Nejbližší koncerty
  • 23. 03. 2024Jarní akce Necro metal Pilgrims přiveze do ostravského kl...
  • 23. 03. 202423.3.2024-Plzeň-klub Parlament. FUNERAL PILE Blackened ...
  • 23. 03. 2024Alternativní metal v Ponorce. Mayon (Opava) chystají des...
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
LLYR

25.11. 2017, Písek - Music club Divadelka

Lahar crew a Thrash Nightmare uvádí....

Poprvé děláme akci v Music clubu Divadelka a poprvé u nás zahraje nová kapela FINAL FLAG, v jejímž čele stojí frontman legendárních amerických Wehrmacht - Eric Helzer! Jeho doplňují Skoří (Exorcizphobia) a Jirka Rosa (Tortharry). Připravte se na pořádnou porci starého hardcore/thrashe! FINAL FLAG doprovodí na jejich písecké zastávce domácí thrasheři LAHAR a death/grind komando KAOSQUAD!

  • Kdy: 25.11.2017 (sobota)
  • Kde: Music club Divadelka, Písek
  • Start: 20:00 hod.
  • Vstup: 130 Kč

FINAL FLAG (HC/thrash/punk, USA/CZE) (Facebook)
Že Vám jméno FINAL FLAG nic neříká? Nevadí, protože k tomu, aby jste pochopili o co tady jde, postačí znát sestavu této party. FINAL FLAG vznikli jako projekt, který má na svědomí frontman a zpěvák legendární americké crossover/thrash formace Wehrmacht - Eric Helzer, který se chopil mikrofonu i v nové kapele. Kytaru obsluhuje všem dobře známý Tomáš "Skoří" Skořepa z trutnovské Exorcizphobie a za bicí soupravu usedá Jirka Rosa z jedné z nejlepších tuzemských deathmetalových kapel Tortharry. Společně pak pod vlajkou FINAL FLAG nahráli debutní desku "Capture the Flag", která nyní vyšla u českého labelu Support Underground. Od FINAL FLAG nečekejte nic jiného, než nadupadný hardcore/punk/thrash ve stylu osmdesátek, tedy doby, kdy vládly kapely jako D.R.I, Anthrax, Accused nebo právě Wehrmacht. Přímočará jízda, které nechybí syrovost, energie ani melodika. Pokud máte rádi starý hardcore, thrash i punk, zásáhne Vás americko-české uskupení FINAL FLAG přímo do srdce!

LAHAR (thrash metal, Písek) (Bandcamp) - Neuplyne ani měsíc a LAHAR opět zahrají na domácí půdě. Zatímco na Thrash Nightmare 5 se bude jednat o výroční setlist k 15 letům kapely, v Divadélce očekávejte setlist, který bude postavený na nových skladbách. Za mikrofonem se již zabydlel nový frontman Růža, který svými výkony a projevem ukázal, že do sestavy LAHAR výborně zapadl. Za 15 let kapela prošla cestu od fastcoru a thrashcoru až ke klasickému thrash metalu. Vydali několik respektovaných nahrávek, z nichž ty poslední vyšly u labelu Doomentia Records – „Umění strachu“, „Až přijde čas“ a split s Exorcizphobií. Kapelu následně neminuly ani personální změny. Současná sestava je znovu ustálená a kapela intenzivně pracuje na novém materiálu. Za ty roky na scéně se z LAHAR stala česká thrashová jednička, která však nezapomíná ani na scénu hardcorovou. Dalo by se říct, že LAHAR jsou u nás pojítkem právě těchto dvou scén a na jejich koncertech lze pokaždé vidět onášivkované džísky i prohnuté kšilty. Důkazem budiž společné koncerty s takovými jmény, jakými bezesporu jsou třeba Tankard či Venomous Concept. Koncerty této jihočeské bandy jsou tou nejlepší reklamou na thrash metal a na domácí půdě to platí dvojnásob! LAHAR naservírují intenzivní a energický set. Ostatně jako vždycky!

KAOSQUAD (old school death/grind, Blatná/Písek) (Bandcamp)

Facebook událost


Zveřejněno: 20. 08. 2017
Přečteno:
3477 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář