ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

Pravěkfest VII. - Benefiční DIY festival UG sdružení Pravěk - infočíst info »

VADER, ENTOMBED A.D. - infočíst info »

THRASH NIGHTMARE FESTIVAL vol. 6 - infočíst info »

Human Wartburg tour 2018 - infočíst info »

25 LET EPIDEMIE RECORDS / 25 LET FORGOTTEN SILENCE na dvou výročních koncertních večerech - infočíst info »

Pražští folkcoroví CRUADALACH v listopadu pokřtí své nové CD! - infočíst info »

BLACKENED TRINITY TOUR - infočíst info »

WITCHEVIL ATTACK TOUR: WITCHUNTER, BLACKEVIL, CHAINBREAKER - infočíst info »


Další nové články

14. 10. 2018 | English
Promo Thrash Nightmare festival: WILDHUNT – „10 questions“celý článek »

11. 10. 2018 | Ankety
THORWALD – „10 otázek“celý článek »

30. 9. 2018 | English
THE SPIRITUAL BAT – Being goth means being myself, being free to be myself.celý článek »

29. 9. 2018 | Ankety
QUATTRO BUGGY – „Deset otázek“celý článek »

21. 9. 2018 | Postřehy
KRÄHENFELD – Těšíme se, až uvidíme, jaká je v Česku metalová scéna a doufáme, že lidi překvapíme právě svými texty v rodném německém jazyce.celý článek »

19. 9. 2018 | Ankety
Promo Thrash Nightmare festival 2018: RAVENOUS – „10 otázek“celý článek »

19. 9. 2018 | English
Promo Thrash Nightmare festival: RAVENOUS – „10 questions“celý článek »

17. 9. 2018 | Ankety
INSISTENT – „Deset otázek“celý článek »


Koncerty

16. 10. 2018
Anděl, Plzeň
PINIOL /FR + eá > 16.10. < Anděl Místní Borci u...

20. 10. 2018
S-klub Olomouc
Rotten Fest vol.19 od 18:00hod. BRUTAL SPHINCT...

20. 10. 2018
Žďár nad Sázavou, Batyskaf
LYCANTHROPHY (oslava 20ti let existence hluku. ext...

20. 10. 2018
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 20. 10. 2018 Orthodox club / Farářova sluj,...

21. 10. 2018
Praha, Klub Vagon
ROBERT JON & THE WRECK (USA), MELOUNI ROBERT JON ...

26. 10. 2018
Mladá Boleslav – Farářova sluj
PÁTEK 26. 10. 2018 Orthodox club / Farářova sluj, ...

26. 10. 2018
Mladá Boleslav – Farářova sluj
! POZOR ! Tato akce je zrušena! ! POZOR !...

27. 10. 2018
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 27. 10. 2018 Orthodox club / Farářova sluj,...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


flash player not installed
» Info-články » PANZERBALLETT (DE) – info

1. 12. 2017PANZERBALLETT (DE) – info

5. 1. 2018, Praha - Kulturní centrum Klubovna

Kdy: pátek 5. 1. 2018, 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné:  350,- předprodej, 450,- na místě

Předprodej: http://bit.ly/2AlSCZQ

Web: klubovna.povalec.cz
panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook: facebook.com/Panzerballett-177186085648197
https://www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4
Youtube single: youtube.com/watch?v=t7w85EmjMlU

Vánoční single: https://www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Aktuálně: Německá jazz-metalová skupina Panzerballett vyráží na turné s čerstvou deskou vánočních písní. Kapela chrakteristická obrovskou technickou vyspělostí a programovým disrespektem k žánrovým hranicím vydala 24. listopadu osm koled přearanžovaných do death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude kromě osvědčených skladeb jako Zehrfunk, Friede Freude Fussbal nebo Typewriter II složen právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence) a živé koncerty posílí Rafael Trujillo z kapely Obscura na pozici třetího kytaristy. Jediná zastávka Panzerballettu v Čechách proběhne 5.1.2018 v kulturním centru Klubovna v pražských Dejvicích.

Info: Kapela, která nezná hranice žánrů. Panzerballett je

kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel kapely Jan Zehrfeld. Muziku Panzerballettu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů. Panzerballett kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Kapela existuje od roku 2004, na kontě má šest alb, aktuální deska s názvem X-Mas Death Jazz vyšla 24. listopadu 2017.

Diskografie:
Panzerballett (2006)
Starke Stücke (2008)
Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
Tank Godness (2012)
Breaking Brain (2015)
X-Mas Death Jazz (2017)

Obsazení:
Jan Zehrfeld: kytara
Josef Doblhofer: kytara
Alexander von Hagke: saxofon
Heiko Jung: basová kytara
Sebastian Lanser: bicí
 
Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

sdílet
Přečteno: 345x Autor: Coornelus | Další články autora
Datum: 1. 12. 2017

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

16. 10. 2018 | Autor: Johan
CALIGULAS’S HORSE + CIRCLES + I BUILT THE SKY 23. 10. 2018 v Prazečtěte zde »

16. 10. 2018 | Autor: Mikael
Nový song kapely SPSčtěte zde »

15. 10. 2018 | Autor: Johan
THE AMITY AFFLICTION + THE PLOT IN YOU + ENDLESS HEIGHTS + DREAM STATE 20. 10. 2018 v Prazečtěte zde »

15. 10. 2018 | Autor: Mikael
MONUMENT - "Wheels Of Steel" (Official Video)čtěte zde »

14. 10. 2018 | Autor: Johan
Nové album FACE THE DAYčtěte zde »

14. 10. 2018 | Autor: Mikael
Venca Kuděj z kapely GAUNEŘI slaví 50 letčtěte zde »

13. 10. 2018 | Autor: Johan
Videoklip SOLFERNUSčtěte zde »

13. 10. 2018 | Autor: Mikael
Nový singl ALKONOSTčtěte zde »

12. 10. 2018 | Autor: Johan
Kapely DIRTY BLONDES a DONNIE DARKO vyráží na společnou DBDD tour 2018čtěte zde »

12. 10. 2018 | Autor: Mikael
Videoklip skupiny INACTIONčtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

23. 9. 2018 | Rozhovory
THRASH NIGHTMARE FESTIVAL – Jsme sice underground, ale chceme, aby se u nás kapely a fanoušci cítili co nejlépe a na akce se rádi vraceli.celý článek »

17. 9. 2018 | Recenze
БУТ – Understrike / INSISTENT – Serenity Of Sufferingcelý článek »

1. 10. 2018 | Recenze
Říjnové tipy – alba & koncertycelý článek »

8. 10. 2018 | Recenze
ČAD – Čertova kovadlina / LAHAR – Černý svědomícelý článek »

7. 10. 2018 | Rozhovory
NECRODEATH – Chtěli jsme udělat nějaké retro album ve stylu, jaký měly kapely v 80. letech, a zdá se, že se nám to podařilo. Recenzenti totiž nebyli nikdy tak jednohlasní od dob našeho prvního a slavného alba Into the Macabre.celý článek »

2. 10. 2018 | Reporty
EJECUTOR, DEATHLY SCYTHE, RADIATION, LAID TO WASTEcelý článek »


Poslední diskuse

BURYZONE ZINE No. 22
Datum: 15. 10. 2018 17:34:02
Autor: Bury
Titulek: Megnet

diskuse k článku »

VREID – Lifehunger
Datum: 15. 10. 2018 16:52:46
Autor: Opat
Titulek: ...

diskuse k článku »

ČAD – Čertova kovadlina / LAHAR – Černý svědomí
Datum: 13. 10. 2018 18:52:04
Autor: Kubina
Titulek: Peťan

diskuse k článku »

ČAD – Čertova kovadlina / LAHAR – Černý svědomí
Datum: 13. 10. 2018 13:19:38
Autor: Peťan
Titulek: Dlouho očekávané splitko

diskuse k článku »

THRASH NIGHTMARE FESTIVAL vol. 6 - info
Datum: 10. 10. 2018 22:56:56
Autor: immortal
Titulek: :-)))

diskuse k článku »

HETROERTZEN, SEKTARISM, LVXCÆLIS
Datum: 10. 10. 2018 14:48:28
Autor: Opat
Titulek: ...

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama