ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

ANTITREND OPEN AIR FESTIVAL vol. 15 - infočíst info »

ŠLINC FEST 2019 - infočíst info »

Týnecký Mazec 2019 - infočíst info »

Obscene Extreme 2019 - infočíst info »

ENTER THE ETERNAL FIRE FEST 2019 – infočíst info »

Festa De La Pohoda 2019 - infočíst info »

Brutal Assault má letos snad nejsilnější lineup vůbec - infočíst info »

METAL MADNESS 2019 - infočíst info »


Další nové články

15. 6. 2019 | Ankety
EXITUS – „Deset otázek“ celý článek »

7. 6. 2019 | Ankety
PEORTH – „Deset otázek“ celý článek »

1. 5. 2019 | Postřehy
František Ringo Čech – Schelinger byl naprostý unikát.celý článek »

24. 4. 2019 | Ankety
RAVAR – „Deset otázek“celý článek »

22. 3. 2019 | Ankety
HORA RUIT – „Deset otázek“ celý článek »

14. 3. 2019 | Ankety
C- 4 – „Deset otázek“celý článek »

14. 3. 2019 | English
C-4 – „10 questions“celý článek »

7. 2. 2019 | Ankety
GUZZLE BOOZE – „Deset otázek“celý článek »


Koncerty

22. 6. 2019
Koupaliště Chabařovice
MOTORBAND, BRUTUS, SKLAP, DEAD DANIELS, CUMBAL, TO...

22. 6. 2019
Žabčice u Brna
ANTITREND OPEN AIR FESTIVAL vol. 15: TEETHGRINDER...

25. 6. 2019
Praha
Pravěk Noise Section zve na guaranteed Kopel full ...

29. 6. 2019
Mladá Boleslav – Farářova sluj
SOBOTA 29. 6. 2019 Orthodox club / Farářova sluj, ...

13. 7. 2019
Česká Lípa Vodní hrad Lipý
Další ročník metal open air festivalu v České Lípě...

20. 7. 2019
Věstínek
Druhý ročník hudebního festivalu nad Věstínkem na ...

22. 7. 2019
VAGON, Praha
NASHVILLE PUSSY (USA), support: DEAD DANIELS...

3. 8. 2019
Horní Loděnice
Volxmassaka , Krang , Apolita , Spots , Interpunkc...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


Obscene Extreme 2019
» Info-články » PANZERBALLETT (DE) – info

1. 12. 2017PANZERBALLETT (DE) – info

5. 1. 2018, Praha - Kulturní centrum Klubovna

Kdy: pátek 5. 1. 2018, 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné:  350,- předprodej, 450,- na místě

Předprodej: http://bit.ly/2AlSCZQ

Web: klubovna.povalec.cz
panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook: facebook.com/Panzerballett-177186085648197
https://www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4
Youtube single: youtube.com/watch?v=t7w85EmjMlU

Vánoční single: https://www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Aktuálně: Německá jazz-metalová skupina Panzerballett vyráží na turné s čerstvou deskou vánočních písní. Kapela chrakteristická obrovskou technickou vyspělostí a programovým disrespektem k žánrovým hranicím vydala 24. listopadu osm koled přearanžovaných do death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude kromě osvědčených skladeb jako Zehrfunk, Friede Freude Fussbal nebo Typewriter II složen právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence) a živé koncerty posílí Rafael Trujillo z kapely Obscura na pozici třetího kytaristy. Jediná zastávka Panzerballettu v Čechách proběhne 5.1.2018 v kulturním centru Klubovna v pražských Dejvicích.

Info: Kapela, která nezná hranice žánrů. Panzerballett je

kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel kapely Jan Zehrfeld. Muziku Panzerballettu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů. Panzerballett kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Kapela existuje od roku 2004, na kontě má šest alb, aktuální deska s názvem X-Mas Death Jazz vyšla 24. listopadu 2017.

Diskografie:
Panzerballett (2006)
Starke Stücke (2008)
Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
Tank Godness (2012)
Breaking Brain (2015)
X-Mas Death Jazz (2017)

Obsazení:
Jan Zehrfeld: kytara
Josef Doblhofer: kytara
Alexander von Hagke: saxofon
Heiko Jung: basová kytara
Sebastian Lanser: bicí
 
Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

sdílet
Přečteno: 497x Autor: Coornelus | Další články autora
Datum: 1. 12. 2017

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

17. 6. 2019 | Autor: Bury
INFECTED RAIN mají nový singl a k němu videočtěte zde »

16. 6. 2019 | Autor: Bury
PRVNÍ HOŘE mají nový videoklipčtěte zde »

15. 6. 2019 | Autor: Johan
SEBASTIEN - Fight For Love ft. Yannis Papadopoulos (official lyrics video)čtěte zde »

15. 6. 2019 | Autor: Bury
TAU CROSS vydají třetí albumčtěte zde »

14. 6. 2019 | Autor: Johan
Karlovarská brutal deathmetalová úderka CUTTERRED FLESH vydává nový singl, který podpořila tour po Balkánučtěte zde »

14. 6. 2019 | Autor: Bury
3 From Hell - Rob Zombie natočil nový filmčtěte zde »

14. 6. 2019 | Autor: Bury
Nové video UNEARTHčtěte zde »

13. 6. 2019 | Autor: Johan
FALL FROM EVEREST, LANDLESS, SEVERALS 15. 6. 2019 v Prazečtěte zde »

13. 6. 2019 | Autor: Coornelus
Stoner čmoud zakouří Vopici - MONOLORD po roce v Čecháchčtěte zde »

13. 6. 2019 | Autor: Johan
Nové vydání Pařátu již tento týden v sobotučtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

26. 5. 2019 | Rozhovory
GRIDE – Po zveřejnění zprávy o „nových“ GRIDE se hrnou nabídky, ale není v našich silách to valit jako za mlada.celý článek »

19. 5. 2019 | Rozhovory
MINORITY SOUND – Muzika, sport, žena. Tři klíčový věci, co mi pomohly se zase srovnat.celý článek »

25. 5. 2019 | Reporty
INSANIA, SMRTISLAVcelý článek »

6. 6. 2019 | Reporty
METALFEST OPEN AIR 2019 – den prvnícelý článek »

1. 6. 2019 | Recenze
Červnové tipy – alba & koncertycelý článek »

20. 5. 2019 | Recenze
NUCTEMERON ZINE č. 1celý článek »


Poslední diskuse

MetalGate Czech Death Fest vstupuje do druhé dekády! - info
Datum: 6. 6. 2019 21:59:56
Autor: immortal
Titulek: Jo

diskuse k článku »

Brutal Assault má letos snad nejsilnější lineup vůbec - info
Datum: 6. 6. 2019 21:55:19
Autor: immortal
Titulek: Nahrávka na smeč.

diskuse k článku »

INSANIA, SMRTISLAV
Datum: 3. 6. 2019 22:52:45
Autor: immortal
Titulek: :-))

diskuse k článku »

INSANIA, SMRTISLAV
Datum: 3. 6. 2019 18:01:44
Autor: Standa
Titulek: Díky

diskuse k článku »

BRUJERIA, VENOMOUS CONCEPT, AGGRESSION, SANGRE (Fotoreport)
Datum: 24. 5. 2019 10:18:10
Autor: lohny
Titulek: IQ tykve

diskuse k článku »

BRUJERIA, VENOMOUS CONCEPT, AGGRESSION, SANGRE (Fotoreport)
Datum: 23. 5. 2019 21:58:24
Autor: Johan
Titulek: ???

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama