ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

PERSISTENCE TOUR 2019 - infočíst info »

ARCHITECTS, BEARTOOTH, POLARIS - infočíst info »

All Metal Heads Spending Loud Night vol. 13 – infočíst info »

INTO SICKNESS, BUT, INSISTENT, KAOSQUAD - infočíst info »

ČAD, CATASTROFY, LAHAR, VIOLENCE BY NATURE - infočíst info »

HEAVY METAL THUNDER FESTIVAL vol. 1 - infočíst info »

ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – první kapely / start předprodeje - infočíst info »


Další nové články

19. 1. 2019 | Ankety
HROBAR – „Deset otázek“celý článek »

1. 1. 2019 | Dr. Kydy
Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicíchcelý článek »

31. 12. 2018 | Postřehy
Bilance roku 2018 + co bude v roce 2019?celý článek »

31. 12. 2018 | Dr. Kydy
Thrash Nightmare 2019 odtajňuje headlinera: SLAYER!celý článek »

20. 12. 2018 | Ankety
IMPULSEALER – „10 otázek“celý článek »

25. 11. 2018 | Ankety
NIČITEĽ – „10 otázek“celý článek »

25. 11. 2018 | Ankety
ZOZOO – „10 otázek“celý článek »

7. 11. 2018 | Postřehy
O čem se mluví... Velký třesk v sestavě GRIDE!celý článek »


Koncerty

25. 1. 2019
Jihlava - Brick Bar
Hrají: ZÁVIŠ osobitý folkař ( Znojmo ), ČERSTVĚ NA...

26. 1. 2019
S-klub Olomouc
Rotten Fest vol.20 Vystoupí:GUTALAX,SPASM,PERFECI...

1. 2. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 1. 2. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, Ml...

1. 2. 2019
PLZEŇ - Divadlo Pod Lampou
WITHIN DESTRUCTION TOUR 2019 - PLZEŇ 1.2.2019 / v...

2. 2. 2019
PRAHA - Nová Chmelnice
WITHIN DESTRUCTION TOUR 2019 - PRAHA 2.2.2019 / v...

2. 2. 2019
České Budějovice - MC Fabrika
První únorová sobota (2.2.2019) bude ve znamení ch...

4. 2. 2019
Brno, Sibiř
DIY kulturní centrum Sibiř a Storm in the Temple c...

9. 2. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 9. 2. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, M...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019
» Info-články » PANZERBALLETT (DE) – info

1. 12. 2017PANZERBALLETT (DE) – info

5. 1. 2018, Praha - Kulturní centrum Klubovna

Kdy: pátek 5. 1. 2018, 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné:  350,- předprodej, 450,- na místě

Předprodej: http://bit.ly/2AlSCZQ

Web: klubovna.povalec.cz
panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook: facebook.com/Panzerballett-177186085648197
https://www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4
Youtube single: youtube.com/watch?v=t7w85EmjMlU

Vánoční single: https://www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Aktuálně: Německá jazz-metalová skupina Panzerballett vyráží na turné s čerstvou deskou vánočních písní. Kapela chrakteristická obrovskou technickou vyspělostí a programovým disrespektem k žánrovým hranicím vydala 24. listopadu osm koled přearanžovaných do death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude kromě osvědčených skladeb jako Zehrfunk, Friede Freude Fussbal nebo Typewriter II složen právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence) a živé koncerty posílí Rafael Trujillo z kapely Obscura na pozici třetího kytaristy. Jediná zastávka Panzerballettu v Čechách proběhne 5.1.2018 v kulturním centru Klubovna v pražských Dejvicích.

Info: Kapela, která nezná hranice žánrů. Panzerballett je

kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel kapely Jan Zehrfeld. Muziku Panzerballettu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů. Panzerballett kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Kapela existuje od roku 2004, na kontě má šest alb, aktuální deska s názvem X-Mas Death Jazz vyšla 24. listopadu 2017.

Diskografie:
Panzerballett (2006)
Starke Stücke (2008)
Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
Tank Godness (2012)
Breaking Brain (2015)
X-Mas Death Jazz (2017)

Obsazení:
Jan Zehrfeld: kytara
Josef Doblhofer: kytara
Alexander von Hagke: saxofon
Heiko Jung: basová kytara
Sebastian Lanser: bicí
 
Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

sdílet
Přečteno: 408x Autor: Coornelus | Další články autora
Datum: 1. 12. 2017

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

21. 1. 2019 | Autor: Bury
DEATH WISH KIDS chystají splitčtěte zde »

21. 1. 2019 | Autor: Johan
YTIVARG, THE REVOLT, THROUGH THE DISASTER, AWRIZIS 2. 2. 2019 v ČBčtěte zde »

20. 1. 2019 | Autor: Bury
MROŠ & THE VOICES představují další video, tentokrát ke skladbě "Ping Pong"čtěte zde »

20. 1. 2019 | Autor: Bury
DYING PASSION oslaví narozeniny 29. 3. 2019 v Šumperkučtěte zde »

20. 1. 2019 | Autor: Bury
Ostravská TAMALA uvádí nový videoklip "V pokoji"čtěte zde »

19. 1. 2019 | Autor: Bury
Ostravští UP!GREAT představují videoklip...čtěte zde »

19. 1. 2019 | Autor: Johan
Cremation zine No. 18 - zima 2018/2019 - obálka + obsahčtěte zde »

18. 1. 2019 | Autor: Johan
Poly z INSANIE má nový projekt a představuje první songčtěte zde »

18. 1. 2019 | Autor: Johan
A PALE HORSE NAMED DEATH představují další singlčtěte zde »

18. 1. 2019 | Autor: Bury
CANDLEMASS - nové album i klipčtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

1. 1. 2019 | Dr. Kydy
Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicíchcelý článek »

31. 12. 2018 | Dr. Kydy
Thrash Nightmare 2019 odtajňuje headlinera: SLAYER!celý článek »

2. 1. 2019 | Reporty
SATAN KLAUS FEST, 29. 12. 2018, Volyně – Na Novécelý článek »

7. 1. 2019 | Recenze
ISACAARUM – Retrorgycelý článek »

5. 1. 2019 | Recenze
DARK GAMBALLE – Hluboký nádechcelý článek »

30. 12. 2018 | Rozhovory
Tomáš Pícl (KARAKELA) – Jsem naivně přesvědčen, že tento žánr by prostě měl mainstreamu dominovat.celý článek »


Poslední diskuse

PROGRES 2 – Tulák po hvězdách
Datum: 18. 1. 2019 20:10:34
Autor: immortal
Titulek: Fosilie má...

diskuse k článku »

Winter Metal Attack 2019 - info
Datum: 15. 1. 2019 00:45:59
Autor: Infernits
Titulek: Cesta na Winter Metal Attack 2019

diskuse k článku »

NECNON MORTUSS – Válečné konflikty 20. století
Datum: 14. 1. 2019 18:12:10
Autor: Necnon mortuss
Titulek: nové skladby

diskuse k článku »

Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicích
Datum: 10. 1. 2019 10:58:21
Autor: Kory
Titulek: Blbost

diskuse k článku »

Prohlášení pořadatele koncertu kapely HATE dne 28. 12. 2018 v Českých Budějovicích
Datum: 10. 1. 2019 09:27:58
Autor: ...
Titulek: a zase keci..

diskuse k článku »

Oldřich Veselý – Černý racek / To nejlepší
Datum: 9. 1. 2019 20:46:09
Autor: immortal
Titulek: Tak...

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama