Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
HEIDEN – Andzjel

ROTTING CHRIST, ACHERONTAS, HAIL SPIRIT NOIR, MALLEPHYR, SELF-HATRED

Řecké peklo a temnotu naplánovali na prostředek března agilní MetalGate do Nové Chmelnice. A připravili atraktivní line-up, který přilákal mnohem více lidí, než jsem čekal. Svou roli určitě sehrála i lidová výše vstupného (300,- v předprodeji, o padesátku více na místě) a pak pestrý line-up, kdy každá zahraniční parta hrála něco úplně jiného - a kdyby ACHERONTAS nebo HAIL SPIRIT NOIR přijeli do Prahy samostatně, hráli by pro max. stovku zvědavců; takhle se to pěkně prolnulo a nakonec měly všechny kapely velice vstřícnou kulisu. (Johan)

Hellenic Darkness byla akce, na kterou jsem šel hlavně kvůli tomu, že byla sobota, že jsem chtěl vidět HAIL SPIRIT NOIR a pokecat s kámošema. Co bude navíc, bude jen dobře. Takový byl plán. Prvními na ráně byli plzeňští SELF-HATRED, kteří mi koncertně utíkají, tím pádem jsem byl rád, že je MetalGate obsadili do role zahřívačů. A musím říct, že šestičlenné doomové komando se své role zhostilo výborně. Svůj devadesátkový doom metal zahráli s chutí a hlavně uvěřitelně. Mohl bych tady mluvit o patosu, (ne)vlastní tváři, zkostnatělosti..., ale myslím, že to není na místě. Jednalo se o poctivou poklonu žánru, který se u nás hrát uměl a evidentně hrát umí. SELF-HATRED za svou půlhodinku potěšili nejen pamětníky. (Coornelus)

Celá akce měla vypuknout o osmnácté hodině podvečerní a nutno uznat, že akce začala ještě o krapítek dříve, protože plzeňští doom/blackaři SELF-HATRED přidali ještě jednu skladbu a aby nepřetáhli, tak začali brzo. V tu dobu jsem právě řešil vstup, takže mi bohužel unikla část skladby „Guilty“ z aktuálního alba „Theia“. Jelikož se SELF-HATRED chystají do studia s novým materiálem, jejich set byl hlavně o nové tvorbě, kterou Kaťas nově přednáší v češtině. Nový materiál se zdá být poněkud temnější a skladby nezněly vůbec zle. Již na začátku byla Nová Chmelnice solidně zaplněna, takže i odezva od fanoušků byla znát.
Setlist: „Guilt“ / „Self-reflection“ / „Hlubiny I + II + IV“ / „Memories“ (Kubrt)

Jedna z našich aktuálních top doomovek, SELF-HATRED, odehrála zhruba půlhodinové vystoupení, během kterého jsme se vrátili zpátky v čase o nějakých dvacet let zpátky, do dob, kdy se Českem přehnala doommetalová vlna a DISSOLVING OF PRODIGY nebo HYPNOTIC SCENERY patřili k nejpopulárnějším souborům. V podstatě všechno se za dvě desetiletí změnilo, kromě bubeníka. (úsměv) Michal Datel Rak se na bicí stoličce objevoval už v druhé polovině devadesátých let (v DISSOLVING OF PRODIGY a později SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY) a objevuje se na ní pořád... A pořád svým uměním drží poctivé doomové tempo, a když SELF-HATRED zrychlí, podpoří je rovněž. SELF-HATRED dělají doom tradičně, ale zároveň posluchačsky vstřícně, Chmelnice jim navíc byla nakloněna co do zvuku, který byl od začátku pěkně čitelný, možná s lehkým závanem starých časů, což z mého pohledu bylo jedině dobře. A jedině dobře bylo, že hned od začátku se sešlo hodně lidí a plzeňští se dočkali velmi dobrých ohlasů. (Johan)

Ještě větší nadšení mezi diváky rozpoutali MALLEPHYR. Nevím, jestli někdy odehráli koncert před tak početným a zároveň vstřícně reagujícím publikem, které mix death a black metalu další západočeské partě doslova žralo. Chmelnice už byla tou dobou prakticky plná, přední řady neúnavně Opata a spol. podporovaly, a bylo proč. I MALLEPHYR navíc disponovali pěkným zvukem - už dlouho se mi nestalo, abych na koncertu nepotřeboval špunty do uší. Viděl jsem kluky během pár týdnů podruhé a pokaždé to bylo parádní. Je evidentní, že kapela o své muzice přemýšlí a dávkuje ideální poměr nářeznických a volnějších pasáží, nešetří melodiemi a překvapuje třeba tím, že se nebojí zahrát pomalejší sáhodlouhou skladbu. (Johan)

Výměna na pódiu proběhla poměrně hbitě a druhý zástupce západočeské scény MALLEPHYR nastoupili a hned do publika spustili řádně zlou smršť. MALLEPHYR jsem viděl naposledy ve stejném klubu před ORANSSI PAZUZU, kde měli příšerně nařvaný zvuk, takže tentokrát jsem byl mnohem spokojenější, protože byl zvuk vyvážený. Kapela je technicky velmi zdatná, jejich set mne řádně dostal svou temnou atmosférou. (Kubrt)

MALLEPHYR vidím po třech týdnech znova a opět se mi líbí. Minule to bylo o něco lepší, přece jen odehráli v podstatě kompletní set, zatímco tady jim to vyšlo jen na čtyři skladby. První polovina známá z debutové desky, druhá várka skladeb byla podstatně delší, víc techničtější a opět o něco zašmodrchanější. Občas jsme se chytil zajímavého nápadu, tu se mi zalíbil „francouzský zvuk kytary“, tu chytrý riff… ale celkově z nového materiálu nejsem vůbec moudrý, chtělo by si to doma osahat, což zatím nejde. Celkově podali MALLEPHYR suverénní výkon s nepřehlédnutým frontmanem Opatem v čele, který se na scéně mění v pořádného zlopána. (Coornelus)

Po západočeské dvojici mladých kapel, které rozhodně ostudu neudělaly, se na pódiu objevili první řečtí zástupci – HAIL SPIRIT NOIR. Ti mi v posledních dnech okupovali přehrávače a to převážně svojí parádí poslední deskou „Mayhem In Blue“. Má očekávání byla veliká a to nejen kvůli tomu, jak se jim bude hudebně dařit, ale také kvůli tomu v jaké sestavě se objeví. Na nahrávkách HAIL SPIRIT NOIR vystupují jako trojice. Na Chmelnici vylezli na pódium v šesti a nezůstal kámen na kameni. Zatímco třeba ve studiové podobě má na starosti synťáky Haris, tady hrál na basu a klávesy obstarával hostující Sakis Bandis. Podobných machinací bylo na scéně víc, ale ta nejzásadnější byla, že dominantní postavou zpěváka byl taktéž hostující Cons Marg. Tento charismatický dlouhovlasý chlapík na sebe strhával téměř veškerou pozornost a byl tím pravým frontmanem. Jeho herecký projev k chvílemi teatrální hudbě kapely výborně pasoval. Hlasově pak byl v blackovém skřehotu od originálu k nerozeznání, čistější hlasy oproti studiu sice lehce kulhaly, ale nic, kvůli čemu by si člověk řezal žíly. Pochopitelně playlist, který čítal šest věcí, okupovala nejnovější záležitost „Mayhem In Blue“. Stejně jako album set otevřela šlapavá „I Mean You Harm“, což byla dobrá a logická volba. Jako druhá nemohla chybět ani výrazná „The Cannibal Tribe Came from the Sea“. Bohužel prostřední dvojblok skladeb „Mayhem In Blue“ a z druhého alba „Oi Magoi“ věc „Satan is Time“ sundal nohu z pedálu, a ačkoliv mě na deskách baví, naživo jejich zařazení nepovažuji za vhodné. Naštěstí předposlední říznější věc „Riders to Utopia“ a závěrečná šlapavá „Haire Pneuma Skoteino“ z debutu „Pneuma“ vylepšily dojem. Celkově se jednalo o slušné vystoupení, které poznamenal hrací čas předkapely a ne ideální playlist, přesto jsem moc rád, že jsem tyto řecké experimentátory mohl vidět živě. (Coornelus)

HAIL SPIRIT NOIR byli z řeckých part ti, kteří mě zajímali nejvíce. Jejich loňské album mě baví, neortodoxní mix black metalu, dalších metalů a psychedelického rocku je zajímavě poskládaný, takže mi ta psychedelie v téhle formě nepřekáží jako třeba u některých stoner partiček. Živě to bylo mnohem intenzivnější než při domácím poslechu, své sehrál i zvukař (prý došlo k výměně, české kapely zvučil našinec, Řekové využívali svých lidí), který to sice posadil docela dost nahlas (špunty putovaly do uší), ale dokázal perfektně namíchat rovnováhu všech nástrojů včetně hojně využívaných kláves. Jestliže muzikanti předváděli skvělé výkony, pak nevím, jak ohodnotit zpěváka, který působil charismaticky až démonicky, a jen tak mimochodem zvládal jak ostřejší polohy, tak ty čisté. Někomu mohou HAIL SPIRIT NOIR připomínat ARCTURUS, mě napadli ještě podobně „postižení“ VULTURE INDUSTRIES, ale spíše pocitově než hudebně. Každopádně pro mě byli HAIL SPIRIT NOIR nejzajímavější partou večera. (Johan)

Prvním řeckým zástupcem na akci byli HAIL SPIRIT NOIR, těžko zařaditelný sextet s charismatickým zpěvákem, který si už od začátku podmanil již řádně našlapanou Novou Chmelnici. Trochu mne sice na začátku otrávili poměrně značně dlouhým zvučením, nicméně následná produkce tuhle hnidopišskou poznámku okamžitě sfoukla. Kapela přednesla skladby převážně z aktuální desky „Mayhem In Blue“. Celý set byl výtečně vystavený, takže to pod pódiem pěkně vřelo. Zvuk byl hodně dobrý a čitelný. Ke konci setu jsem mimoděk rozpohyboval i mé staré kosti, neskutečná záležitost. Asi nejvíce mne bavily „Riders to Utopia“ a „The Cannibal Tribe Came from the Sea“ z aktuální desky. Kapelu jsem si zařadil do sledování, protože jejich tvorba se mi silně zaryla pod kůži. (Kubrt)

ACHERONTAS jsem si doma poslechl, abych si jejich tvorbu připomněl, a byl jsem zvědavý, jak bude znít na živo. Jestliže jsem byl dosud se zvukem spokojený, v případě druhé jihoevropské kapely jsem byl na rozpacích. Nikoliv z kytar resp. baskytary, ale z bicích... Možná to byl ryze subjektivní pocit, ale mně se zvuk bicích nelíbil, a nelíbilo se mi ani to, že byly podivně tiše, takže v burácejících pasážích jsem je nedokázal identifikovat (bez špuntů, asi zase změna zvukaře). Kytarová práce mě ale hodně bavila, když se hrálo rychle, předpisově to bzučelo, ale poměrně často pánové v šátcích přes obličeje zvolnili a atmosférické pasáže zněly taky interesantně. Ve finále mi ale dojem z vystoupení kazily ty bubny, no... (Johan)

ACHERONTAS jsou kapelou, kterou respektuji, ale nedaří se mi s nimi navázat duchovní spojení. Jejich okultní black metal má všechny teoretické předpoklady, díky kterým by se mi měl líbit, ale vždy po poslechu jejich nahrávky dospěji k názoru, že z toho, co jsem právě vyslechl, nevím nic. (úsměv) Asi není překvapením, že to samé se mi stalo i tento večer. Vše kvalitně provedené, hudba sypala, jemnější vyhrávky v podobě sól byly vítané a zpestřující, ale po půl hodině jsem se už prostě nudil a všímal si spíš věcí okolo. Tak třeba image kapely... kdy všichni tři obsluhovači strun vypadali, jako by byli tři bratři. Všichni tři měli holé hlavy, šátky přes pusu, na těle kožené vestičky, z kterých vykukovaly potetované paže… zlo jak má být. (úsměv) (Coornelus)

Druhou řeckou kapelu jsem sledoval jen z povzdálí. ACHERONTAS, plešatí satanáši s šátky přes ústa a obětním oltářem se svíčkami a lidskou lebkou na stage přednesli hodně zlý death/black, který mě bavil jen v pomalejších válech. Vizuálně zajímavá kapela, která mne ovšem nic moc neřekla. (Kubrt)

Vrcholem celé akce byli samozřejmě staří harcovníci ROTTING CHRIST. Tihle Řekové mají již pěknou řádku desek, ale v Praze byl odehrán speciální set, kde v první půlce zaznělo celé debutové album „Thy Mighty Contract“, které vyšlo již v roce 1993. Nutno podotknout, že tahle deska je parádní a aktuální prezentace jí dodala ještě větší šťávu. Athanasios Tolis je skvělý frontman a umí výborně komunikovat s publikem. V druhé polovině setu pak došla řeč na v pořadí již dvanácté studiové album s názvem „Rituals“. Deska se nese v duchu dark metalu a je hodně atmosférická a zajímavá. Jedná se spíše o valivější a pomalejší záležitost a to je přesně můj šálek kávy. Ovšem naživo to byla prostě smršť. Tak, jak jsem byl nadšen ze studiové nahrávky, tak její živé představení bylo prostě kulervoucí! Teď, pár dní po akci mi v autě nejede nic jiného, než deska „Rituals“. ROTTING CHRIST mne přesvědčili, že tihle satanáši nejsou žádní vyčpělí tatíci a jejich živé vystoupení jen podtrhlo kvality obou odehraných desek a ukázalo, že už v minulém století kapela skládala skvělý materiál, který časem neotupěl. (Kubrt)

ROTTING CHRIST jsem nikdy neposlouchal a nic na tom měnit nebudu. Staré věci mě v pubertě minuly a tak fakt, že přehrají debut „Thy Mighty Contract“, mi byl úplně volný. Šanci jsem jim dal, ale ty staré věci zněly hodně srandovně, hlavně druhá skladba byl agro bigbít, a argument, že jsou poplatné době, moc neberu, vždyť v té době vznikal skvost za skvostem v podstatě denně. Jelikož mi novější podoba těchto řeckých hrdinů absolutně nic neříká, byla pro mě i druhá polovina klasičtějšího setu nudou. Vadila mi velká koncentrace metalového klišé, skloubená s jednoduchou hudbou pro masy a nechutným hej hej roztleskáváním. To vše mě ve finále vyhnalo ze sálu. Ale s tímto jsem na začátku počítal. (Coornelus)

Ač jsou ROTTING CHRIST největší řeckou kapelou, já jsem si od nich až tolik nesliboval. Avizováno bylo speciální retro vystoupení, ale při pohledu na časový rozpis (koncert měl trvat skoro dvě hodiny!) se dalo čekat, že dojde i na novější tvorbu. S odstupem času mě ale poslední deska až tak zajímavá nepřijde a ty staré zase prakticky neznám, takže jsem v podstatě šel do neznáma resp. do nepříliš chtěného známa. (úsměv) A nakonec jsem byl vcelku spokojen resp. rozčarován. Vcelku spokojen jsem byl s historickým výletem. To se Tolisovci pustili do přehrávání první desky a zněli jako old school heavy/thrash/black parta z roku 1988. Ale jak známo, osmdesátá léta dorazila do Řecka s pětiletým zpožděním. (smích) Spolucestovatelé (až na jednoho) spíše ohrnovali nos, protože v jednoduchých odrhovačkách slyšeli VITACIT nebo dokonce HARLEJ, já třeba KRYPTOR, DEBUSTROL v těch svižnějších úsecích, další kamarád i JUDAS PRIEST, prostě směska pro starší a pokročilé, která byla zahraná s přehledem a nadšením. Nadšeně reagovala celá Chmelnice, mně to přišlo spíše úsměvné, ale přesto zábavné. To o druhé půlce říci nemůžu. Nevím, kam se ROTTING CHRIST vydali, ale přijde mi to jako cesta do pekla. Triviální halekačky sice na davy zabíraly, ale naše výprava (až na jednoho, úsměv) se postupně sešla v předsálí, kde nad aktuální produkcí láteřila a láteřila a čekala, jestli to náhodou řidiče nepřestane bavit. (úsměv) Nepřestalo, stejně jako ostatní, kteří si k naší nevoli vykřičeli přídavek... (Johan)

Přesto skončila akce v rozumný čas, za což patří pořadatelům dík a pochvala - začalo se v optimální dobu a celý večer se dařilo dodržovat časový plán. A druhá pochvala patří za dobře poskládaný line-up, MetalGate dávají pravidelně šanci našim kapelám a tentokrát se trefili do černého, obě tuzemské party zněly ve srovnání s těmi cizozemskými konkurenceschopně a rovnocenně. A co bylo hlavní, na poměry proklínané Chmelnice byl zvuk kromě jednoho malého zakolísání parádní, čitelný, takže jsem ve finále cesty rozhodně nelitoval. (Johan)

Istanbul Escorts is one of the most important cities in Turkey and is visited by millions of tourists every year. istanbul escort services are also offered in Istanbul to meet the needs of domestic and foreign tourists traveling to Istanbul.

Escort services are very popular in Istanbul. Therefore, the competition of services is quite high. istanbul escort agencies are the leaders in escort services in Istanbul. Clients can purchase escort services from reliable escort agencies in Istanbul.

Umraniye escort is a district located on the Anatolian Side of Istanbul and has been developing rapidly in recent years. This development has led to the opening of many new businesses in the district and the provision of services. umraniye escort agencies, which are among these businesses, are one of the Decently preferred services in Umraniye.

Escort agencies in Umraniye have escort girls with different features and different service options. umraniye escort For this reason, the people who will receive services need to choose the most suitable escort girl for them first.

Many people who want to get an escort service want to meet escort girls who offer quality services. umraniye escort agencies in Umraniye host escort girls who offer high standards of service in line with the demands of their clients.

Sisli Escort services is a sector where women who offer quality escort services take part. sisli eskort In this service, it is possible to make a preference among local or foreign women. Dec.

Izmir Escorts services can also be purchased in different packages offered to the client. izmir escort For example, different options may be offered as an overnight service package, a several-hour service package, or a full-day service package.

istanbul escorts girls website, istanbul escorts female profiles. You can reach nightly and hourly escorts female partner advertisements 24/7.

Girls in Georgia escorts in Tbilisi escorts in Batumi escorts in Kutaisi escorts in Poti escorts in Rustavi VIP escorts Girls in batumi escorts in Batumi offer escorts service and erotic massage. Tbilisi and call girls from escorts agencies are waiting you.

Mecidiyekoy Escort is a neighborhood located on the Anatolian Side of Istanbul, where various activities and nightlife are busy. One service that takes part in this eventful life is the escort service. mecidiyekoy escort services are provided by many women who live in this neighborhood and offer this service.

The latest istanbul escorts girls profiles on our Istanbul escorts site. Taksim escorts site, taksim escorts lady and istanbul escorts girl profiles.

The services offered by the escort girls of Sisli are offered entirely according to the wishes of the clients. sisli escort These services include accompaniment services in general, attending special events, services for physical Decoupling, massage services and many different requests.

Misty Escorts services offer many services, including sexually explicit services. sisli escort These services are arranged according to the demands of the customers. Sisli Escorts services can also offer personalized services according to the clients' requests.

sisli escort Sisli Escort is one of the largest cities in Turkey and there are many escort services offered in this city. Sisli Escorts

Taksim Escort services have become quite popular in recent years. Due to the fact that Taksim is one of the largest districts of Istanbul, taksim escort there are many businesses offering Taksim Escorts services here.

Escort Girl services have become quite popular in recent years. escort bayan Due to the fact that it is one of the largest districts of Istanbul, there are many businesses offering Istanbul Escorts services here.

User reviews on Taksim Escort sites may be useful for other users. taksim escort Thanks to these reviews, it is possible to have an opinion about an agency or escort.

Istanbul Escorts is one of the most important cities in Turkey and is visited by millions of tourists every year. istanbul escorts services are also offered in Istanbul to meet the needs of domestic and foreign tourists traveling to Istanbul.

Halkali Escort services are a popular service offered in one of the city centers of Istanbul, halkali escort an area where the population is increasing every day.

Aksaray Escort is a neighborhood located in the center of Istanbul. aksaray escort Nowadays, when many people come to Istanbul for business or tourism purposes, they prefer to use escort services.

Merter Escorts services are usually offered for a certain fee. merter escort Clients can make a reservation to get an Escort service.

Topkapı Escorts region stands out with the different escort services it offers. topkapi escort Different services are offered in the region according to everyone's needs.

Escort services have become a preferred option for people to meet their entertainment capa escort needs.

Bahçeşehir Escort can be defined as the service of escorting women for a certain fee according to the demand of people. bahcesehir escort These women offer many options in accordance with the wishes of their customers.

Esenler Escort services are offered in accordance with the different tastes of clients. esenler escort Customers can choose from many options according to their desired physical characteristics, experience levels or age groups. Dec.

Escort services can create economic difficulties for some clients. cekmekoy escort The prices of these services may be high for some customers and therefore only available to a certain group.

The most updated tuzla escorts girls profiles on our site where you can find the postings that deliver to your escorts female friends.

Maslak Escort service is a profession maslak escort in which women located in Maslak offer sexual services to their clients for a certain fee.

maslak escort Maslak escorts offers the most maslak escorts girls profiles on our site, where you can find advertisements for your female friends. maslak escorts who love Fetish and Fantasy Maslak escorts with Full Time Sex

Advantages of Sisli Escort Services sisli escorts services are a service where customers can get many advantages. Among these advantages are Dec:

The latest besiktas escort profiles of girls Sisli escorts with Full Time Sex. Escorts providing services in the Besiktas Escort region are trying to meet the expectations of customers with the different services they offer.

VIP services are also included among the Okmeydani Escort services. Dec. VIP services are offered exclusively to clients and are carried out by specially selecting the okmeydani escort ladies from whom they will receive services.

Beylikduzu escort is one of the important areas of Istanbul and beylikduzu escort services are also quite common in this area.

Avcilar escort is one of the biggest districts of Istanbul. avcilar escort For this reason, agencies and websites offering many different escort services are also located here.

Atakoy Escort services offers services tailored to the specific needs of clients. atakoy escort These services include long-term escort, Decoy escort, featured escort services.

Mersin escort is one of the beautiful cities of Turkey and the escort ladies who provide services here are also very popular. mersin escort Sexy Mersin Escort ladies have meetings with their clients in different places.

Vip Escort services are offered with December price ranges that vary according to the preferences of the clients. vip escort services can be offered at higher prices and their fees can be up to 5000 TL.

Kadikoy Escort is one of the liveliest neighborhoods in Istanbul and an area that offers multiple escort services. kadikoy escort People often decide to go to Kadikoy to look for these services.

Istanbul Escort services offers special services aimed at meeting the needs of their clients. istanbul escort These services include meeting at the hotel, arriving at home or at the office, and more. Dec. Istanbul Escort ladies,

Maltep Escort services have become quite widespread nowadays. maltepe escort The word escort generally refers to services such as accompanying a person when he is alone, being by his side for a social event or a business meeting.

Escort services are a service offered to meet people's sexual needs. sirinevler escort These services are usually offered by escort ladies and are customized according to the clients' demands.

Kartal Escort is a neighborhood located on the Anatolian side of Istanbul. kartal escort The district stands out with its unique dynamic structure, social areas and services. Escort services in the Kartal region also attract a lot of attention in this regard.

If you are not looking forward to shopping online, in this case, if you wish antalya sex shopBy going to local stores, you can throw göz and buy the products that are suitable for you.

An experienced and safe Point where Erotic products and Sex Toys are sold Point erotik shop you can find all kinds of sexs fantasy products you are looking for in our virtual store.

online where you can find it openly 24/7 and make your sex life even more active sex shop the store is extremely reliable. sex shop If you do not want to visit the stores, you can visit our website virtually.

Although Istanbul is the main location of our website that you found from the word, sex shop we provide 24/7 online service to the whole of Turkey

Online shopping for Health & Household from a great selection of sex shop Anal Sex Toys, Penis Rings, Dildos & more at everyday low prices.

Top 10 Most Popular sex shop in Istanbul sex shop Turkey No matter where you are in the country, you can complete shopping in a virtual way thanks to the Istanbul sex shop.

Reviews on Sexshop in Istanbul, sex shop Turkey - Nokta Erotik Shop, Nokta Sex Shop, İstanbul Erotik Shop, Cinsel Dünya Shop, Acil Market Seks Shop, taksim sex shop
A hearing aid is basically a device that allows the patient to hear by amplifying sounds in the external environment. isitme cihazi It does not cause hearing loss to decrease or increase.


Zveřejněno: 22. 03. 2017
Přečteno:
3689 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

31. 03. 2017 16:12 napsal/a Kubrt
Pro Řidiče :-)
Trochu jsem se vyděsil po přečtení jediného pozitivního názoru na Rotting, ale mě ta deska Rituals fakt šíleně baví :-D A agroň fakt nejsem ;-)
24. 03. 2017 08:34 napsal/a Řidič
Přídavek a čekání
Pan řidič se naprosto královsky bavil až do konce. Asi proto, že je jednodušší (doufá, že jen hudebně :-). A děkuje Kubrtovi za jeho názor na vystoupení RCH, aspoň si nemusí připadat před částí redakce Fobie a ostatními spolucestujícími jako naprostý agroň . Ale stejně děkuje za vybranou společnost a neznečištěné auto :-)
23. 03. 2017 11:54 napsal/a Opat
...
Za Mallephyr děkuji za taková slova! Jinak co se týče HSN, byl jsem spíše vzadu a zvuk tam byl výborný, zatímco Acherontas mě spíše zklamali, čekal jsem to mnohem více maniakální... Ani zvukově to nebylo ideální, bicí v sypačkách absolutně neslyšitelné... RCh jsem poslechl pár skladeb z debutu, v pohodě, ale ta nová deska mě fakt nebaví... Celkově skvělá akce a byla to pro mě čest na ní zahrát.
22. 03. 2017 19:30 napsal/a Garfield
Vivat Hellenic Metal
Souhlas, jejich počáteční alba jsou ještě dost nevyzrálá a lidi tady zajímá spíš jejich pozdější tvorba. Jsem zvědavý, s čím přijdou po Rituals, ale nejlepší časy už mají asi za sebou. Ale jak je vidět (slyšet), Řekové black metal umějí.
22. 03. 2017 15:27 napsal/a Bhut
pro Garfielda
...za sebe ještě přihodím A Dead Poem a Aealo. Ale je to skutečně tak - z tohoto období nic nehráli, což mě rovněž zamrzelo.