Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

17. 3. 2018, Beroun - klub Metro

Kapely:

MURDER INC.
Dne 17.3. se chystáme pokřtít naší první dlouhohrající desku "Umlčen Navěky", která bude obsahovat 10 válů a vyjde na CD i černém asfaltu. Na přípravě jsme poctivě makali celý předchozí rok, aby finál stál opravdu za to a vy jste byli spokojeni. Krom nás jsou sezváni thrasheři z široka daleka a jedná se opravdu o specialitky a především špičky českého thrashe. Co kapela, to originál, co kapela to pořádný námrd.

LAID TO WASTE
V létě 2015 padají čelisti máničkám napříč celým československým thrashovým UG, když LAID TO WASTE vypouští do světa svůj debut "Counterattack". Zběsilé tempo, nabroušené kytary a vokál jak žiletka, co se zařezává do kůže. To jsou LTW. Thrash - speedová smršť z Plzně, jež vznikla transformací thrashových drtičů KILL! KILL! KILL! a příchodem mladého nadějného kytaristy Vojty. Letos přidali LTW druhý zářez v podobě perfektního alba "Mental Decay" a potvrdili tak svojí pozici v popředí české thrashové scény. V Berouně mají premiéru a my jsme rádi, že přijali naše pozvání! MOSH!!!

LAHAR
Máme obrovskou radost, že naše pozvání přijali jihočeští LAHAR. Jestliže má být Beroun převálcován thrashovou smrští, proč nepovolat to nejlepší, co česká thrashová scéna nabízí? LAHAR válcují české kluby a festy již 15 let. Než se vyprofilovali na oldschool thrash, ostrý jak břitva, pohybovali se ve vodách fastcoru. Drtivé riffy, neskutečná rychlost a energie. To jsou přísady do kotle, který se rozpohybuje 17.3. v berounkém klubu Metro!!!

KAAR
Posledním a nejdůležitějším článkem našeho mejdanu se stávají pražští Antikristi KAAR! Ti vylezou ze stok velkoměsta, aby osobně poplivali a znesvětili naší novou desku. Již několikrát jste měli možnost v Berouně vidět tohle thrashové tornádo plné řezavých kytar a melodických vyhrávek. KAAR nejsou rozhodně žádní nováčci, loni oslavili deset let na scéně a letos se hlásí s novou fošnou "Svatej Holokaust"!

Více info ZDE


Zveřejněno: 09. 01. 2018
Přečteno:
3491 x
Autor: Mandéz | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář