Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
INSANIA

8. 2. 2018 - Praha, 007 Strahov

Návrat švédské crossover/thrashové kapely DR. LIVING DEAD do Prahy je tady pod taktovkou Obscure promotion! 8. února odehrají koncert v klubu 007 na Strahově v rámci svého evropského turné "Infiltrating Europe". Role supportů se zhostí další dvě thrashové kapely COMANIAC a REZET.

DR. LIVING DEAD (Švédsko, crossover/thrash)
Přímočarý old school crossover/thrash metal ze Švédska se v Česku již několikrát objevil. DR. LIVING DEAD neúnavně koncertují po celém světě a toto turné se vztahuje k novému albu "Cosmic Conqueror", které vyšlo u Century Media records loni na podzim. Na pražském koncertě zcela určitě zazní také songy ze starších desek. Maskovaná čtveřice do vás napumpuje energii, která je srovnatelná s klasikami žánru, jakými jsou např. D.R.I., S.O.D. či staří ANTHRAX. Tohle si nenechte ujít!

COMANIAC (Švýcarsko, thrash metal)
Mladá krev se Švýcarska. V současnosti jsou COMANIAC pravděpodobně nejnadějnější thrashmetalovou kapelou z této země. Dali se dohromady v roce 2010 a od té doby stihli nahrát dvě velké desky. Zejména ta druhá, "Instruction for Destruction" z loňského roku, u fanoušků zabodovala. A právě k této desce se vydávají COMANIAC na toto dlouhé turné po Evropě. Těšit se můžete na klasickou thrashovou školu, která se netají odkazem na velikány žánru. Parádní jízda ve velkém stylu.

REZET (Německo, thrash metal)
Němci REZET jsou na scéně již čtrnáct let. Za tu dobu stihli nahrát tři velké desky a několik EPček. REZET čerpají z bezedné studnice nápadů německé thrashmetalové školy. V jejich hudbě je cítit vliv starých Destruction, Violent Force, Tankard, ale i třeba Megadeth nebo Exodus. V rámci undergroundu se jedná o velmi respektovanou kapelu, která je známá živelnými a energickými koncerty. Nutno podotknout, že tuto kapelu neuvidíte v Česku každý den.

Předprodej vstupenek:
Na webu: http://obscure.cz/cs/events/
...nebo pak na předprodejní kase v Lucerně a v sítích TICKETPRO a TICKETPORTAL.

FB událost: ZDE


Zveřejněno: 28. 11. 2017
Přečteno:
3974 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář