z posledních? svých show odpálili AVENGER. Věci známe s Johanem již zpaměti, tak si pěkně podupáváme do rytmu. Honza na postu kytaro/vokálovém pěkně skřehotá, kluci si koncert náležitě užívají, ale já mám pocit, že jest cosi shnilého ve státě pekelném...no, asi proto, že je znám už tak dlouho. Ačkoliv to s největší pravděpodobností fans po pódiem nezaznamenali, pod slupkou "profesní" se jistě zkrývalo roztrpčení z ukončení činnosti...naděje ale umírá poslední. Uvidíme ve Volyni. (Corbow)

Po Avenger měli ještě vystoupit Maďaři SUBSCRIBE, ale nekonali se, Avenger tak byl poslední kapelou festu na B pódiu. V závěru druhého festivalového dne došlo k prohození pořadí také na A pódiu a tak tu nejdříve vylezli PX-PAIN ze Švýcarska. Kapelu jsem neznal vůbec a tak sice při balení stánku jsem pozorně naslouchal. Nebylo to vůbec špatné, a dost mi pánové připomínali předchozí Pro-Pain, ale to klidně mohlo být tím, že tyhle kapely hrály po sobě. Z internetových stránek kapely jsem se dozvěděl že už existují přes 10 let, což taky o něčem svědčí. (Márty)

Na INTERITUS jsme už byli ve stanu, takže nedá se moc dobře posoudit, ale pěkně se mi usínalo, kapelu taky sleduju dýl a musím jen říct, že po obměně sestavy šla dost nahoru. (Márty)

KRUCIPÜSK poslouchám ze stanu a je to super. Dost mě mrzí, že už jsem ve spacáku, protože jejich muzika byla pěkně agresivní s perfektním soundem a jak jsme zvyklí i správně vostrým vokálem. Pro mě velmi příjemné překvapení. (Corbow)

Nevím kolik lidí bylo na poslední WALDA&GANG, ale já už v tu dobu tvrdě spal, takže tímto se omlouvám.

Co dodat závěrem? Stylově ne zas tak moc pestrý festival se nakonec co do počasí vydařil, v sobotu lidí přibylo a snad pořadatelům stačili další příchozí, vzhledem k hlášení, že další ročník opět bude tak asi ano. Rozhodně hlavním kladem byl kvalitní zvuk na obou pódiích, což nebývá všude pravidlem, dál pak super zázemí a kvalitní a široký sortiment občerstvení, i když k tomu vodovýmu pivu z Plzně bych měl trochu výhrady, ale co se dá dělat. Těšíme se na další ročník! (Márty)


Zveřejněno: 01. 07. 2005
Přečteno:
3491 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

12. 07. 2005 12:03 napsal/a weronyka
for Ifa... Kaminari
beriem Ta za slovo:-)
11. 07. 2005 09:27 napsal/a manafob
...
ještě mě napadá... Když je kapela slavná, tak se rozpadne... a když není tak taky... :-)
10. 07. 2005 21:09 napsal/a corbow
kritika
Vsechny kapely jsou na hovno, jen vcely jsou na med...ale ten je taky na hovno
10. 07. 2005 13:14 napsal/a marty
dis...
jak nechci ospravedlnit??? :-))))
09. 07. 2005 09:57 napsal/a manafob
dis...
jo jasne hehe a jak vidim tak musis jeste par lidi nasrat aby nekdo reagoval... :-) ==> staci byt jen hodne kriticky a je to ... (tim nechci ospravedlnit kritiky v reportu:-)