Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

25. 5. 2017, Praha - Nová Chmelnice

MIST agencyMidgard BarHostinec U Suchý Dásně & peklo

RAGNAROK (Norway)
www.ragnarokhorde.com
https://www.facebook.com/ragnarokofficial/?fref=ts

Rok 1994 byl pro norskou black metalovou scénu hodně plodný. Mayhem vydali po deseti letech existence svoje debutové album „De Mysteriis Dom Sathanas“, Gorgoroth zase svojí prvotinu s názvem „Pentagram“ a Vargovi napálili 21 let za vraždu Euronyma a vypalování kostelů (u tohoto se hájí, protože se k tomu nikdy nepřiznal).
A taky ve Sarpsborgu se zformovala kapela, která patří mezi špičku v undergroundu, protože vždycky žila spíš ve stínu slavnějších kapel, které byly proslulé svojí kontroverzí. RAGNAROK.
Velmi zastiňovaná kapela, kterou nejvíce proslavilo období kolem 2002 – 2007, kdy se na pozici vokalisty postavil obskurní Hoest (Taake) a kapela rázem začala šlapat na paty všem black metalovým titánům a z pomyslného stínu vykročila směrem mezi špičku, kde se právem drží. Na Ragnarok je zvláštní, že ač pochází z Norska, tak nemají žádné excesy a jsou známí svým velmi profesionálním přístupem. 
Z původní sestavy zůstal už jen bývalý bubeník Jontho, který se od roku 2014 vrhnul na znásilňování mikrofonu a tlačí kapelu dopředu, protože když už získáte označení jedné z „norských legend“, tak je to těžce vydřené ocenění, což v případě Ragnarok platí. 
Po šesti letech se opět představí v Praze, opět na Chmelnici. Minulý koncert byl famózní, jen ho trochu poznamenala návštěvnost. Budeme se snažit, aby tentokrát Praha udělala dojem. A vy máte možnost být toho součástí, jelikož k nám zavítá pokračování již proběhlého úspěšného tour pojmenované podle poslední desky „Psychopathology“. V říjnu zahráli všemi chválený koncert v Ostravě, v květnu bude Praha, tentokrát jako „Psychopathology II.“ 

CVINGER (Slo)
www.cvinger.si
www.facebook.com/Cvinger666
cvinger.bandcamp.com/merch

Jako support se představí slovinští Cvinger, které jsme v Praze mohli vidět už dvakrát, jednou před třemi lety v Exit-us a podruhé s Gorgoroth a Kampfar na konci roku 2015. Mladá kapela, která nyní bude představovat hlavně novou tvorbu ze svého posledního alba „Embodied in Incense“ a my jsme zvědaví, jak se jejich tvorba bude vyvíjet dál.

INFINITYUM (Fr)
www.facebook.com/InfinityumOfficial

Další pozice supportu patří kapele Infinityum, kteří se sami značí jako „epic pagan metal“ a jsou poměrně čerstvým new-commer, jelikož začali společně hrát teprve v roce 2016 a teprve v lednu vydali první desku „Lord of the Infinite“ (celý poslech na youtube zde: https://www.youtube.com/watch?v=nx4fFodzspM)

AETERNUM VALE (Ire)
www.facebook.com/aeternum.vale.9
www.youtube.com/watch?v=AhDfUApvx6U

Další místo v silném line-upu patří dublinským Aeternum Vale, kteří svůj melodický black metal hrajou o trochu déle, než jejich kolegové, avšak taktéž mají pouze jednu dlouhohrající nahrávku r oku 2013 s názvem „Inter Arma Enim SIlent Leges“ a nově vydané EP „Ashes od Memory“

+ Opener bude přidán brzy!

- Vstupné : 
350,- předprodej (lístky budou k dostání od 9. 3. 2016 - v Midgard Bar a nebo Hostinec U Suchý Dásně !!
400,- na místě 

Událost: facebook.com/events

 


Zveřejněno: 12. 03. 2017
Přečteno:
3285 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

09. 04. 2017 12:56 napsal/a Luciper
koncert
Loni jsem navštívil koncert v Brně Ragnarok,Cvinger a byl jsem nadmíru spokojený.Takže \"pepíkům\" doporučuji
06. 04. 2017 21:44 napsal/a immortal
Hmm...
Tahle akce nevypadá vůbec zle. Jen bych info u Varga doplnil, že bych mu za oprávněné vypálení několika svatostánků té nezločinnější organizace světa dal Nobelovu cenu za mír. Za to se nemusí obhajovat, leč doba pokročila, tudíž navrhuji flanďáckou daň a žijeme si jako šejkové (smích).