Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HEIDEN – Andzjel

Hudba je ingredience, která spojuje lidi bez ohledu na hranice, rasu, náboženství, politické zřízení či ekonomické podmínky. Hudba dává lidem emoce, štěstí a sounáležitost. Hudba sjednocuje. MUSIC UNITED!

Hudební festival MUSIC UNITED je projektem, který chce lidem nabídnout to nejlepší ze současné světové a české klubové scény. V současné době se na obou scénách objevilo velké množství nových hudebních skupin, které se rázným způsobem prosazují na klubové scéně bez podpory velkých hudebních vydavatelství či mainstreamových médií. Toto vše je možné díky velké nezávislosti umožněné internetem, který dává hudebním skupinám neomezené možnosti, co se týče vlastní propagace, prodeje svých produktů a koncertních aktivit. Takto aktivní hudební skupiny dosahují velice slušné pozornosti hudebních fanoušků a zasluhují patřičnou pozornost.

První ročník hudebního festivalu MUSIC UNITED se uskuteční ve dnech 19-20.5.2005 v prostorech legendárního pražského hudebního klubu Rock Cafe www.rockcafe.cz, který vždy podporoval nové trendy na klubové scéně a umožňoval pravidelně vystupovat novým hudebním skupinám.

V rámci prvního dne festivalu, t.j.ve čtvrtek 19.5.2005 od 19:00 hod., vystoupí tyto hudební skupiny:

LUCA BRASI www.lucabrasi.cz (CZ ? Praha) Pražská kultovní crossoverová formace, v jejímž čele stojí charismatický zpěvák LOCCO. Tento rok vystoupí na kultovním letním hudebním festivalu SÁZAVAFEST www.sazavafest.cz  4-7.8.2005.

LORD BISHOP www.lordbishop.org (USA ? New York) Exotická černošská formace, jejíž tvorba se pohybuje na pomezí funk/rock/pop/soul/garage/r&b. Lídr skupiny LORD BISHOP je nepřehlédnutelný černý obr, který se prezentuje šíleně extravagantním oblékáním, které si oblíbil i legendární americký herec Robert De Niro ! Tento rok vystoupí na kultovním letním hudebním festivalu SÁZAVAFEST www.sazavafest.cz 4-7.8.2005.

V rámci druhého dne festivalu, t.j.v pátek 20.5.2005 od 19:00 hod. vystoupí tyto hudební skupiny:

WICKEDA www.wickeda.net (Bulharsko) Fantastická hudební formace z Bulharska. Velký objev východoevropské hudební scény !! Jejich tvorba na pomezí Ska/Reggae/Funk/Etno/Rock okořeněná balkánským citem pro rytmus a melodiku nenechá nikoho z diváků v klidu a bude se tančit a skotačit !!! Wickeda je formací, kterou nepohrdnou ani takoví velikáni ska scény, jako jsou Ska-P, kteří se z respektu pro tvorbu Wickedy veřejně vyznali.

EXISTENCE www.existence.zde.cz (CZ ? Litoměřice) Uhrančivá hudební formace z Litoměřic v čele z šamanem Toníkem. Ve své tvorbě kombinuje uhrančivé klávesové linky s nekompromisními kytarovými rify a šamanským vyprávěním. Jedna z mála opravdu originálních českých skupin, jejíž tvorba se objevila i ve filmu Choking Hazard, kapela mimo jiné prošla také řadou vyhledávacích hudebních soutěží.

Další info www.rockcafe.cz

Zdroj: www.rockcafe.cz


Zveřejněno: 19. 04. 2005
Přečteno:
3443 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář