ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

SÓLSTAFIR - infočíst info »

INSANIA představí na turné Kacířův kancionál - infočíst info »

GOSPEL OF THE FUTURE, KOVADLINA, TUMMO – infočíst info »

UNDERGROUND THRASH IV. - infočíst info »

DER WEG EINER FREIHEIT + CELESTE + THE DEVIL’S TRADE - infočíst info »

DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND, OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP – info číst info »

ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – infočíst info »


Další nové články

22. 3. 2019 | Ankety
HORA RUIT – „Deset otázek“ celý článek »

14. 3. 2019 | English
C-4 – „10 questions“celý článek »

14. 3. 2019 | Ankety
C- 4 – „Deset otázek“celý článek »

7. 2. 2019 | Ankety
GUZZLE BOOZE – „Deset otázek“celý článek »

19. 1. 2019 | Ankety
HROBAR – „Deset otázek“celý článek »

1. 1. 2019 | Dr. Kydy
Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicíchcelý článek »

31. 12. 2018 | Postřehy
Bilance roku 2018 + co bude v roce 2019?celý článek »

31. 12. 2018 | Dr. Kydy
Thrash Nightmare 2019 odtajňuje headlinera: SLAYER!celý článek »


Koncerty

29. 3. 2019
Rock Club Kain, Praha
DEAD DANIELS + SKLAP...

30. 3. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 30. 3. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, ...

5. 4. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 5. 4. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, Ml...

5. 4. 2019
Havlíčkův Brod - Oko ( bar )
Hrají: ZÁVIŠ folkový volnomyšlenkář ( Znojmo ), KO...

6. 4. 2019
Praha - Modrá Vopice
Buďte zdrávi! Tímto Vás všechny co nejsrdečněji...

6. 4. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 6. 4. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, M...

12. 4. 2019
kc semilasso
Večer legend pořadové číslo 17! Pátek 12. 4. 2019,...

12. 4. 2019
Havlíčkův Brod - KD Ostrov
Hrají: XIII. STOLETÍ gothic rock legenda ( Jihlava...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019
» Info-články » PANZERBALLETT (DE) – info

1. 12. 2017PANZERBALLETT (DE) – info

5. 1. 2018, Praha - Kulturní centrum Klubovna

Kdy: pátek 5. 1. 2018, 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné:  350,- předprodej, 450,- na místě

Předprodej: http://bit.ly/2AlSCZQ

Web: klubovna.povalec.cz
panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook: facebook.com/Panzerballett-177186085648197
https://www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4
Youtube single: youtube.com/watch?v=t7w85EmjMlU

Vánoční single: https://www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Aktuálně: Německá jazz-metalová skupina Panzerballett vyráží na turné s čerstvou deskou vánočních písní. Kapela chrakteristická obrovskou technickou vyspělostí a programovým disrespektem k žánrovým hranicím vydala 24. listopadu osm koled přearanžovaných do death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude kromě osvědčených skladeb jako Zehrfunk, Friede Freude Fussbal nebo Typewriter II složen právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence) a živé koncerty posílí Rafael Trujillo z kapely Obscura na pozici třetího kytaristy. Jediná zastávka Panzerballettu v Čechách proběhne 5.1.2018 v kulturním centru Klubovna v pražských Dejvicích.

Info: Kapela, která nezná hranice žánrů. Panzerballett je

kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel kapely Jan Zehrfeld. Muziku Panzerballettu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů. Panzerballett kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Kapela existuje od roku 2004, na kontě má šest alb, aktuální deska s názvem X-Mas Death Jazz vyšla 24. listopadu 2017.

Diskografie:
Panzerballett (2006)
Starke Stücke (2008)
Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
Tank Godness (2012)
Breaking Brain (2015)
X-Mas Death Jazz (2017)

Obsazení:
Jan Zehrfeld: kytara
Josef Doblhofer: kytara
Alexander von Hagke: saxofon
Heiko Jung: basová kytara
Sebastian Lanser: bicí
 
Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

sdílet
Přečteno: 444x Autor: Coornelus | Další články autora
Datum: 1. 12. 2017

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

26. 3. 2019 | Autor: Johan
PYOPOESY oslaví svých 25 let také vydáním reedičního alba pod PařátemTEMčtěte zde »

26. 3. 2019 | Autor: Bury
AMON AMARTH představují nové videočtěte zde »

25. 3. 2019 | Autor: Coornelus
Bažina znovu vyvrhla své nejlepší plody: GOSPEL OF THE FUTURE jsou zpět! čtěte zde »

25. 3. 2019 | Autor: Bury
Novinky u ALICE IN CHAINSčtěte zde »

25. 3. 2019 | Autor: Johan
DESTRAGE představují video... čtěte zde »

24. 3. 2019 | Autor: Johan
THERAPIST mají nové EPčtěte zde »

24. 3. 2019 | Autor: Coornelus
6. 4. 2019 proběhne v Praze benefiční akce čtěte zde »

23. 3. 2019 | Autor: Johan
MINORITY SOUND - nové lyric videočtěte zde »

23. 3. 2019 | Autor: Johan
Začátkem dubna vyjde nové album ZODIACčtěte zde »

23. 3. 2019 | Autor: Johan
Nové akvizice na FPP 2019čtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

2. 3. 2019 | Reporty
To nej... za rok 2018 – koncert + postřehycelý článek »

7. 3. 2019 | Reporty
GAAHLS WYRD, UADA, TRIBULATION, IDLE HANDScelý článek »

5. 3. 2019 | Reporty
DECULTIVATE, LAHAR, DROM, NONDESCRIPT celý článek »

13. 3. 2019 | Reporty
ČAD, LAHAR, MURDER INC., VIOLENCE BY NATUREcelý článek »

4. 3. 2019 | Reporty
ANKHOR, YTIVARG (Fotoreport)celý článek »

25. 2. 2019 | Reporty
GUZZLE BOOZE, MURDER INC., KAAR, LAHAR, BEAST WITHIN THE SOUND celý článek »


Poslední diskuse

STABBED – In The Shadows
Datum: 20. 3. 2019 09:24:16
Autor: Koník (Support Underground)
Titulek: Stabbed

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 20. 3. 2019 08:53:18
Autor: Dalihrob
Titulek: .

diskuse k článku »

To nej... za rok 2018 – zahraniční nahrávka
Datum: 19. 3. 2019 10:35:54
Autor: Opat
Titulek: ...

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 10:33:54
Autor: Peťan
Titulek: Chlad!

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 10:29:50
Autor: kubánec
Titulek: ...

diskuse k článku »

CHLAD – Chrám bolesti
Datum: 19. 3. 2019 09:00:20
Autor: Coornelus
Titulek: ...

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama