Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

23. 9. 2017, Tábor - Milenium


• Klub otevřen od 17.00 hod.
• Vstupné: do 17.30 199,- Kč, poté 249,- Kč
• Na místě již tradičně zajištěn velký výběr CD, MC, LP, triček a dalšího UG materiálu!

Facebook

POTVRZENÉ KAPELY:

Diversity (17:30 - 18:05)
F.A.KING (18:25 - 19:00)
MATER MONSTIFERA (19:20 - 20:00)
RiseuP (Pol) (20:20 - 21:00)
F.O.B. (21:20 - 22:00)...
MORTIFILIA (22:20 - 23:00)
MADAFAKA (23:20 - 0:00)
POPPY SEED GRINDER (00:20 - 1:00)

Mater Monstifera
Mater Monstifera jsou na "Žižkovi" už nepaměti pravidelným inventářem, nicméně tentokrát jihočeští atmosféričtí black metalisté přivážejí zbrusu nové album "Vězení bizarních bohů", na kterém pracovali skoro 4 roky.Album vyšlo koncem června tohoto roku jako příloha kultovního magazínu Pařát. Těšit se tak můžete na porci atmo-black metalu plného melodií a melancholie, které se Vám zaryjí pod kůži. (http://bandzone.cz/matermonstifera)

Mortifilia
Máte rádi Švédský death metal? Tak MORTIFILIA ze západočeské Sušice je určitě pro vás! Někteří z vás si ji určitě pamatují z loňské Metalové Brusírny, kde předvedli šílený výkon a strhli přítomné publikum, takže můžeme zaručit kvalitní metalový masakr. O jejich kvalitě určitě vypovídá i to, že dělali předskokany kapelám jako Vader, Krabathor, Master a vystoupili na známých tuzemských festivalech jako jsou Brutal Assault, Obscene Extreme, Czech Death Fest… K nám přijedou představit poslední desku z minulého roku “... WHEN I KILLED THE GOD”, při jejímž poslechu vzpomenete na Dismember v nejlepších letech. (http://bandzone.cz/mortifilia)

Diversity
Progresivní Diversity, hrají hlavně instrumentální hudbu, to ovšem nic nemění na tom, že je to plné energie a nedokáže to upoutat, ba naopak. Kapela vznikla v roce 2009 ze sólového projektu kytaristy Pavla Ševčíka, vydáním desky s názvem "The Last Sunrise" v roce 2010. Po skoro sedmileté odmlce se kapela na pódia vrátila v roce 2016 s příchodem Pavla Veselého (THIS RUIN) na post bubeníka, kdy natočili nové EP "Awake" v Babylon Studios, které nese velmi moderní a melodický zvuk a zahrají ho jen pro vás. (http://bandzone.cz/diversity)

MADAFAKA
Kapela MADAFAKA vyvrhla na světlo světa svou první nahrávku v roce 2012 a bylo to krátké čtyř songové EP. Od té doby kluci poslali ven ještě jedno album "Wasteland" a aktuálně půjde ven "Existence". Malou ochutnávku v podobě jednoho songu už nyní můžete poslechnout na jejich profilech. Stylově drtí mix death metalu, deathcore a metalcore. Poslední video "She Walks Behind Me" stojí za shlédnutí! (http://bandzone.cz/madafaka)

F.A. KING
Ze severních čech k nám přijedou crossoverový F.A. King. V průběhu jejich 7 leté existence si jí prošlo mnoho lidí, ale zakotvili na sestavě, která jim evidentně sedla a v roce 2016 vydada EP “Tady a teď”. K albu natočili 2 videoklipy “Narkonaut” a “Řekni To Jednou”, která se objevila i na TV Rebel. Jejich hudba je velice melodická a bude se líbit nejednomu posluchači. (http://bandzone.cz/faking)

Poppy Seed Grinder
GGGGRRRIND, to je slovo které vystihuje snad námi všemi známou kapelu POPPY SEED GRINDER, která slaví 20 let a je také občasným hostem na vraždícím palcátě. Tenhle masakr vás vtáhne do kotle a donutí zlomit hnátu tomu vedle vás a zatočit s ním palicí. Předvedou poslední CD z roku 2016 “Humanophobia”, které dokázali vyprodat a dále vydat jako digipack. A jak už bylo řečeno, je to slušný ultrabrutalgrind masakr, tak koukejte dorazit a rozpoutat kotel! (http://bandzone.cz/poppyseedgrinder)

F.O.B.
“FOBáky” nemusíme nijak představovat, tahle Táborská stálice se na české UG scéně pohybuje od roku 1995 a má za sebou několik alb, to poslední se jmenuje “...and foes have become our masters” z roku 2015. Tento mix moderního death metalu a metalcoru sklidil spoustu kladných recenzí napříč tuzemskými i zahraničními magazíny. A jako vždy kapela připravuje nějaké to překvapení. (http://bandzone.cz/fob)

RiseuP(Pol)
Z polských krajin k nám přijíždí melodičtí death-metalcorový RiseuP. Ttihle slovanští bratři okupují Polsko již od roku 2012 a mají za sebou už bezpočet koncertů a nějaké to EP, nýbrž to CD ještě zbývá. Jejich poslední EP se jmenuje “Last”, jako stejnojmenný song, ke kterému je i videoklip, který naleznete ve videoklipu níže, doporučujeme určitě poslechnout! (https://facebook.com/riseupsilesia/)


Zveřejněno: 10. 07. 2017
Přečteno:
3352 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář