Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
TELEPATIE VI

1. 12. 2017, Praha - Underdogs

Zajímavá sestava kapel dorazí 1. prosince do pražského klubu Underdogs. Astral Maledictions tour skýtá čtyřlístek kapel: SINMARA, SORTILEGIA, ALMYRKVI, INFERNAL INVOCATION.

SINMARA se na scéně pohybuje od roku 2014 a je jedním z nejlepších zástupců, kteří se rekrutují ze světa ledu a ohně (Islandu). Na kontě mají islandští sice jen jedno full-length album „Aphotic Womb“, ale kvality tohoto díla jsou nesporné. Tři roky ovšem chlapi pod křídly Terratur Possesions nestagnovali. Do své sbírky přidali split se spřízněnými Misthyrming a EP  s názvem „Within the Weaves of Infinity“. Zainteresovaní jistě vzpomenou na jejich show v rámci kultovního festivalu Prague Death Mass v pražském Futuru. 

https://www.youtube.com/watch?v=kiRqO6U9BDo

Kanadští SORTILEGIA přivezou do Prahy opravdový rituál. Manželé (!) Warrackovi se sice neprezentují technicky pojatým black metalem, spíše razí onu "raw" vlnu. Avšak bicí, a na nich vystavěné kytarové plochy rusky Anastasie, jsou něčím opravdu uhrančivým. Na kontě mají taktéž pouze jedno dlouhohrající album, nicméně novinka je již na spadnutí.

https://www.youtube.com/watch?v=qr-vUy85Jqw

ALMYRKVI nejsou spříznění se SINMAROU pouze původem, nýbrž i sestavou. Obě kapely totiž sdílí všechny členy, ač hlavní tažnou silou atmosferických black metalistů jsou především Einarsson za bicími a Jónsson za vokálem. ALMYRKVI disponují jedním EPkem, avšak dlouhorající novinka "Umbra" spatří tmu světa již 24. listopadu. Islandští se v ČR objeví poprvé.

https://www.youtube.com/watch?v=GE9o-paBdls

Posledními zástupci Astral Maledictions tour jsou němečtí INFERNAL INVOCATION, kteří holdují black/death metalu hrubého zrna, a očekávat se tak dá "sypec" v podobě BLACK WITCHERY a podobných maniaků. Na kontě mají taktéž jen jedno EP "Omnivorous Void". Stejně, jako ALMYRVKI, budou mít II v našich krajích premiéru.

https://www.youtube.com/watch?v=ua5AVN7GeoI

Vstupenky jsou dostání na stránkách organizátora http://obscure.cz/cs/.

 


Zveřejněno: 26. 08. 2017
Přečteno:
3548 x
Autor: Richard | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář