ZINEKontaktSpolupráceRedakceLinksDatabáze koncertů

Fobia zine

INFO BOX

PRIMORDIAL, MOONSORROW, DER WEG EINER FREIHEIT - infočíst info »

DILIGENCE a MEAN MESSIAH vyjíždějí na společné jarní turné - infočíst info »

DIY festival Eternal Noise Misery zve do Eternie na mnoho podob hluku! – infočíst info »

DISCHARGE, MÖRKHIMMEL, RESTRICTION, GOMORA, CONTROLLED EXISTENCE – infočíst info »

OLAF OLAFSONN AND THE BIG BAD TRIP, BROND – infočíst info »

MANTA & DISSONANCE TOUR - infočíst info »

STÄLKER, LAHAR, MURDER INC. - infočíst info »


Další nové články

20. 4. 2018 | Ankety
ŠVINDL – „Deset otázek“ celý článek »

15. 4. 2018 | English
DJEVELKULT – There is a lot in waiting for DJEVELKULT, our second fullength is coming out this year.celý článek »

23. 3. 2018 | English
MOURNFUL CONGREGATION – Occult theories on the cosmoscelý článek »

13. 3. 2018 | Postřehy
GINGERHEAD na akustickém turné s WOHNOUTYcelý článek »

6. 3. 2018 | Dr. Kydy
TORTHARRY pláčou na špatném hrobě!celý článek »

11. 2. 2018 | English
UNTERVOID – We made the band to have the artistic freedom, connecting many elements together, but of course mostly the darkest stuff.celý článek »

12. 1. 2018 | Postřehy
GINGERHEAD oslavují úspěch v soutěži Skutečná liga novým videoklipemcelý článek »

1. 1. 2018 | Postřehy
Lednové tipy – alba & koncertycelý článek »


Koncerty

20. 4. 2018
Kabinet Múz
18.00 - open sálu 18.55 - 19.15 - Johny Foxter (...

20. 4. 2018
Mladá Boleslav-Orthodox club/Farářova sluj
PÁTEK 20. 4. 2018 ORTHODOX CLUB / FARÁŘOVA SLUJ Ml...

24. 4. 2018
Praha, Klub Vagon
PALACE OF THE KING (Australia), DEAD DANIELS Aus...

27. 4. 2018
PRAHA - Modrá Vopice
Turné na podporu nové desky AMNESIA kapely INNERSP...

27. 4. 2018
Divadlo Pod lampou, Plzeň
Monolithian /uk + For Dummie /mex + Snow Burial /u...

28. 4. 2018
Mladá Boleslav-Orthodox club/Farářova sluj
SOBOTA 28. 4. 2018 ORTHODOX CLUB / FARÁŘOVA SLUJ M...

28. 4. 2018
Mladá Boleslav-Orthodox club/Farářova sluj
! POZOR ! TATO AKCE JE BEZ NÁHRADY ZRUŠENA ! P...

28. 4. 2018
Mladá Boleslav-Orthodox club/Farářova sluj
! POZOR ! TATO AKCE JE BEZ NÁHRADY ZRUŠENA ! POZOR...

Naše profily

RSS kanál RSS kanál
myspace
bandzone

Web Archiv


BRUTAL ASSAULT
» Info-články » PANZERBALLETT (DE) – info

1. 12. 2017PANZERBALLETT (DE) – info

5. 1. 2018, Praha - Kulturní centrum Klubovna

Kdy: pátek 5. 1. 2018, 20:30

Kde: Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6

Žánr: Death Jazz

Vstupné:  350,- předprodej, 450,- na místě

Předprodej: http://bit.ly/2AlSCZQ

Web: klubovna.povalec.cz
panzerballett.de
en.wikipedia.org/wiki/Panzerballett

Facebook: facebook.com/Panzerballett-177186085648197
https://www.facebook.com/events/223827198154678/

Youtube full show: youtube.com/watch?v=Y2mFr6IPAo4
Youtube single: youtube.com/watch?v=t7w85EmjMlU

Vánoční single: https://www.youtube.com/watch?v=l7EYqXkoWts

Aktuálně: Německá jazz-metalová skupina Panzerballett vyráží na turné s čerstvou deskou vánočních písní. Kapela chrakteristická obrovskou technickou vyspělostí a programovým disrespektem k žánrovým hranicím vydala 24. listopadu osm koled přearanžovaných do death-jazzové smrště a program zimních koncertů bude kromě osvědčených skladeb jako Zehrfunk, Friede Freude Fussbal nebo Typewriter II složen právě z vánočního alba. Na albu zahostovali například Mattias Eklundh (Freak Kitchen) nebo Jen Majura (Evanescence) a živé koncerty posílí Rafael Trujillo z kapely Obscura na pozici třetího kytaristy. Jediná zastávka Panzerballettu v Čechách proběhne 5.1.2018 v kulturním centru Klubovna v pražských Dejvicích.

Info: Kapela, která nezná hranice žánrů. Panzerballett je

kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel kapely Jan Zehrfeld. Muziku Panzerballettu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa a Mothers of Invention nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů. Panzerballett kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Kapela existuje od roku 2004, na kontě má šest alb, aktuální deska s názvem X-Mas Death Jazz vyšla 24. listopadu 2017.

Diskografie:
Panzerballett (2006)
Starke Stücke (2008)
Hart Genossen: Von ABBA bis Zappa (2009)
Tank Godness (2012)
Breaking Brain (2015)
X-Mas Death Jazz (2017)

Obsazení:
Jan Zehrfeld: kytara
Josef Doblhofer: kytara
Alexander von Hagke: saxofon
Heiko Jung: basová kytara
Sebastian Lanser: bicí
 
Koncert pořádá Kulturní centrum Klubovna.

sdílet
Přečteno: 233x Autor: Coornelus | Další články autora
Datum: 1. 12. 2017

FotoGalerie (Počet obrázků: 1)

Diskuze (Počet příspěvků: 0)
celá diskuze » | vložit příspěvek »



Novinky

20. 4. 2018 | Autor: Coornelus
YOB představují novou skladbučtěte zde »

20. 4. 2018 | Autor: Johan
81. číslo metalového Pařátu vychází tento týdenčtěte zde »

19. 4. 2018 | Autor: Johan
ČARODĚJNICKÝ BIGBÍTEK 28. 4. 2018 u Havlíčkova Brodučtěte zde »

19. 4. 2018 | Autor: Johan
Legendární Straka v hrsti opět na vinylu!čtěte zde »

18. 4. 2018 | Autor: Johan
Brutal Assault přidává do sestavy LAIBACH, PAIN OF SALVATION, ROLO TOMASSI nebo GREEN CARNATIONčtěte zde »

18. 4. 2018 | Autor: Johan
Koncert IT´S EVERYONE ELSE (Slovinsko) 19. 4. 2018, Dejvická Klubovnačtěte zde »

18. 4. 2018 | Autor: Mikael
Druhý ročník Metalbarsfestu proběhne v Soběslavičtěte zde »

18. 4. 2018 | Autor: Johan
BANE mají novou sestavu a chystají se do Evropyčtěte zde »

17. 4. 2018 | Autor: Mikael
Miloš Doležal k projektu ZEMĚTŘESENÍčtěte zde »

17. 4. 2018 | Autor: Johan
PRIMORDIAL, MOONSORROW, DER WEG EINER FREIHEIT v sobotu 21. 4. 2018 v Prazečtěte zde »

další novinky ...

Reklama

flash player not installed

Nejčtenější za 30 dní

30. 3. 2018 | Recenze
KAAR – Svatej holokaustcelý článek »

3. 4. 2018 | Recenze
MURDER INC. – Umlčen navěkycelý článek »

7. 4. 2018 | Reporty
INFERNO, THE STONE, IXXI, SEKHMET, SILVA NIGRAcelý článek »

9. 4. 2018 | Recenze
EXORCIZPHOBIA – About Us Without Uscelý článek »

1. 4. 2018 | Recenze
Dubnové tipy – alba & koncertycelý článek »

2. 4. 2018 | Rozhovory
MARANA – Pokud chcete popisovat brutality, nemusíte si vymýšlet scénáře z béčkových hororů, stačí se rozhlédnout kolem sebe.celý článek »


Poslední diskuse

STÄLKER, LAHAR, MURDER INC. - info
Datum: 17. 4. 2018 11:03:26
Autor: Peťan
Titulek: Harmonogram

diskuse k článku »

BOHEMYST, DARK ANGELS, GRIDE, ANKHOR
Datum: 17. 4. 2018 07:25:05
Autor: Peťan
Titulek: Bohemyst

diskuse k článku »

TRIBUTE TO DISSOLVING OF PRODIGY – In Memory Of Fusaty
Datum: 14. 4. 2018 09:04:24
Autor: Johan
Titulek: Digibook

diskuse k článku »

AVENGER – Vždycky stojí za to pokusit se udělat svůj život lepším... a jak to dopadne, nechat zcela na přírodě, ta má totiž výhradní právo na poslední slovo...
Datum: 14. 4. 2018 00:10:28
Autor: peliculiar
Titulek: Bohemyst

diskuse k článku »

TRIBUTE TO DISSOLVING OF PRODIGY – In Memory Of Fusaty
Datum: 13. 4. 2018 10:50:04
Autor: LD
Titulek: Digibook?

diskuse k článku »

ASCENSION – Under Ether
Datum: 10. 4. 2018 11:31:37
Autor: Opat
Titulek: ...

diskuse k článku »


Partnerské weby

Fobia Distribution e-shop Metalopolis.net Metal Forever & Metal Man True empress

Reklama