Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

11. 3. 2017, Beroun - Rock Club Prdel

„Battle Cry" byla akce pořádaná kapelou SOCIAL ERROR v berounském klubu Prdel. A mimo zmiňovanou kapelu měly ještě vystoupit BRAINDED a LET THEM BURN.

Do klubu přicházím něco po 19. hodině a je to tak akorát, aby se mohlo začít. První kapela zvučí, dávám Svijany a čekám. Klub je prázdný, nic nenaznačuje, že by na místě byly aspoň dvě, natož tři kapely. Přišli dva platící, zvučí se už od mého příchodu dobrou půlhodinu. Přichází další kapela a zvučí se dál. Přichází další dva platící. Vybírá se kilo vstupného. Uběhla další půlhodina. Dávám další Svijany. Dozvídám se, že třetí kapela BRAINDED, protože bylo prázdno, se na to vykašlala a šmahem odjella. Tak máme prý jedno pivo jako náhradu zdarma. No nic, nevadí…

Sedím a čekám dál, Zvučí se dál. Problémy se zvukem, respektive s bicími, které budou zřejmě naprogramované. Z repráku leze nějaký podivný midi zvuk. Uběhla další půl hodina a já si jen říkám, že jsem se na to měl vykašlat. SOCIAL ERROR to vzdává, že prý bubeník je od včera na kapačkách, nebo si zlámal hnátu. Už ani nevím co. Nejde jim to nazvučit, a tak pivo, co mělo být zdarma, už neplatí s tím, že se vrátí vstupné a prosíme poslední kapelu, aby zahráli aspoň oni. Paráda, tak budeme zvučit další půlhodinu.

Kolem 21. hodiny je nazvučeno (to byla dnes fuška) a LET THEM BURN rozjíždí svůj set. Pozoruji, že jsou ve třech. Po dvou třech skladbách se dozvídáme, že jím chybí kytarista, a tak sóla anebo celá hudba nebude tak, jak má být. Už se jen směji, protože není co dodávat. Je to dnes prostě v Prdeli. A tak dávám nealko, abych nebyl taky v pr…, protože se musím vozem ještě dopravit domů. Podle poslechu hudby doma bylo znát, že jedna kytara určitě chyběla, protože tím pádem odpadly nějaké „fajnové" vyhrávky, ale i tak byl zahuštěnější deathmetalový projev LTB vcelku fajn. Líbila se mi práce bubeníka, který do nás mydlil pěkné blast beaty. Jinak mohl být povytažen zpěv, protože growl byl utopený v hudební smršti. Kapela odehrála i s přídavkem víc než půlhodinový set a musím říct, že jejich koncert byl vcelku dobrý.

Jako zkažený večer to určitě považovat nebudu, aspoň jsem byl doma včas... a při psaní reportu se tady usmívám jak blázen. „Zajímavý" večer... Jen teď přemýšlím, jestli místo bitevního pokřiku nezůstalo jen u pláče.

Foto ilustrační.


Zveřejněno: 13. 03. 2017
Přečteno:
3315 x
Autor: 4horsemen | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

17. 03. 2017 13:26 napsal/a Martin
koncert
upozornoval jsem kapely několik měsíců předem,že tento termín není dobrej....ve stejný den tu byli koncerty Arakain a další koncert Horkýže slíže....ale chtěli to a proto to tak dopadlo...bohužel
15. 03. 2017 08:40 napsal/a Avram
Plakát
Méně je více. loga naflákaná na bílém udělají mnohdy lepší reklamu než tmavý plakát zvoucí na \"utajenou párty\". Toho bílého si aspoň někdo všimne...
14. 03. 2017 14:22 napsal/a Lukyn
Pokud...
Pokud se někdo pořádání opravdu věnuje, dá si práci s propagací, představením kapel a nabídne posluchačům i něco navíc, než 3 web odkazy,přístup zaplať kilo a chlastej, nemusí to vždy skončit průserem (vlastní dlouholetá zkušenost). Zde už je špatně i tak důležitá věc, jako je plakát, z kterého musím dlouho luštit základní informace.
14. 03. 2017 06:04 napsal/a ToPi
Taková typická akce...
I takhle to chodí... A kdo takové akce nezažívá každou chvíli, ten není v prostředí muziky ani začátečníkem (ať už z pozice muzikanta, pořadatele, pisálka či fanouška) :-)