Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

16. 3. 2019, Poprad - Rock Fabric

Po minulej úspešnej Noci Nárekov je tu pokračovanie tejto výbornej akcie. Opäť sa môžete tešiť na gothic, symphonic a doom metalové kapely.
Tentokrát okrem dvoch slovenských hviezd môžte vidieť tri výborné české kapely. Všetko špičky v rámci svojho žánru. Takže už len klasicky, zdielajte, pozývajte priateľov a hlavne si nájdite čas a dojdite!!!

ANTHOLOGY

Headlinerom večera bude oravská symphonická hviezda Anthology na čele s charizmatickou speváčkou Raylyn. Kapela má na konte 3 nahrávky, množstvo koncertov, no v Poprade sa predstavia po prvý krát. Ich hudba hudba je mixom žánrov ako symfonický metal, power metal a chvíľami zachádzajúca až do vôd melodického speed metalu. Anthology si svojim koncertným vystúpením budú chcieť každého získať a je len na vás ako ju podporíte. Muzika je na špičkovej európskej úrovni. Určite sa máte na čo tešiť!

https://www.facebook.com/AnthologySkOfficial/

SARKONIA

Sat, Freaya, Irae, Danae, Kairis a Tris - Tri ženy (dve speváčky a gitaristka), traja muži a šesť silných príbehov - Závisť, Túžba, Zloba, Strach, Radosť a Smútok - to je olomoucká melodic metalová Sarkonia s typicky českými silnými gitarovými metalovými melódiami a strhujúcimi ženskými vokálmi!

https://www.facebook.com/Sarkonia/

GLOOM

Sabínovsko-prešovských gothicov sme tu už mali na minulej akcii. Ale kedže my ich ten gotický metal, reznutý fínskou scénou máme veľmi radi, nevidím dôvod aby tu pre vás nezahrali opäť. Gloom nám okrem prierezu z ich dvoch albumov zahrajú aj nejaké novinky, a my už sme teraz veľmi zvedavý.

https://www.facebook.com/gloomslovakia/

RISSLA

Až zo Stredných Čiech k nám dorazí kapela Rissla. Vznikli síce nedávno, ale jej jadro tvoria ostrieľaný muzikanti z kapiel Elysium a Sectesy. Rissla na čele so speváčkou Romanou Kohoutovou, kombinuje hard rock s vážnou hudbou až po metal. Samí seba označujú ako „czech symphonic“. Aj keď na scéne niesú moc dlho, cca 2 roky, tak za ten čas stihli nahrať debutové cd a odohrať veľa koncertov.
Jej členovia o sebe napísali: „Hrajeme hlavně pro radost z muziky – jako spousta muzikantů. Děláme si ze sebe legraci – na rozdíl od spousty muzikantů a snažíme se muzicírovat tak, aby to bavilo nás a naše posluchače“.

https://www.facebook.com/Risslaband/

EMBRACE THE DARKNESS

Svoje žalospevy podporované melancholickými tónami husiel nám zarecitujú moraváci Embrace The darkness. Pokiaľ máte radi death/doom zo zlatého obdobia 90. rokov, táto kapela je tu pre Vás! Brutálny vokál, kvílive melódie, temnota, zimomriavky.... to sú Embrace The Darkness!

https://www.facebook.com/EmbraceTD/


Zveřejněno: 22. 10. 2018
Přečteno:
3516 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář